13 august 2011

Unde este Antichristul?

Da, Dumnezeu vine la voi si vrea sa va scoata din bisericile si religiile voastre pentru ai iesi in intampinare.

Desi nimeni nu prea crede ca cerul si pamantul cel nou sunt foarte aproape, la fel si Intoarcerea lui Iisus, care determina aparitia acestui cer si pamant nou, totusi aceste lucruri se vor precipita in viitorul apropiat…

Toti oamenii se uita cu dispret nu numai la celelalte religii dar chiar si la celelalte biserici rcestine.

Sunt plini de dogme si prejudecati si nu inteleg ca ritualul nu este mai mult decat o copilarie ingaduita de Hristos asa cum ingaduim copiilor tot felul de prostii si de jocuri cu sau fara sens.

Iata in cartea voastra sfanta este profetit sfarsitul propriilor voastre biserici.

Negru pe alb se spune acolo ca temple nu vor mai fi…

Deci treziti-va si iesiti din templele voastre care astazi doar mai sunt si maine nu vor mai fi si imbratisati singura credinta si religie universala care se cheama Iubire si Adevar si intrati in singurul templu etern care se cheama Dumnezeu.

Adevarat, Cuvantul Cel viu vine iarasi la oameni.

Iar cei mari spun, numai Cuvantul judeca…

Ce inseamna asta?

Inseamna ca Dumnezeu trimite profeti si tu te inchizi in fata lor spunand ca Dumnezeu nu a vorbit decat in Biblie.

Dumnezeu deschide noi biserici dar tu nu vrei sa pricepi ce mesaj iti trimite El prin asta. Si anume, ca bisericile toate sunt efemere , la fel ca si pamantul pe care pasim si ca numai El este etern.

Tu profetilor le pui anatema, bisericilor cele noi le spui new age si in loc sa te deschizi ca sa primesti darurile Lui ramai intr-un paganism spiritual pe care tu il numesti crestinism.

O, adevarat spun ce spun si inca Dumnezeu are multe de spus acestei lumi pe care o va judeca in curand… prin Cuvantul cel nou, prin Cuvantul cel viu si etern care se revarsa neincetat de pe buzele Lui sfinte.

Deveniti universali, asa cum Dumnezeu este universal.

Dumnezeu face neincetat multe semne in toate comunitatile spirituale.

Cultura este un atribut si un apanaj al desavarsirii.

Cultura este , dupa spiritualitate, un instrument de modelare a constiintei, un instrument in mainile lui Dumnezeu.

Si cea mai importanta este cultura spirituala.

Iata deci ca in timpul acesta ingaduit al gratiei lui Dumnezeu in Romania se vor deschide scoli spirituale.

Intr-adevar Revelatie inseamna si Revelatie dar si Apocalipsa, deoarece orice revelatie se pare ca este insotita de o judecata pe masura ei.

Cum poate calauzi Dumnezeu pe cei orbi si lipsiti de discernamant spiritual?

Prin Iubire si Revelatie…

Oare nu se vede ca ei nu au nici un merit ca numesc Biblia sfanta?

Ei toti sunt mandri ca sunt crestini, dar noi stim ca ei toti sunt asemenea vechilor evrei si asa cum au facut aceia Adevarului, asa vor face si ei.

Dar Adevarul ii invaluie si cu fiecare zi bisericile sunt tot mai subrede…

Adevarat minune daca si maine vor mai fi in picioare. Zilele lor sunt numarate si in ele Antichristul are mai multa influenta decat Dumnezeu.

Acum veniti, Dumnezeu va cheama ca sa ii anuntati Intoarcerea iminenta si sa fiti martori ai urii oamenilor fata de Adevar…

Si tot acum se despart caprele de oi si iata se coaguleaze noile comunitati spirituale ale pamantului si cerului cel nou.

Oare nu intelegeti ce vrea El de la voi?

Spre ce va cheama, ce are de gand?

Haideti sa descifram impreuna tainele lumii celei noi…

Pentru ca Dumnezeu inainte de Intoarcere va judeca bisericile si pe cei care zic ca sunt evrei dar nu sunt, si va dezvalui sinagogile ascunse ale satanei si va purifica totul ...

Si abia apoi, pe norii cerului cel nou care reprezinta viziunea spirituala a celor alesi, El va fi vazut pasind...

Citeste, citeste pe profetii "omorati" de bisericile tale, altfel Biblia iti va fi judecata si iti va deveni zid intre tine si Dumnezeu.

Fii atent in ce masura Antichristul a cumparat domenii in interiorul tau asa cum a cumparat in interiorul bisericilor. Ura este domeniul sau, gandurile rele ii apartin, vrajba, dezbinarea, dispretul, incultura, intunericul sunt proprietatile lui.

Eu iti spun ca Antichristul e prin biserici al fel de mutl ca si in afara lor, iar Intoarcerea lui Hristos inseamna sfarsitul bisericilor si aparitia celei noi si eterne , cetatea cea sfanta...

Ce zici prietene, cum va reactiona lumea la Adevar... ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu