19 februarie 2012

Lectia de educatie sexuala: Controlul Ejacularii

Aceasta este o mostra de educatie sexuala, o lectie pe care toti parintii sau profesorii ar trebui sa o tina copiilor, mai ales baietilor.
Ceea ce spun este extrem de important pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor, mai ales a baietilor si de aceea intelegeti si transmiteti mai departe.
Nu este cazul sa fiti pudici in privinta unor lucruri atat de importante care tin de fiziologie pana la urma.
Asadar in acest text ne referim direct si la organele sexuale si la cateva metode a obtine controlul ejacularii.
Hristos recomanda ca toti copii sa fie protejati de energiile sexuale pana cel putin in preajma varstei cand propria lor sexualitate incepe sa se dezvolte.
Astfel fiecare parinte trebuie sa-si tina departe copilul de energiile sexuale cel putin pana in preajma varstei de 12 ani.
Copilul nu trebuie sa doarma in pat cu parintii mai ales daca acestia fac dragoste.
Deoarece se transmit si se activeaza in copil aceste energie sexuale care vor creste odata cu el si care vor fi prea puternice pentru a putea fi controlate de acesta si aceste energii il vor controla pe copil in mod inconstient ducandu-l uneori chiar spre experiente total nedorite.
Nu este un secret ca majoritatea adolescentilor se masturbeaza…
Si cei mai multi se masturbeaza tocmai pentru ca nu au fost protejati in copilarie de aceste energii sexuale care acum coplesesc fiinta si nu mai pot fi controlate…
Desigur mai depinde si de matricea energetica a fiecaruia dar in cea mai mare masura depinde de educatie si de protectia pe care parintele o asigura copilului pana la varsta de 12 ani si in continuare. E vorba de protectia impotriva sexualitatii, a filmelor erotice, a pozelor, a discutiilor,  a unui mediu impregnat de sexualitate.
Dupa varsta de 12 ani copilul, intre 12 si 14 ani poate fi initiat teoretic, progresiv, in taina ce o ascunde trupul si fiinta sa, misterul sexualitatii.
Abia dupa 14 ani trebuie sa i se dea voie, sau chiar mai tarziu, sa si experimenteze aceste lucruri, mai exact sa aiba o prietena daca este baiat sau un prieten daca este fata.
Fecioara l-a conceput pe Iisus la varsta de 14 ani asa ca in mod normal fetele ar putea chiar sa se casatoreasca incepand cu aceasta varsta.
Acum treaba cu iubitii sau iubitele pe care le avem dupa aceasta varsta este iarasi delicata din punct de vedere spiritual.
Ideal ar fi ca noi sa nu avem alta iubita sau iubit decat pe acela cu care ne si casatorim.
Acest lucru nu se prea mai intampla astazi si Dumnezeu trebuie sa ne faca o concesie noua in acest sens si sa ingaduie prieteniile si relatiile de pana la casatorie.
Acest neajuns este contrabalansat de o anumita educatie si deschidere , adica suntem focalizati pe iubire si daca ne iubim si ne intelegem cu cineva nu ne va interesa trecutul acelei persoane si experientele ei anterioare.  
Majoritatea tinerilor se masturbeaza si isi pierd potentialul vital si nimeni nu le spune cat de importanta este samanta pentru dezvoltarea lor armonioasa, pentru intregul lor destin.
Un baiat care se masturbeaza zilnic pe o perioada de mai multi ani poate sa isi distruga intreaga viata sa isi deturneze destinul si sa aiba o gramada de alte probleme…
Astfel cateva lectii foarte simple care sa puna copilul in garda asupra pretiozitatii semintei sunt mai mult decat necesare.
Cea mai simpla tehnica de control cel putin partial al ejacularii este urmatoarea.
Chiar daca nu asigura de la inceput controlul deplin stopeaza in proportie de cel putin 80% ejacularea sau o amana daca inca nu s-a declansat. 
Pentru toti baietii care se masturbeaza des si foarte des asta este o mana cereasca si o binecuvantare si ar trebui sa fie afisata pe ecranele televizoarelor alaturi de acele mesaje “daca vrei sa ai o viata sanatoasa, respecta cele trei mese principale, bea doi litri de apa etc…” 
Asta nu este gluma ci este o realitate profunda numai ca oamenii fiind orbi nu vad mai nimic…
Tehnica este urmatoarea .
Chiar inainte de ejaculare, respectiv inainte de orgasm, se preseaza puternic cu doua degete  zona de de sub testicule.
E foarte simplu, tii apasat puternic acolo pana ce are loc orgasmul.
In timp, daca exersezi, muschii din zona se vor dezvolta si daca mai faci si alte exercitii cum ar fi intreruperea mictiunii, adica atunci cand faci pipi intrerupi de mai multe ori ceea ce dezvolta acei muschi din zona, fapt  ce  te va ajuta la controlul acelor muschi si implicit al ejacularii….
Mai sunt si alte exercitii care ne ajuta sa luam o optiune serioasa in controlul ejacularii cum ar fi contractii ale muschilor din acea zona, contractii ce le regasim in textele initiatice sub nume celebre cum ar fi Mula bandha sau Aswini mudra.
Aceste contractii ajuta la sublimarea   energiei chiar si daca suntem abstinenti si totodata dezvolta vitalitatea.
Dar exercitiul de baza care se recomanda barbatilor, inclusiv  pentru amanarea orgasmului cu conditia sa fie facut inainte de declansarea acestuia, este acesta cu presiunea zonei de sub testicule inainte de orgasm…
Aceasta este o tehnica salvatoare. Toate revistele si filmele pentru adulti ar trebui sa o prezinte…
Aceasta tehnica simpla este binevenita in orice cuplu care doreste sa mareasca timpul de fuziune erotica.
Poti prin acest gest sa continui cel putin cateva minute bune fuziunea amoroasa … 
Acest subiect va fi desigur continuat cu multe alte taine si secrete care ne vor ajuta sa beneficiem din plin de miracolul energiei sexuale care nu este altceva decat prelungire a iubirii si care nu ar trebui sa se activeze decat ca o prelungire a iubirii.
Energia sexuala este miracolul care face ca trupurile noastre sa se uneasca extatic. Ori aceasta unire nu isi are rostul decat daca deja sufletele noastre sunt unite extatic in iubire... 
Altfel spus vom invata chiar de la ingeri cum sa facem dragoste, cum sa ne bucuram de acest dar si inca,  sa ne folosim de iubirea noastra trupeasca pentru a ne apropia de Dumnezeu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu