19 august 2011

Intre dumnezei si Dumnezeu

Pavel a fost in ceruri si el a vazut ca multi dumnezei sunt acolo...

De altfel acolo unde face aceasta revelatie , o face cu jumatate de gura, vorbeste mai mult pentru sine.

Imediat apoi adauga ca Dumnezeul nostru este Hristos.

Totusi in spatele tuturor dumnezeilor si divininitatilor din ceruri sta acelasi Unic Dumnezeu iar aceste divinitati nu sunt altceva decat forme ale Lui in Creatie.

Dupa cum stim, Marele OM, ale carui seminte suntem, are 7 centri uriasi de forta. La nivelul fiecarui centru patroneaza diferite divinitati; sau, Dumnezeu patroneaza prin diferiti ministri ai Sai carora putem sa le spunem, zei, ingeri, sefiroti, nu conteaza.

Tin sa te avertizez ca eu insumi sunt o sinteza dar si o completare si adaugire a marii revelatii care se face si se reinnoieste de-a lungul niilor de ani.

Si dupa cum Dumnul ne-a revelat, orice revelatie este inotita sau urmata de o Judecata.

Dupa cum am mai aratat Ganesha este si el o forma a lui Dumnezeu, o divinitate care se afla la nivelul lui Muladhara.

Acum fiti foarte atenti pentru ca acest lucru, aceasta revelatie de mai jos este confirmata si intarita chiar acum.

Stim din evanghelia tibetana despre Iisus ca El se numea pentru aceia Issa.

Acum, intre Iisus si Issa nu e o diferenta atat de mare, dar, mare atentie. La ei, divinitatea care guverneaza la nivelul lui Anahata, care este centrul Iubirii si al reflexiei Sinelui adica a lui Dumnezeu, asa cum la nivelul lui Muladhara il gasim pe Brahma si pe Ganesha, la nivelul lui Swadhishtana pe marele Vishnu, ei bine la nivelul lui Anahata, zeul de acolo poarta numele de… ISHA.

Asadar puterile lui Iisus erau atat de mari incat El putea atat sa fie si in Israel alaturi de ai Sai dar sa si plece la 13 ani in India si Tibet.

Totusi nu este atat de important daca a fost sau nu in acea zona timp de atatia ani.

Fie ca a fost fie ca nu , El ramane, una cu Tatal si un mare dar de la Dumnezeu pentru noi si important este ca noi sa intelegem ce ne spune prin El Dumnezeu, ce ne invata si sa punem in practica aceste lucruri, si mai apoi sa ii cunoastem personal pe Ei.

Daca El a fost acolo, si acolo a facut cam ce a facut si in Israel, si la fel, aceia cautau sa il omoare deoarece oamenii nu suporta Adevarul mai ales cand acest Adevar le striveste chiar ce credeau ei ca au mai bun si le reveleaza fariseismul , rautatea si slabiciunile, cand le darama idolii sau templele care au devenit sinagogi ale infernului.

Si acum sa vedem bine, si sa luam aminte.

Mesia le-a darmat templu evreilor.

Spune-mi, stai si mediteaza, cine ar putea sa accepte un mesia care sa darame chair templul care l-a profetit? Desigur, dupa ce templul acela l-a omorat…

Ei bine cam acelasi lucru se intampla si la A doua Venire...

Alte temple vor cadea de aceasta data.

Si noi stim care.

Dar ce ne pasa? Oare cine are nevoie de alt templu decat Hristos Cel viu si de alt templu decat Dumnezeu?

Iata ca Dumnezeu ne confirma ca profetia lui Malachia si celelalte despre un sfarsit al acestei lumi asa cum o stim sunt adevarate.

Deci nu confunda biserica cu Dumnezeu. Ca daca Dumnezeu va ridica valul si vei vedea cate pacate atarna de biserica te vei ingrozi si nu ii vei mai calca pragul niciodata.

Biserica ta trebuie sa fie Dumnezeu iar preotul Hristos.

Si atunci deja vei vedea ca diferentele intre bisericile exterioare sunt facute mai degraba de pacatele si greselile lor decat de revelatiile pe care le aduc.

Acestea toate vor impartasi soarta templului evreiesc.

Vezi, in Dumnezeu toate sunt perfecte si nu exista nici o contradictie.

Hinduismul se pliaza perfect pe crestinsim si il completeaza iar Iisus la fel in Hinduism. Si la Dumnezeu nu sunt doua ci una. La fel si celelalte religii.

Scopul nu este sa te nasti intr-o biserica crestina , nici sa promovezi Biblia. Scopul este sa devii una cu Dumnezeu.

Hai acum, ca Dumnezeu ti-a dat scoala mare sa urmezi. La fel de mare ca si cea a lui Pavel… poate chiar mai mare.

Pentru ca la acel moment Pavel nu atinsese deplina fuziune cu Dumnezeu Tatal. Dar cei trimisi acum vor fi permanent una cu El si vor vorbi numai de la El.

De aceea se si spune:

"Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu