17 februarie 2012

Tablou premergator celei de a doua veniri

Asadar, dintre toti oamenii sa presupunem ca Dumnezeu cheama cam jumatate spre desavarsire si mantuire.
Din acestia doar un sfert pentru mantutire pe ceilalti ii cheama pentru efort spiritual, stiut fiind ca aceasta mantuire se obtine in mai multe vieti. 
Cum ii selecteaza pe cei alesi dintre cei chemati?
Ii testeaza, ii incearca.
Spre exemplu o mare parte din evrei s-au eliminat singuri judecandu-l pe Iisus. 
Cand acestia au vazut ca Mesia sta de vorba cu romanii ba chiar are aceeasi consideratie fata de romani primimdu-i ca discipoli ca si pe evrei, cei mai multi evrei au decretat ca nu poate sa fie acesta Mesia cel asteptat.
Nu conteaza minunile, nu conteaza Cuvantul, daca e prieten cu romanii clar nu poate sa fie Mesia…
Si asa multi altii l-au judecat pe Iisus, fie ca imbratisa si ierta de pacate vreo femeie, fie ca bea vin cu vamesi, cu greci sau alte comunitati. 
Vedeti acelasi Iisus este si astazi, si unde El semanifesta cu adevarat, neconstrans de nici o limita exterioara, in acelasi mod se manifesta. 
Templierii cauta sa-l omoare si-l dusmanesc, cei aparent rafinati si cultivati il dispretuiesc pentru ca El astazi sta la masa cu Basescu sau Becali.
Doamne sfinte spun acestia, cum sa stea Mantuitorul de vorba cu Becali!?
Cum sa sustina Hristos pe Basescu?
Dar ei astfel nu arata decat ca nu il cunosc direct ci doar din auzite, din carti si nici pe acelea nu le stiu bine deoarece Biblia e foarte mare...
Ei sunt total neascultatori, nici prin gand nu le trece sa se roage cum El ii invata, sa fie umili, sa ia aminte ca sfarsitul bisericilor lor e aproape…
Nu, acestia nu-l recunosc.
Si uimirea si minunea este ca il recunosc altii, il recunosc romanii, vamesii, il recunosc multe femei a caror inima e mult mai inteleapta decat judecata , ratiunea acestora care cred ca pot sa il gaseasca pe Hristos prin ratiune si buchisind la analiza Bibliei. 
De aceea am spus si spun celor care ma dusmanesc si ma ataca intr-un fel sau altul.
Doua variante sunt pentru voi, ori veti pieri si nimeni nu-si va mai aduce aminte de voi precum nu-si mai aduce nimeni aminte de un olmec de rand de acum 3000 de ani, ori veti cunoaste umilinta deoarece Hristos v-a pus gand sa va mantuiasca si nu o sa va lase si veti ajunge la cuvantul meu recunoscandu-va umiliti atitudinea gresita si intunericul de acum
Stiu, va place sa credeti ca deja vorbiti cu Hristos si adevarat, vorbiti, dar nu indeajuns ca sa va lamuriti in privinta tuturor problemelor.
Ca sa fuzionati deplin cu El trebuie sa ma ascultati.
Neascultand va sabotati pe voi insiva si amanati aceasta fuziune cu El.
Voi nu puteti sa ma judecati pe mine oricat m-ati injura si m-ati uri.
In schimb eu pot sa fac asta.
Pot chiar sa va scot de pe lista lui Schindler, dar daca Hristos v-a scris acolo ce rost ar avea sa lupt eu sa va scot?
Dar cei deja scrisi si rebeli si neascultatori, din motive bisericesti cel mai adesea neascultatori putand sa fie astfel iertati usor, din cauza ca il cunosc pe Iisus doar in mintea lor si in imaginatia lor decat direct, acestia sunt putini.
Cei mai multi dintre cei chemati confirma prin umilinta ,a scultare, efort spiritual si chiar daca nu inteleg, nu judeca.
Ce isneamna asta? Inseamna ca au inchis portile infernului.
Daca iubesti, esti umil si nu judeci, daca te rogi zilnic, cu greu poate sa ajunga la tine si sa te piarda vreun mesager al infernului.
Insa acestia care se ridica cu ura impotriva celorlalti, acestia vor fi cu totii pierduti. Cand se vor intoarce cu untedelemnul de la piata usile vor fi inchise. 
Acestia care poarta in sufletele lor ura pentru ceilalti crestini sunt cu totii antichristi indiferent de cate ori pe zi spun Doamne Doamne, aceasta ura, acest intuneric ii va pierde.
Daca le atragi atentia sar ca arsi. Noi suntem ortodocsi, sau ce sunt ei. Sfanta biserica, sfanta traditie, sfintele moaste, sfintul botez...
Si desigur sfanta scriptura...
Nemaiavand pe Dumnezeu au trebuit sa transfere sfintenia lui Dumnezeu asupra acestor surogate care sa tina locul lui Dumnezeu. 

Dar Dumnezeu intotdeauna iti trimite ajutor, iti trimite mesager, slujitori pe cale sa te intareasca si sa te calauzeasca.
Daca tu la acestia le dai in cap si te arati neascultator, judecandu-I, aceasta atitudine se va intoarce la tine si este ca si cand ti-ai sabota caravana cu provizii…

Spun voua tuturor ca Hristos astazi I-ar dispera pe templierii de astazi la fel ca si pe cei de acum 2000 de ani.
Cand El le va spune ca zidurile bisericilor lor in curand nu vor mai sta piatra peste piatra, acestia se vor tulbura atat de tare ca vor pune mana pe pietre…
Cand vor vedea pe El ca primeste la masa Lui chiar si pe martorii lui Iehova, vor decreta ca nu poate sa fie El Mesia…
De aceea El Insusi nu mai vine prin propriul Sau trup sa indure iarasi aceasta judecata ci vine prin slujitorii sai… 
Si va spun ca a si venit! 
Sunteti deja prinsi in capcana Adevarului…
Ori ascultati si va vindecati si va mantuiti ori va zbateti si cadeti in judecata si moarte.
Lumina v-a inconjurat, ori o lasati sa intre in voi ori ramenti sclavi intunericului care domneste prin biserici, in cea mai mare parte a lor.
Desigur ca acum sunt tot mai multe fiinte luminate.
Si El Domnul fiind deja prezent in lume in mod spiritual ii lumineza pe tot mai multi… 


10.    Iar locuitorii de pe pământ se vor bucura de moartea lor şi vor fi în veselie şi îşi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi prooroci au chinuit pe locuitorii de pe pământ. Ap 11 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu