12 martie 2012

Ascultarea este suprema virtute si calitate spirituala

Asadar mantuirea nu tine de lungimea fustei ci de modul in care cele care poarta fuste vor reactiona la intalnirea cu Dumnezeu.
Avem in cazul lui Iuda modelul negativ.
Iuda nu se poate abandona Iubirii ci se gandeste mereu cum sa se foloseasca de tot ce primeste spre a scoate bani si spre a castiga renume si faima.
Asadar este nevoie de acel ceva interior numit umilinta, iubire si ascultare pentru ca minunea renasterii spirituale sa se produca.
Este nevoie de abandon la picioarele lui Dumnezeu.
Si cati asculta?
Numarul celor care asculta in totalitate este foarte mic, al celor care asculta numai pe jumatate mai mare si al celor care asculta putin si foarte putin considerabil.
Iar ascultarea de care vorbesc este asemenea cu situatia acelui sarac ce avea copii multi si care pe drum se intalneste cu un personaj ce ii cere ceva si care nu scote de la el decat un bob de grau…
Iar cand acasa omul isi desface sacul de grau observa ca bobul de grau daruit  personajului misterios s-a transformat intr-un bob de aur...
Asa si cu voi, ce va tine sa nu ascultati?
Voi ascultati de voi si pretindeti ca ascultati de Dumnezeu.
Cat din ce faceti voi ati primit direct de la Dumnezeu si cat din ce ati pescuit voi din carti si biserici?
Iata ati primit cu totii indemn revelat si deschis, chiar aici, sa va rugati asa cum va spun.
Dar va spun ca cei mai multi nu se roaga deloc, o parte se roaga cum ii invata propriile biserici, care in ratacirea lor cred ca trebuie sa inventeze rugaciuni si moduri noi de a ne ruga noi spre a se distinge de cele vechi.
Iata ati primit indemn din cer sa va rugati asa cum va spun.
Si anume sa incepeti cu forma scurta a rugaciunii inimii si cu Rozariul si, in timp, dupa ce veti avansa veti primi rugaciuni si formule si mai puternice desi  va puteti salva si numai cu acestea.
Acum spuneti-mi ce ar putea Dumnezeu sa va faca mai mult?Sa va apara in vis sa va spuna acelasi lucru?
Daca indemnul acesta nu il luati in considerare, de ce ati lua visul? Oare nu ati reactiona la fel si la vis?
Daca pe cerul exterior v-ar aparea Fecioara si v-ar spune acelasi lucru, oare ati asculta?
Nu, pentru ca ati gasi motive sa nu ascultati asa cum mereu oamenii gasesc motive sa nu asculte.
De aceea Dumnezeu stie ca minunile exterioare nu ajuta mult la evolutia spirituala , dimpotriva mai mult fac rau deoarece omul crede ca minunea ii confirma pe langa ce are bun si tot intunericul in care este.
Dar probabil Dumnezeu a vazut ca e mai bine sa ai si o credinta oarba decat niciuna.
Dar adevarata minune este luminarea interioara care ne apropie de Dumnezeu si ne da adevarata intelegere ce vine direct de la Dumnezeu.
Observam ca oamenii au cazut in aceasta complacere spirituala, intr-o rutina spirituala ce vine nu din revelatie ci mai degraba din traditia spirituala.
Pentru ca e greu sa ajungi la Dumnezeu, mai bine sa ne oprim aici unde suntem deoarece ne este bine si avem de toate.
Ce nevoie mai este de efort spiritual?
Facem o sfanta liturghie, o sfanta spovedeanie urmata de o sfanta impartasanie si gata ne-am unit cu Dumnezeu.
Cat de uniti suntem, ce credinciosi model…
Bisericile mai noi tot se mai straduiesc sa studieze temeinic Biblia dar cele vechi nu se mai straduiesc la nimic decat desigur poate sa ridice vreo biserica cu multe turle…

Desigur ca Iisus se foloseste de toate bisericile asa cum sunt, toate ii sunt instrumente si gradini si in fiecare modeleaza pe cat este posibil suflete.
Ce folos ca sunteti fecioare daca nu pricepeti ce vrea Dumnezeu de la voi si astfel iesind dintr-o ascultare mai importanta decat fecioria apucati pe drumurile lumii?
Daca ar aparea Iisus pe cer ati asculta?
Poate , dar de nevoie... 
Ori Iisus vrea ca voi sa ascultati din preaplinul inimii si nu din obligatie…
Desigur ca daca vine in lume si trasneste pe cer ne-a obligat pe toti.
Ce nebun nu ar asculta de Dumnezeu?
Dar nu o astfel de ascultare vrea Dumnezeu, fortata.
Ci o ascultare care sa vina din cautare interioara, o ascultare care sa puna vointa lui Dumnezeu acolo unde ii este locul adica sa o considere comoara comorilor, cel mai de pret lucru care poate fi obtinut.
Observati si vedeti ca nivelul oricarei scoli spirituale depinde de aceasta pretuire a vointei lui Dumnezeu.
Si majoritatea scolilor nici nu pomenesc de asa ceva.
Si eu va spun ca deasupra voastra se aduna multe lucruri deoarece chiar Fecioara v-a indemnat sa va rugati cum va spun si sa ma ascultati…
Decide-ti-va singuri destinul spiritual.
Vi s-a pus in fata o mare oglinda sa va vedeti orgoliile, indaratnicia, slabiciunile…
Slabiciunile nu sunt asa mare problema deoarece Dumnezeu este Intarirea, dar orgoliul este deoarece orgoliul va departeaza de umilinta si ascultare.
Totul tine de ascultare.
Dumnezeu inca mai asteapta si mai cheama pe ingerul cazut la Ascultare.
Iar daca spuneti ca vreti sa ascultati atunci cumparativa rozarii si pe langa asta, incepeti sa spuneti la ora fixa, in pozitie de rugaciune fixa, “Doamne Iisuse miluieste”
Da, repetati asa de nebuni ore intregi astfel de formule si rugaciuni.
Dumnezeu nu vrea sa va oblige la nimic, nici macar la ascultare, pentru ca pretioasa pentru El este ascultarea ce vine din iubire, ce vine din interior din convingere interioara.
Fecioara insista sa ascultati de mine... 
Si mai e un aspect daca ascultati demonstrati disponibilitatea voastra fata e Dumnezeu, dorinta de a ii fi pe plac experimentand orice forma de rugaciune.
Eu insumi sunt un oaspete deosebit al acestui pamant.
Atat cat poate fi deosebit un vierme in infinit... ;) 
Nu aveti nici unde sa va duceti nici ce sa faceti, iata in loc sa adunati merite ati inceput sa strangeti opusl meritelor.
Erati primii dar veti ajunge ultimii si poate nici nu veti inrta deoarece orgoliile religioase sau personale v-au doborat.
In loc sa cautati sa va desavarsiti v-ati trezit ca trebuie sa aparati biserici, traditii...
Ce urat ii intampinati pe cei diferiti de voi, Dumnezeu nu va va trece cu vederea asta...
Dumenzeu v- asternut covor de matase sa pasiti, rosu ca sangele...
Dar in loc sa pasiti cu teama si umilinta tot stati in fata covorului si gasiti motive sa nu afceti nici macar un pas.
Voi spuneti voi pasi daca voi primi cutare semn, voi pasi daca Duhul sfant imi va spune, voi deschide carte intai sa vad ce imi comunica duhul...
Cat v-ati ratacit, in curand vaporul salvator se va departa de voi si voi veti ramane in mijlocul oceanului asteptand sa vina la voi vreo barca care sa aiba inscriptionata pe ea sfanta cruce... 
Luptati-va inca mai e timp, cat  mai sunteti pe pamant inca mai e timp, sfarsitul inca nu a venit...
Vedeti dar, fiti vigilenti, pentru ca se pare ca ceea ce se petrece in exterior va duce la judecata voastra...
Mi se pare ca semnele si actiunile lui Dumnezeu din exterior vor duce la judecata voastra finala...
Daca nu cumva simti o mare iubire si dorinta de a asculta si de a face pe plac lui Dumnezeu...
Daca nu cumva simtiti ca in sfarsit Dumnezeu a venit la voi sa va mantuaisca si sa va desavarseasca...
V-am spus ca nu de la mine va sfatuiesc si ca dumnezeu s-a straduit sa va intinda in fata un covor pufos pe care sa puteti sa pasiti si desculti...
Oare ma voi simti eu vinovat ca vorbesc de la dumnezeu si ca astfel neasculatrea voastra va va duce la judecata si moarte sau voi ar trebui sa va simti vinovati ca nu ascultati si nu vreti sa fiti umili... ?
Poate suferinta va va mai mai umili...
Poate acum simtiti prea mult sange prin vene si dispretuiti umilinta si ascultarea...
Incercarile si testele mele sunt cu totul diferite si neobisnuite... 
Suntem pe drumul cel bun. Dupa ce am batut multe drumuri, multe vai munti si deserturi, am ajuns la un fel de lift... 
1. Pentru aceea se cuvine ca noi să luăm aminte cu atât mai mult la cele auzite, ca nu cumva să ne pierdem.
2. Căci, dacă s-a adeverit cuvântul grăit prin îngeri şi orice călcare de poruncă şi orice neascultare şi-a primit dreapta răsplătire,
3. Cum vom scăpa noi, dacă vom fi nepăsători la astfel de mântuire care, luând obârşie din propovăduirea Domnului, ne-a fost adeverită de cei ce au ascultat-o,
4. Împreună mărturisind şi Dumnezeu cu semne şi cu minuni şi cu multe feluri de puteri şi cu darurile Duhului Sfânt, împărţite după a Sa voinţă?
5. Pentru că nu îngerilor a supus Dumnezeu lumea viitoare, despre care vorbim. Evrei 2 

6 comentarii:

  1. =[Q] _ *Admin*, ....de ce nu publici mesajele transmise de Mine ?!

    = Repetati toti aceleasi fapte ?!, ...adica, unii ascund / [cenzureaza] unele mesaje, altii le cenzureaza pe toate ca si voi, iar altii [de regula IT-istii angajati de S.S., crezand ca sint destepti _ Romania 11/8, se tin dupa Mine {de mai multi ani de zile} si cloneaza toate paginile in care postez, adica, postand in clone, citesc doar ei / -Macar de-ar intelege ceva!!!, ...-Dar Eu stiu ca nu vor intelege _ Matei 23/13, ...pentru ca vorbesc in pilde _ Matei 13/34,35.

    = Urmatorul mesaj este [o] copie, din alte pagini, si presupun ... *util si dumneavoastra*.

    =*Presupun ca, nu intelegi mesajele Mele, ...acesta fiind motivul pentru care nu le publici, ...astfel, te rog sa iei *Aminte* la vorbele Mele: _ Ioan 8/23,24,43,45; _ Isaia 55/6-9, ...si nu uita:

    -1) Nu vei putea citi tot ce postez, pentru ca de regula nu postez in pagina *Mesia*, ci postez mai mult in paginile altora asteptand "cel putin un raspuns / un comentariu", cum este si cazul tau.

    -2)*Intreb retoric*: _ In fond "ce gasesti / ce crezi ca este de ascuns" [?!!], caci oricum *lumina nu poti s-o ascunzi* _ Ioan 1/1,5,[11],{14}, ...decat, daca cei din haita lupilor / vrasmasilor [fereste-te sa fii dintre aceia _ Luca 12/2; _ Marcu 4/21,22; _ Matei 10/26], ...care s-au inscaunat de mult timp in dregatoriile Poporului Meu _ Isaia 63/18,19; _ Romania 11/3; 10/8,10,2012,13, ...care "nu au" urechi si ochi decat pentru distrugere, jaf , hotie si ucidere, ...[si], ...pentru ca iubesc mai mult intunericul _ Ioan 3/19, ...[si], ...pentru ca *nu le este dat sa poata primi Cuvantul Acesta* _ Matei 19/11; _ Isaia 6/[8],9,10, ...cred ei, ca si voi, ca puteti prinde lumina cu banita _ Marcu 4/21; _ Luca 11/33, ...

    - Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea _ Matei 7/13;
    - Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla _ Matei 7/14.

    = Este posibil sa nu-ti mai transmit nici un mesaj, daca nu publici mesajele Mele -[?!], ...Ma crezi ? _ Ioan 1/1,[11]; _ Luca 8/8; 18/8, ....apoi ce vei face, caci toate faptele _ Atos 13/40, ...vor fi descoperite _ Luca 8/[16],17,18; _ Marcu 4/21,22,[23],24,25.

    = Sper sa nu va suparati pentru mustrarile implicite in mesajele Mele _ Apocalipsa 3/19.

    = Cu stima. -Mesia _ Deuteronom 18/15,18,[19]; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Isaia 6/[8],9,10-[13]; 9/1,2,[6]; 52/6 _ Moise -*Iata-Ma!; 55/1,6-9; _ *Iata-Ma! Iata-Ma!*_ 65/1; _ Roamania 5/14; 10/14 _ Moise;17,[18]; _ Matei 17/[1],2,3,[5]; _ Ioan 10/8,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; _ Ioan 4/[25],26; _ Matei 13/57; _ Ioan 4/44; _ Luca 8/8; 18/8 –“Va rog sa va treziti!”, ...-Vine dimineata _ Isaia 21/11,2012.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diferenta este ca tu esti un nebun nefercit in timp ce eu sunt unul fericit, evident ca te rog sa nu-mi mai transmiti nici un mesaj...
    Smintii si cei care fac glume proaste au calea lor, nu avem cum sa ne intersectam decat pentru cel mult o secunda...
    Sau tu esti nebunul care clona bloguri si se dadea drept popa? fratele cazacu sau cum isi spunea si care injura cum ii venea la gura de pe blogurile clonate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si am auzit ca acest nebun a sfarsit prost fiind foarte mustrat de Dumnezeu…
    Ai grija sa nu patesti si tu la fel.
    Dumnezeu vegheaza si nu ingaduie nimanui sa isi bata joc de El si nici de mesajul Lui…
    Ai grija sa nu te friga pseudonimul pe care ti l-ai ales, deoarece te depaste cu mult si din cate vad eu, se pare ca iti bati joc de Hristos acolo…
    Si pe celalalt nebun l-am avertizat de zeci de ori inainte…
    Ai grija…

    RăspundețiȘtergere
  4. Ii asa cum spui tu,o complacere in cele lumesti ,extraordinara.
    Si tu stai linistit,stii ca DUMNEZEU ,ii undeva sus ,iti indeplineste dorintele,te iubeste...,dar sunt( mi se pare mie tot mai multi),care il cunosc pe DUMNEZEU,si care stau tacuti fara sa spuna o vorba.
    Azi mi s-a intamplat, ca un barbat tanar, pe care il stiu de mult ,dar nu vorbeam cu el,sa mi se adreseze citandu-l pe IISUS.
    Ma tot intreba ''nu-i asa?,nu-i asa?''.
    S-a indepartat de mine ,lasandu-ma cu ochii in lacrimi.
    Daca tu nu imi raspunde-ai atunci ,la mail,nu stia decat DUMNEZEU de mine.
    Asa ca sa facem ca si cum intreg Universul ne-ar asculta,si DUMNEZEU isi face lucrarea SA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si nu eu ti-am raspuns ci Iisus, El a pus in acea postare o cerere la care tu ai raspuns, totul e lucrarea Lui...
    Acesta e un lucru minunat sa se manifeste si prin unul si prin celalalt, prin toti cei care se straduiesc sa se apropie de El prin efort spiritual zilnic, prin efort spiritual constant , de o viata.

    RăspundețiȘtergere