12 februarie 2012

Whitney Houston


Este greu de crezut ca astazi, o femeie atat de frumoasa, de puternica si de inzestrata poate sa fie rapusa de alcool si droguri.
Whitney noi te iubim si ne rugam la Hristos sa intervina pentru sufletul tau angelic.
Fie ca iubirea noastra sa aiba trecere si sa fie auzita de Dumnezeu! 
Doamne ai grija de ea te rugam, tu esti suprema mila, iubire si salvare! 
Alunga toate spiritele rele care au pus stapanire pe sufletul ei si incalzeste-o la pieptul tau din care izvoraste viata eterna! 
Amin 
Te iubim Whitney , te vom iubi intodeauna! 
6 comentarii:

 1. Nici mie nu-mi vine sa cred ca a murit...era prea frumoasa si avea o voce cu-adevarat angelica...ce pacat ca s-a lasat invinsa de cel rau...sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa-i salveze sufletul ei frumos.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, este o mare cantareata, poate cea mai mare a timpului ei...
  Dumnezeu vrea sa ii salveze sufletul ei minunat prin noi, ei ce zici, ti-ar place sa ai asemenea prieteni minunati in cer? :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca mi-ar placea Inger drag?!!! As fi in al noualea cer!!!!! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Si iti spun ca tu deja esti acolo... Iata inima recunoaste mai repede pe Dumnezeu decat mintea, fericiti cei care isi asculta inima pentru ca Hristos este intrupare a Inimii eterne,a Iubirii lui Dumnezeu.
  Tu fa-ti lista cu cine vrei sa traiasca vesnic, daca vor fi umili si te vor asculta te vei bucura cu ei in eternitate de Dumnezeu si de darurile Lui... :)
  Nu trebuie decat sa ii iubesti si sa te iubeasca, matuirea este opera Iubirii!
  Asa si toti ceilalti care simt ca Dumnezeu pune iubire si ascultare in inima lor pt mine, vor putea sa ia in cer pe oricine iubirea lor va alege...
  Trebuie sa fim copii, sa fim umili sa iubim si sa ascultam...
  Restul vine de la Dumnezeu care ne ridica in bratele lui divine chiar acum!

  RăspundețiȘtergere
 5. Inger drag, eu mi-as dori ca toti oamenii sa traiasca vesnic, mi-as dori ca cei buni sa ramana buni si cei rai sa devina buni, sa obtinem astfel cu totii Duhul Sfant...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ei bine, exact la asta ne cheama Dumnezeu, la opera Mantuirii!
  Iata Domnul te-a inzestrat si pe tine cu puteri magice si oricine va incapea in inima ta si va fi invaluit in iubirea ta se va mantui!
  Amin! :)

  RăspundețiȘtergere