1 noiembrie 2011

Cine este Krishna? Cum este El? Care este asemanarea si diferenta dintre El si Iisus?


Aceste raspunsuri si revelatiii sunt o mare minune care se petrece in limba romana…
In fapt iata abia aceste raspunsuri arata ca Romania va deveni ce este profetita sa devina… 
Cei mai multi, datorita faptului ca pana acum continentele erau asemenea altor planete, la fel de necunoscute si departate, habar nu au cine este Krishna, ce eeste El si cum este El.
Ei bine Krishna este asemenea lui Iisus, o mare manifestare a Tatalui Ceresc, un mare Avatar, o mare intrupare divina…
Krishna trebuie privit si este privit de catre hindusi exact asa cum noi il privim pe Iisus, este adorat in acelasi fel uneori cu atitudini gesturi si cuvinte cu totul identice.
El este privit ca fiind Insusi Brahman, adica Tatal Ceresc…
Desigur exista asemanari uluitoare dar si deosebiri evidente intre El si Iisus. 
Asemanarile sunt ca acelasi Dumnezeu Tata, acelasi Brahman vorbeste prin amandoi, deosebirile sunt ca cei doi manifesta doua energii primordiale diferite… 
Dumnezeu se foloseste de doua energii primordiale diferite atunci cand se manifesta prin cei doi…
Aceasta este diferenta si cei doi confirma pe deplin acest lucru marturisind despre cele doua mari puteri cosmice uluitoare cu care cei doi se identifica spunand, unul: Eu sunt Kali, Eu sunt Timpul iar celelalt spunand : Eu sunt Mantuirea, Eu sunt Salvarea…. Eu sunt Steaua Diminetii… TARA adica... 
Doamne binecuvantata  fie Lumina si intelepciunea Ta in vecii vecilor!
Cei care au venit la voi a venit insotiti de marii ingeri si de pomenitele dar necunoscutele puteri ceresti fara de trup… 
Timpul,Compasiunea si Mila divina sunt doua dintre acestea eterne si macrocosmice vehicule si puteri ale lui Dumnezeu… 
Timpul cel nemilos pe de o parte, dar puterea uluitoare a transformarii prin care Dumnezeu ne desavarseste, pe de alta parte, si Energia mantuitoare si salvatoare care ne trece pe malul celalalt daruindu-ne viata vesnica…. 
Comorile lui Dumnezeu stralucesc nepretuite…
Aceste forte divine primordiale au venit la voi, pe de o parte pentru ca le-ati accesat deja din vietile anterioare, pe de alta parte pentru ca prin ele Dumnezeu transforma lumea si planeta… Lumile si planetele… 
Ei in fapt sarbatoresc aceste puteri cosmice fara de trup dar nimanui nu i-a trecut prin minte ca acestea ar fi…
Revelatia care judeca, Adevarul care judeca a venit iarasi peste lume…
Vad bine ca Dumnezeu va insoteste cu adevaruri si revelatii uluitoare, veritabile pietre din capul unghiului de care aceasta lume se va impiedica... 
Ca sa intelegi mai bine aceste energii primordiale poti sa observi ca exista diferiti ingeri... 
Unii vin si judeca lumea, altii dimpotriva sunt insarcinati cu salvarea...
La fel si aceste energii primordiale care sunt tot un fel de ingeri, un fel de sefiroti, au misiuni diferite la nivel macrocosmic...
Marele Domn Krishna, asemenea lui Iisus s-a straduit sa-i invete pe oameni ca exista un singur Dumnezeu si ca Acestuia trebuie sa ii daruiasca totul, acestuia trebuie sa ii consacre totul.
Minunatul, Dulcele(Madhu, Madhuram) Krishna este un mare slujitor al Tatalui ceresc, o mare Intrupare a Acestuia si chiar ii invata pe fiecare in parte sa consacre toate actiunile lor lui Brahman, adica Tatalui ceresc...
Cuvintele Tatalui Ceresc din aceasta uluitoare si divina scriptura ne insotesc in eternitate un dar uluitor si cu totul divin.
Doamne ne insotesti cu atatea minuni si revelatii, binecuvantat fie numele tau de Parinte divin si desavarsit in eternitate! 


"13.Toata aceasta lume cu mintea tulburata de starile alvatuite din cele trei Tendinte nu ma recunoaste pe Mine, care sunt dincolo de ele, neclintit.

14.Caci este greu de trecut dincolo de aceasta iluzie(maya) divina a Mea, alcatuita din tendinte; numai cei ce vin la Mine trec de aceasta iluzie.

15. Nu vin la mine facatorii de rele, cu mintea tulburata, oamenii cei josnici; cu Cunoasterea smulsa de iluzie, ei tin de starea demonica.

16. De patru feluri sunt facatorii de bine care mi se daruiesc, o Arjuna, tu [cel puternic ca un] taur [printre] Bharata: napastuitul, cel care nazuieste la Cunoastere, cel care nazuieste la binele lumesc si cel care poseda Cunoasterea. 

17. Dintre acestia, cel care poseda Cunoasterea, in veci unit, se deosebeste [de ceilalti] printr-o daruire unica; cel care poseda Cunoasterea ma iubeste la nesfarsire, si Eu il iubesc pe el. 

18. Acestia sunt de pret cu totii, insa pe cel care poseda Cunoasterea il socotesc ca pe mine insumi; cu Sinele unit, el imi este devotat mie [care ii sunt] conditia suprema.

19. La capatul multor renasteri, cel care poseda Cunoasterea ajunge la Mine, spunandu-si : "Vasudeva este Totul". Acest suflet (mahatman) este greu de gasit." 

.... Bhagavad- gita (Cantecul Domnului) cap VII


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu