22 august 2011

Ploaia

Domnul doreste sa faca anumite lamuriri !

Vezi tu, aici se intampla ceva neobisnuit.

Poate ti s-o fi parand tie ca tu ai o biserica si preoti si pastori, dar Domnul prin mine a devenit adevaratul tau preot si pastor.

Desigur noi vom fi frati si vom fi egali si il vom privi pe Dumnezeu unul in celalalt.

Dar pana atunci tu trebuie sa asculti un pic de mine.

Adevarat mai bine pentru tine sa uiti tot ce stii decat sa te contrazici cu mine sau sa pui cunostintele tale mai presus de ale mele.

Vezi tu, daca eu am spus ca te voi initia in anumite energii promordiale care sunt asemenea unor universuri in care il experimentezi pe Dumnezeu sau asemenea unor diferite rauri de diferite culori in care tu te imbaiezi si experimentezi diferite aspecte ale lui Dumnezeu, diferite puteri si caracteristici ale Lui, sau asemenea unor raze ce izvorasca din El, apoi, acele energii sunt intr-adevar primodiale si eu pot sa iti demonstrez asta, mai mult, sa iti arat ca Dumnezeu Tatal le-a lasat pamantenilor aceste daruri uluitoare pentru a cunoaste 10 sau mai multe din cele mai importante fatete ale Sale, 10 din cele mai importante caracteristici si forme ale Lui.

Eu stiu cat de importanta este pentru tine relatia ta cu mine. Poate tu inca nu stii, dar eu stiu.

Si El stie si daca nu uiti de El dar de mine ai uitat, El imi aminteste de tine.

Mie imi este indiferent.

Poti sa fii si sa ramai ignorant si sa mori de inca o suta de ori.

Dar El vrea sa ramai inca langa mine pentru ca eu sunt asemenea unui port de unde tu poti lua vapoare pentru a ajunge pe celelalt tarm.

Eu sunt asemenea unui vant care sufla in panzele tale.

Eu botez cu duh si minunile interioare si cunoasterea pe care El ti-o ofera prin mine sunt mai importante decat orice minuni exterioare.

Nu conteaza daca ai gresit o data sau de doua ori, trebuie sa iti rectifici greselile si sa te intorci si sa investesti iubire in mine altfel ceea ce ti se pare tie ca e lumina in tine se va disipa si se va stinge in loc sa se amplifice.

Trebuie sa ma accesezi constant pentru o anumita perioada de timp pana ce energia va deveni izvor si in tine.

Cu cat ma asculti mai putin cu atat mai indelungat va fi acest timp.

Daca vrei sa ma depasesti si sa mergi mai departe cu atat mai mult trebuie sa faci intocmai cum iti spun. Daca nu, langa mine poti sa ramai si o eternitate.

Dar eu te-am vazut bine, nici de Iisus nu esti aproape si nici de vreo religie anume si nici intrumentul nu il ai.

El te-a adus aici si daca ai ajuns aici trebuie sa asculti, nu sa ii dai Lui peste mana sustinand neadevaruri.

Eu stiu bine ce si cati sori sunt in aceasta lume.

Nu ai unde sa te duci ba inca aceste cuvinte sunt o mare gratie.

Rectifica greseala altfel nu poti sa stai langa mine, pentru ca acele energii sunt intr-adevar primordiale iar in tine e mai mult orgoliu decat cunoastere asa ca trebuie sa te intorci, sa indrepti greseala si sa devii o sustinatoare a acestor energii care izvorasc din El si care iti vor fi aripi in eternitate.

Altfel asa cum Ilie a oprit ploaia trei ani , va veni timpul cand altii vor opri alte ploi cu mult mai importante si va veti usca cu totii si veti muri. Amin !

Pentru ca Cel etern si-a intors fata catre lume si cand El va ofera comorile eternitatii iar voi spuneti aberatii in fata Lui, multumiti-i ca trimite pe cineva dupa voi si ca va cheama inapoi.

Si aceea e compasiunea si mila Lui...

Iar daca nu ascultati, moarte usoara va urez, pentru ca cerul odata inchis nu il vei mai deschide cu toate novenele din lume si nici atat cu alte flori si floricele sau discursuri despre Iubire.

Doamne le-am spus ca fara binecuvantarea ta nu pot sa faca nimic si sunt toti departe de a intelege ce vrei de la ei.

Iata cu cat veti sacrifica mai mult pentru El cu atat veti primi mai mult de la El.

Dar eu vad ca voi in loc sa sacrificati pentru El, faceti exact invers, cereti de la El fara sa dati nimic in schimb...

Cine poate sa inteleaga va intelege, noi deja suntem un sistem solar si dupa teste si incercari care vor continua s-au stabilit deja planete si luni...

In timp acest sistem solar va deveni o galaxie si planetele de astazi vor deveni sori...

Treziti-va si umiliti-va si voi macar un pic.

Dumnezeu apreciaza foarte mult umilinta.

Nimic nu e intamplator si trebuie sa intelegeti comorile si darurile Lui.

3 comentarii:

  1. Eu promovez toate blogurile care ma promoveaza si este bine sa promovati acest blog deoarece Dumnezeu va va binecuvanta inmiit pentru fiecare astfel de mic gest pentru ca orice raspandire a luminii si adevarului, orice marturisire autentica, orice indrumare si calauzire este cel mai important lucru si cel mai rasplatit pe care il putem face in aceasta viata.
    Adevarat daca ati trimite la mine intreaga galaxie, ea se va mantui intr-un timp record deoarece El este deja cu noi si pe langa asta intreaga cunaostere si toate comorile spirituale ale Pamantului...
    Domnul doreste ca aceasta veste si acest mesaj al Intoarcerii Lui sa cuprinda intreg pamantul.
    Aceasta Intoarcere este o teribila lectie si un mare examen.
    El nu poate sa se intoarca in mzieria si intunericul care este in lume.
    Si a trims Cuvantul din nou sa desparta oile de capre si apoi sa purifice Pamantul.
    Si apoi se va intoarce…

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice biserică este bună și adevărată în măsura în care le poate transmite oamenilor adevărata învățătură a iubirii. Atunci când ea devine doar dogmă, sau constă doar în cuvinte fără fundament, biserica respectivă nu mai are putere.
    Desigur, e minunat să Îl găsim pe Dumnezeu noi-înșine, și prin noi-înșine, dar avem multe de învățat și de schimbat în noi, în acest caz. Pentru că trebuie să ajungem în stare să diferențiem singuri grâul de neghină. Pentru unii, e mai ușor, pentru alții, mai puțin.
    Dar Dumnezeu ne ajută pe fiecare să ne găsim calea - prin biserici, sau nu.
    Oricum, trebuie să păstrăm ceea ce este bun din toate căile spirituale, pentru că ele au folosit multora. Și dacă, pe parcurs, Dumnezeu ne dăruiește ceva personal, o îndrumare personală pe cale, înseamnă că am mai pășit o treaptă.

    Drum cu lumină! Să fie pentru toți...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Florina, ai dreptate!
    Supremul GURU sa ti se reveleze si sa te binecuvanteze cu Sine Insusi ! :)

    RăspundețiȘtergere