7 ianuarie 2012

Cum sa eviti cele mai putin spirituale ale bisericilor

Iata, in sfarsit o explicatie care va poate ajuta sa nu luati din biserici si balastul care s-a strans in ele.
De-a lungul timpului deoarece atatia oameni sarmani si saraci cu duhul s-au strans prin toate bisericile s-a format un egregor al fiecarei biserici.
In momentul in care tu fuzionezi cu oricare din ele automat poti fuziona si cu acest egregor care iti serveste tot felul de imagini si pareri neghioabe sau mai putin inspirate pe lanaga cele bune si spirituale.
Desigur daca ai un pic de intelepciune vei stii sa respingi prostiile, sau daca chiar cunosti Adevarul, nu va fi nici o problema…
Spre exemplu, in acest egregor al fiecarei biserici exista imagini nu prea bune ale celorlalte biserici...
Tu, prin efort personal trebuie sa cauti sa vezi cum vede Dumnezeu celelalte biserici si astfel sa dobandesti viziunea divina asupra lor.
La fel fiecare biserica poate sa respinga din instinct tot ce e nou, tot ce superiorii ei nu accepta, cele mai multe din motive ce nu au nici o legatura cu spiritualitatea.
Tu, prin efort personal trebuie sa cauti sa gasesti adevarul despre toate acestea, despre un profet spre exemplu pe care biserica nu vrea sa il accepte.
Spore exempolu cum sa accepte biserica catolica pe Swedenborg cand Dumnezeu ia daruit lui Swedenborg aceasta viziune in care majoritatea catolicilor erau calauziti in lumea de dincolo de spirite luminate ce obtinusera mantuirea din bisericile protestante…
Puncte, puncte…
Tu prin efort personal trebuie sa intelegi ce e rau si ce e bine in biserica in care esti, sa te detasezi de ea si sa mergi pe bratele lui Dumnezeu care de acum este adevarata ta Biserica… 
Sigur iti vei iubi mereu biserica sau bisericile din care ai facut parte, ti-au fost ca niste mame, ti-au dat caldura si lumina si iubire atunci cand trebuia.
Dar trebuie sa vezi ca de fapt Dumnezeu ti-a dat prin ele orice ai fi primit si acum cand El vrea sa te imbratiseze si sa iti devina unica biserica, urmeaza-L…
Imi pare rau sa vad ca dintre voi, fiinte frumoase si inzestrate sunt orbite tocmai de acest ballast al bisericilor si nu pot sa inteleaga ce le daruieste Dumnezeu…
Tu, prin fuziune cu Dumnezeu trebuie sa fii superior bsiericilor, trebuie sa le intelegi asa cum sunt, nedesavrsite cu dorinta de a exista etern, si totodata vazand ca ele deja nu mai sunt…
Ce eternitate, in curnad oamenii viitorului vor privi cu mila la voi asa cum priviti voi la triburile acelea care abia au cu ce sa-si acopere corpul…
Biserica a parut ca este ceva si chiar a fost ceva in intunericul cel mai deplin prin care lumea a trecut.
Dar in lumina, ce mai poate fi, in Lumina totate nenorocirile si saracia spirituala I se vad si va deveni istorie si muzeu deoarece Dumnezeu cel viu va deveni templu si biserica tuturor…
22. Si templu n-am vazut in ea, pentru ca Domnul Dumnezeu, Atottiitorul, si Mielul este templul ei.

23. Si cetatea nu are trebuinta de soare, nici de luna, ca sa o lumineze, caci slava lui Dumnezeu a luminat-o si faclia ei este Mielul.

24. Si neamurile vor umbla in lumina ei, iar imparatii pamantului vor aduce la ea marirea lor.

25. Si portile cetatii nu se vor mai inchide ziua, caci noaptea nu va mai fi acolo.

26. Si vor aduce in ea slava si cinstea neamurilor.

27. Si in cetate nu va intra nimic pangarit si nimeni care e dedat cu spurcaciunea si cu minciuna, ci numai cei scrisi in Cartea vietii Mielului.

Ap 21 

2 comentarii:

  1. Am citit intr-o carte scrisa de David Icke ca religia a fost conceputa de anumite civilizatii care au colonizat pamantul (de aceea sunt atatea religii) si ca una dintre aceste civilizatii sunt Anunnaki care aveau cultul sarpelui (sau poate sunt o rasa reptiliana).
    El a spus ca majoritatea bisericilor vechi in special cele crestine, au pe frescele lor serpi , chiar daca ele nu se vad de prima data cand te uiti la ele.( Au ascuns aceste simboluri in biserici , ca lumea care intra acolo si se roaga sa-i venereze pe ei .)
    Ca sa verific aceasta informatie, am inceput sa privesc mai atent frescele din biserica (catolica ,construita in anul 1800) pe care o frecventam de cand eram mica si mare mi-a fost mirarea sa constat ca avea dreptate.
    Pe fiecare coloana din biserica era aceiasi pictura .
    Daca privesti pictura ,nu vezi decat niste vase pline cu flori care urca pana in partea de sus a coloanei ,dar daca te uiti mai atent, aceste vase sunt niste serpi cu aripi ,iar in partea de sus a coloanei sunt alte vase care au trup de sarpe cu aripi dar cu cap de om.
    Am mai descoperit si pe frescele de pe pereti care sunt pictate cu niste flori, ca sunt si acolo niste serpi cu aripi printre flori.
    Cu toate ca nu sunt foarte religioasa, eu ma simt bine in biserica in care am "crescut".
    Religia si credinta n-au legatura una cu alta.
    Daca esti religios nu inseamna ca automat esti si credincios.
    Religiile sunt mai multe ,dar credinta este una singura. Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, toate bisericile sunt bune si frumoase ,dar trebuie sa fim atenti ca asa cum omul care se impiedica are tentatia sa injure la fel si cel care frecventeaza biserica are tendinta sa repete automat ce ii spune biserica…
    Asta cu reptilienii e complicata, contine si adevar dar nici literal nu poate fi luata, iar religiile au aparut in jurul celor trimisi de Dumnezeu si s-au amestecat cu diferite alte traditii si ritualuri.
    La inceput patriarhii aveau legatura cu ingerii si cu Dumnezeu apoi urmasii lor au pierdut-o, dar credinciosii in cadrul religiilor au pastrat memoria acestei legaturi… Cele mai vechi doua religii sunt forme ce au evoluat separat ale aceleiasi cunoasteri pe care o aveau Adam si copiii lui pe munte… Vezi nu sunt decat doua religii vechi, restul au aparut acum mai recent… Adica Hinduismul si Judaismul.
    Ele sunt bune atat ca trebuie sa vedem ca ele sunt ale noastre si noi ale lor…
    Sigur ca fiecare biserica crestina e un amestec de mesaj al apostolilor combinat cu vechile traditii si filozofii mai mult sau mai mult pagane sau obiceiuri stravechi care nu se stie de unde au mai pornit.
    Noi trebuie sa ne unim cu ingerii si Dumnezeu si sa beneficiem direct de calauzirea si viziunea lor asupra lucrurilor.
    Atata vreme cat ei sunt cu noi, ce mai conteaza restul?
    Si daca vrem sa stim adevarul despre ceva vom intreba si ni se va raspunde.
    Deci toate cele 5 mari religii care sunt in viata sunt in mana lui Dumnezeu si Dumnezeu le struneste si le calauzeste prin ingerii Lui.

    RăspundețiȘtergere