2 ianuarie 2012

Revenirea pe pamant...

Desi vorbesc de cativa ani, unii tot nu au priceput.
Unii inca mai cred ca daca se impartasesc ar fi cu ceva superiori crestinilor care nu o fac.
Dar eu le-am spus si le-o spun ca multi dintre cei care se impartasesc sunt calauziti in Imparatie de crestini care nu au facut-o niciodata.
Iar voi, voi veti fi calauziti chiar prin mine, prin gratia si vointa lui Dumnezeu.
Si asta e o mare gratie care vi se face , dupa cum in timp veti vedea.
O gratie pe care El, Tatal ne-o face noua tuturor.
Veti vedea cum in timp, in mod miraculous vom deveni una cu El si veti vedea ca nu exista un al doilea care sa va calauzeasca ci chiar El o face.
Si veti vedea si unicitatea si pretiozitatea atat a voastra cat si a tuturor acelora prin care va vorbeste sau va calauzeste.
Dumnezeu v-a deschis o poarta spre El Insusi, spre Desavarasire.
Nu o sa ramana multa vreme deschisa…
Puteti sa va zgaiti la ea o vreme, dar apoi trebuie sa va hotarati…
Acum Domnul iti cere sa observi o particularitate a mesajului sau.
Intr-un fel trebuie sa le vorbeasca celor de la gradinita, in altul celor de la scoala primara si altfel celor din clasele mai mari.
Fiecaruia cere anumite lucruri.
Bineinteles ca cel de la gradinita trebuie sa faca anumite lucruri pe care cel de la scoala nu le va mai face…
Cel de la scoala nu mai vine cu sticluta cu apa si cu cu prajitura in micuta gentuta. Desi poate ca in ghiozdan are acum un mar si mai apoi cand mai creste primeste bani ca sa isi cumpere ce doreste…
Sticluta cu apa si prajitura sunt Impartasania de care unii nu se pot detasa. Problema lor este ca ei cred ca Dumnezeu sau Iisus vrea sa ii trimita pe toti sa se Impartaseasca si sa se spovedeasca si ii privesc cu compasiune pe cei care nu o fac…
Cine a spus ca Iluminarea este usor de obtinut?
Iata deci cat de pretiosi sunt cei care o dobandesc…
 De ce sunt ei atat de atasati de Impartasanie? Pentru ca acest ritual este pentru ei intr-o proportie foarte mare o mare prejudecata.
Asa cum unii poarta talismane si altii  diferite lucruri care cred ei ca le poarta noroc, asa si ei cred ca daca merg la biserica si se impartasesc, Dumnezeu e multumit si ii va ajuta…
Dar eu va spun ca Dumnezeu poate sa fie multumit daca il iubiti si il ascultati si mai apoi, cu adevarat  multumit va fi daca il veti intelege…
Daca ati avea un pic de vedere ati vedea ca El, Iisus a sustinut si sustine aparitia bisericilor noi, ca El petrece si intra si la acestia ca si la voi…
Dar ce e de facut ca voi nu vedeti ca El Iisus a ridicat bisericile mai noi?
Un mesaj foarte important vine de la Iisus prin bisericile mai noi pentru toti crestinii.
Pricepeti-L si vedeti ca nu conteaza biserica in care sunteti, nu conteaza daca va impartasiti sau nu conteaza insa efortul de a-l dobandi si cunoaste pe Dumnezeu.
Iata pe pamant va veni un timp cand nimeni nu se va mai Impartasi si totusi Iisus va fi pretuit atunci si ascultat mai mult ca niciodata!
Cat de greu e sa pricepeti asta?
Oare cat vom ramane la prima lectie, cat timp va trebuie ca sa o invatati, vreti sa vina impartasitii vostrii din ceruri si sa va spuna acelasi lucru, vreti sa coboare sfintii vostri dragi sa va spuna ca spun Adevarul?
Nu vretiu sa promovati? Vreti sa fiti lasati repetenti?
Voi nu trebuie sa fiti asa cum au fost sfintii acum sute de ani sau mii, voi trebuie sa fiti asa cum sunt sfintii acum in ceruri!
Aceasta este gratia acestui timp!
Nu mai incercati sa imitati pe mai stiu eu care sfant care a facut apologia Impartasaniei, incercati sa dobanditi Duhul lui Dumnezeu care coboara si se daruieste tuturor dupa ceea ce se afla in inima fiecaruia, dupa aspiratia pe care o are si dorinta de a se uni cu Dumnezeu.
De ani de zile ascultam predicile unor pastori atat de inspirati care nu sunt cu nimic mai prejos nici unui preot si voi inca mai veniti sa spuneti ca cei care nu se impartasesc ar avea ceva de pierdut?
Deci am revenit cu picioarele pe pamant dupa ce am calatorit printre stele pentru cateva zile?
Cerbicia unora este greu de infrant, dar Dumnezeu are leac pentru toate…
Iata pentru asta a venit la voi, ca sa vi se daruiasca, sa va arate ca aceasta daruire nu poate sa fie conditionata de nimic exterior ce fiind exclusiv interioara tine numai de ce se afla in interiorul fiecaruia, in mintea si inima lui…
Eu va spun ca Dumnezeu va ridica deasupra voastra din cei care nu se Impartasesc, intelegeti deci cum vine asta…
Si daca ati avea un pic de minte ati intelege, de cate ori s-a impartasit talharul?
Si cu cat mai mult decat talharul vor fi cei care ii daruiesc zilnic iubire lui Iisus din bisericile mai noi?
Si totusi Dumnezeu v-a trimis mintea de care aveti nevoie, v-a trimis totul ca sa nu duceti lipsa de nimic!
El vrea sa va lumineze si sa va faca sa intelegi ca Impartasania cu El Insusi, cu Duhul Lui este adevarta Impartasanie.
Cei din bisericile mai noi sa nu se semeteasca pentru ca nici ei nu sunt cu nimic mai grozavi si nu pricep mai multe dupa cum am si aratat de altfel.
Luptati deci sa obtineti Intelegerea impreuna cu Iubirea, sa va luminati, sa fiti ca ingerii care nu se impartasesc decat cu Lumina lui Dumnezeu care este insasi natura fiintei lor!
Amin! 
PS: Va spun ca nu acest fariseim al vostru care desi in fata ii acceptati si imbratisati pe toti, in spate credeti ca trebuie ca toti sa se Impartaseasca, este Iubirea si Unirea care o doreste Dumnezeu, iata ca se pare ca voi sunteti acceptatii si cei rabdati si nu cei care rabda si accepta...
Si cu atat mai caraghiosi sunt cei care nici macar nu sau nascut intr-una din bisericile mai vechi ci au ajuns acolo pentru ca Dumnezeu a dorit sa le daruiasca toate bisericile Lui.... Dar iata ca s-au impotmolit intr-una si nu mai pot sa iasa de acolo...
Dar le-am profetit ca vor ramane sa predice bobocilor de gasca in balta din spatele casei daca nu asculta pentru ca Dumnezeu le va lua totul si nici macar un copil nu va crede in cuvantul si credinta lor.
Amin inca odata!
Iata chiar Dumnezeu cel Mare va va calauzi, deci incetati sa credeti ca unii copii ar fi superiori altora pentru ca va arata ca lucrurile stau exact invers si ca voi va trebui sa invatati de la cei care credeati ca sunteti chemati sa ii invatati...
Orgoliul vostru va pierde intotdeauna, chiar si cel religios, de aceea luptati sa fiti fara orgoliu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu