14 octombrie 2011

Despre forma mantrelor

Din punct de vedere al formei in care ne apar distingem trei feluri de mantre, asa cum si dupa continutul lor sunt tot de trei feluri dupa cum am mai vorbit.

Astfel avem mantrele - rugaciune, formate din mai multe versuri cum ar fi Gayatri sau Maha Mritunya sau Rugaciunea inimii.

Intre rugaciunea inimii si celelalte mantre rugaciuni nu este nici o diferenta de forma.

Modul cum s-a dezvoltat crestinismul pana acum ne arata ca Hristos a cunoscut si pretuit foarte mult traditia spirituala hindusa preluand modul de organizare si chiar anumite tehnici pastrate si dezvoltate in isihasm.

Alt tip de mantra este cea din mai multe cuvinte. Prima avea mai multe versuri aceasta are mai multe cuvinte cum ar fi faimoasele “OM NAMAH SHIVAYA” sau “OM NAMO BHAGAVATE VASUDEVAYA” si celelalte.

Aici ti-am redus Rugaciunea inimii la o forma asemanatoare : “DOAMNE IISUSE MILUIESTE! “

Si inca daca ai inceput sa te apropii si sa pretuiesti sunetele primordiale revelate de stiinta spirituala milenara poti sa repeti : “OM DOAMNE IISUSE MILUIESTE” sau “DOAMNE IISUSE MILUIESTE OM “

Da intr-adevar OM este recunoscuta ca pranava sau sunetul primordial. Cuvantul care a fost la inceput. Este considerat izvorul tuturor sunetelor primordiale.

Despre ce sunete vorbim?

Despre faimoasele de acum bija-mantre sau sunete radacina, asa cum este si OM.

OM este si bija-mantra centrului AJNA chackra.

Ce inseamna asta? Ca prin puterea acestui centru se nasc toate celelalte, si ce este deasupra lui si ce este dedesubt.

Bija mantrele sunt cea de-a treia categorie si aceste sunete samanta uluitoare dezvolta realitati spirituale fabuloase, deoarece sunt primordiale.

Nu iti imaginezi cum sunt fiintele create de El, cum sunt fiintele desavarsite. Bija-mantrele dezvolta astfel de fiinte. La fel desigur si mantrele mai lungi. Indiferent de forma lor continutul poate fi asemanator.

Fiecarei mantre ii corespunde o astfel de forma divina pe care Domnul Iisus chiar ti-o va darui in lumea de dincolo si tie daca te vei mantui.

Dar tu esti deja privilegiat pentru ca vei cunoaste si vei primi mai multe chiar de aici.

Ai luat o optiune foarte serioasa pentru desavarsire aflandu-te aici.

Dupa cum am spus scoala de aici se va ridica chiar si in ceruri de aceea fii mereu atent pentru ca pietre pretioase si comori vin mereu spre tine uneori ascunse printre randuri.

Duhul, Spiritul tau ti le va dezvalui.

Nu vor fi cuvinte sa laudam sufficient aceste revelatii , aceste taine , aceasta stiinta.

OMUL este o bijuterie!

Ce fericit esti daca ai obtinut un trup de OM !

Si inca iti spun ce fericit esti daca esti deja aici in iubire. Pentru ca aici ai obtinut compania marilor suflete cum ar fi Iisus, marilor ingeri si ale marilor puteri divine.

Si inca iti mai spun fericire coplesitoare se va abate asupra ta de neconceput daca vei ramane in ascultare , daca vei face ce ti se va spune.

Nicaieri nu este mai mult decat aici! Si inca aceasta nu este decat o mica introducere.

Totusi nu este asa usor sa ramai pe cale sa urci si sa mergi pe potecile cele mai scurte.

El te cheama asa cum l-a chemat pe bogatasul care respecta toate poruncile. Dar greu va fi sa lasi totul si sa il urmezi pe Dumnezeu.

Imediat mintea ta va sesiza pericolul disparitiei egoului si va sari cu contra-argumente.

Dar draga oare nu eram deja calauzit, oare ce-mi doresc eu nu este mai bun, iata cate semne am avut, calea mea este mai buna , este inspirata de duhul…

Dar Viata este deplina libertate de aceea experimenteaza, dar cu masura, ca sa nu-ti pierzi cumva mantuirea din prea multa libertate.

Sunt ei destui liberi afara, tu fii ascultator, numai cei ascultatori si supusi se mantuiesc.

Straduieste-te sa ramai in calauzirea Iubirii.

Pentru ca astfel il obligi pe Dumnezeu sa iti trimita suferinta ca sa te salveze. Si daca nici suferinta nu te salveaza Moartea va veni negresit.

Cunosc multi oameni incercati cu suferinta, pe drept, care au fost foarte rai cu cei din jurul lor, foarte avari, violenti. Si a venit peste ei suferinta incredibil de mare si umilitoare. Unii si-au pierdut degete, altii maini, altii picioare. Cei care nu se pocaiesc nici in urma unor astfel de suferinte si nu vad in ele o pedeapsa meritata si un imbold de a intelege legile divine ale Creatiei, negresit merg spre Moarte. Sufletul lor nu se poate mantui si astfel Spiritul lor nu se poate elibera…

Acomodeaza-te si familiarizeaza-te cu mantrele. Orice rugaciune este o mantra.

Daca tu repeti Maria, Iisus va iubesc ! Aceasta este o mantra. Poate fi mantra ta. Iata repeta OM, MARIA IISUS ! OM MARIA IISUS ! OM MARIA IISUSOM IISUS MARIA!

OM MARIA IISUS VA IUBESC!

Desigur vom mai vorbi despre aceste secrete si revelatii si daruri uluitoare!

Mantrele sunt adevaratele noastre comori alaturi de scripturi si de Dumnezeu cel viu.

Repetand orice mantra cu devotiune si credinta tu il chemi pe Dumnezeu in fiinta ta.

Si daca faci asta zilnic, cu siguranta El va veni asa cum a promis si isi va face lacas in sufletul tau, va veni sa te locuiasca, negresit...

O femeie maestru spiritual este un lucru foarte rar deaceea sa ii multumim lui Dumnezeu pentru aceste minuni...

Al doilea film ne reveleaza ca numele "Dumnezeu" in sine este o mare mantra in orice limba...

Si am revelat si noi chiar aici semnificatia uluitoare in limba romana a acestui cuvant ce iarasi ne duce la o fantastica legatura cu limba sanscrita:

DUM NE ESTE ZEU... ! ;) :)

Binecuvantatilor ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu