1 septembrie 2011

Shiva linga

In Orietntat exista, sau mai mult a existat aceasta viziune a unei sfintenii totale a omului.

Astfel de la varful picioarelor pana in crestetul capului omul este considerat un templu, cu adevarat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

Stim ca exista sapte mari nivele macrocosmice.

Dumnezeu este tot ce poate fi dar Dumnezeu este si sexualitate.

Desigur pe anumite cai sexualitatea este prohibita, pentru ca intr-adevar fara cunoastere si initiere sexualitatea necontrolata nu duce decat spre moarte.

Totusi sute si mii de temple din India vorbesc despre adorarea lui Shivalinga.

E putin probabil ca cineva astazi mai intelege cu adevarat, chiar dintre indieni, ce inseamna acest lucru.

Pentru occidentali poate parea chiar nebunie sa consideri organul sexual masculin sfant si chiar o forma a lui Dumnezeu.

Si totusi toti suntem de accord ca omul este sfant in intregime de sus pana jos pentru ca tot ce face Dumnezeu este perfect si sfant.

Dar deoarece toata lumea are acces la sexualitate, inclusiv infernul, sfintenia acesteia nu mai poate fi perceputa, mai ales ca fara continenta aceasta duce spre distrugere si moarte.

Dar totusi daca privesti cu atentie vei vedea ca in orice cuplu plin de iubire, transfigurare si dorinta, aceasta adorare inconstienta a intregului trup, inclusive a organelor sexuale este prezenta.

Astfel sexul oral ce este altceva decat o adorare cat se poate de vie desi inconstienta a sfinteniei ascunse in sexualitate?

Daca tu vezi in sexualitate o grozavie si un pacat cine poate sa iti schimbe viziunea?

Dar daca vezi in ea Iubirea si il vezi pe Dumnezeu care daruieste placere si implinire atunci cu adevarat nimic din ce faci nu este pacat si gresit, inclusive sexul oral.

Sexul oral este o forma de adorare a celebrului shiva-lingam si desigur a numai putin sfantului yoni, organul sexual feminin.

Totusi nu se paote spune ca Dumnezeu nu tine seama de tabuurile si prohibitiile religiilor de aceea a trimis inclusive in hinduism sfinti total abstinenti care au trait toata viata in deplina puritate si castitate.

Dar daca brusc Domnul ne-ar deschide vederea si am vedea ca miliarde de oameni fac dragoste simultan…

Ca sute de milioane fac sex oral si atat de intens ca sunt coplesiti de zeci de orgasme?

Poate sexualiattea sa ne sustina in drumul spre Dumnezeu?

Desigur, daca Dumnezeu o binecuvanteaza, la fel cum stau lucrurile cu orice alta energie.

Daca tu ii daruiesti masa lui Dumnezeu, adica I-o consacri, atunci El o binecuvanteaza si o transforma intr-o energie care te va apropia de El. Altfel masa te va apropia de lume.

La fel si cu sexualitatea.

Daca exista intiere, continenta si Iubire, aceasta energie te poate propulsa spre Dumnezeu, te poate energiza si armoniza.

Altfel cu fiecare ejaculare barbatul isi sapa singur groapa…

Sunteti pregatiti sa luati in primire divinul vehicul numit OM?

Sau ramaneti ascunsi in padurile prejudecatilor si tabuurilor?

Iata toate femeile adora organul sexual masculin si toti barbatii adora intreg corpul feminin.

Aaceasta adorare este adevarata indumnezeire si sfintire inclusiv a trupului Omului.

Adorarea lingamului care este cu adevarat sfant si divin va continua prin toate femeile din lume atat in interior prin dorinta si tranfigurare cat si in exterior prin sexualitate si dorinta frenetica...

Si la fel intreg trupul femeii care este o mare minune a lui Dumnezeu, prin toti barbatii...

15. Totul este curat pentru cei curati; dar pentru cei necurati si necredinciosi, nimic nu este curat: pana si mintea si cugetul le sunt spurcate.

Pavel...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu