23 martie 2012

Ce va fi in viitor?

Asadar Iisus ne-a spus ca lumea isi va pregati singura sfarsitul si ca sub ocrotirea lui Dumnezeu vor supravietui cei alesi…
Nu stim inca in ce numar.
Stim ca Dumnezeu vrea sa dea un nou inceput lumii.
Dupa aceasta judecata cei care vor ramane se vor uni si vor fi o singura natiune, o singura umanitate.
Ce nu va mai fi despartita de granite, de religii, de culoare, de limba.
Candva in viitor va fi o singura natiune pe Pamant, popoarele si natiunile vor fi disparut cu toate… Va fi o singura limba.
Iisus sugereaza asta in mai multe locuri.
Sa ne amintim ca atunci cand se refera la a doua sa venire, ne spune,referindu-se la evrei, ca acest neam nu va fi trecut…
Dar in mod evident va veni o vreme cand pe pamant nu vor mai fi nici evrei si nici romani si nici americani, ci doar oameni. 
Oamenii vor stabili legaturi stranse cu mai multe civilizatii extraterestre si pe pamant vor exista aerodromuri de unde se va pleca in calatorii galactice si unde ne vom intampina prietenii de pe alte planete.…
Noi speram ca un prim astfel de aerodrom se va construi chiar in Romania…
Foarte posibil ca prietenii de pe alte planete vor avea ambasade permanente pe Pamant in astfel de centre care vor deveni centre de dezvoltare stiintifica…
Bisericile isi vor fi incheiat demult activitatea in acele vremuri si pe Pamant vor exista mari scoli spirituale in care alaturi de finite de pe alte planete se va vor urmari si studia noi metode cat mai rapide de control si dezvoltare spirituala a finitei umane.
De altfel e foarte posibil ca bisericile sa isi incheie activitatea chiar dupa acest sfarsit anuntat al lumii. 
Vor exista dupa acest hiatus permanent pe Pamant fiinte care sa pastreze neincetat legatura cu Dumnezeu si de a caror parere se va tine intotdeauna seama in totate deciziile importante.
De altfel acestia vor fi adevaratii lideri ai lumii de maine, veritabile faruri spirituale care vor fi ascultate intru-totul de umanitate stiind ca sunt in legatura permanenta cu Dumnezeu.
Iisus isi va materialza din cand si trupul in fata anumitor grupuri spirituale si fiinte …
Ghidarea Lui va fi constanta si umanitatea in urmatorii 15 000 de ani va cunoaste o continua evolutie spirituala ajungand sa devina un paradis.
Oamenii vor invata sa calatoreasca in mod constient in lumile subtile prin decorporalizare si prin calauzirea fiintelor subtile.
Durata de viata va creste constant ajungand din nou, peste cateva mii de ani, la cel putin cateva sute de ani…  
Datorita trezirii energiilor interioare si dezvoltarii mai ales prin cooperarea cu fiintele extraterestre, dar si cu cele spirituale, ingerii, puterile lui Dumnezeu, oamenii vor avea o viata senina, fara boli si vor cunoaste tot confortul pana in clipa din urma bucurandu-se de tot ce inseamna viata in trupul fizic dar si de multe realizari spirituale.
Liderii spirituali vor fi veritabili ingeri intrupati cu mari puteri spirituale…
Religiile se vor fi topi in aceasta cunoastere spirituala unica ce va fi predata de fiinte spirituale in scolile spirituale ale viitorului.
Oamenii vor fi calauziti in aceste scoli sa se uneasca cu Dumnezeu, sa obtina faimoasele stari de Samadhi si sa se uneasca cu cerul...  
3. Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.
4. Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut. Ap 21 


2 comentarii:

  1. Acasta frumoasa era plina de armonie,intelepciune,iubire,este asteptate de noi toti,atunci cind dreptatea va fi egala tuturor si oamenii vor fi cu adevarat OAMENI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar va spun ca numai voi care sunteti asemenea unor copii o veti prinde, fie in cer, fie pe pamant...

    RăspundețiȘtergere