13 martie 2012

Masculin si feminin

+ si – Masculin si Feminin sunt cele doua forme pe care Dumnezeu le dezvolta in Fiinta primordiala tocmai pentru ca Miscarea sa fie posibila.
In punctual 0 , in punctul de neutralitate nu se intampla nimic, este sinonim vidului dar orice energie in dreapta sau in stanga punctului zero genereaza o manifestare similara in partea opusa ei.
Feminul este jumatatea masculinului si invers.
 Astfel spus un cuplu angelic realizeaza, devine, o singura fiinta ce are doua trupuri…
In plan vertical lucrurile stau astfel, Feminul este energia care coboara sinonima si gratiei lui Dumnezeu iar Masculinul este energia care urca. Femininul este reprezentat prin triunghiul cu farful in jos iar masculinul de triunghiul cu varful in sus.
Pe de alta parte energia care urca este feminina si cea care coboara este masculina. Iar la modul general orice energie este feminina, masculinul fiind Spiritul.
Femininul si masculinul la nivelul intregii creatii atat de mult interfereaza , fuzionand in atat de multe feluri, intrand si cuprinzandu-se unul pe celelalt pe atat de multe nivele si paliere incat, dupa miscare, polarizarea femininului cu masculinul este resortul si motorul cel mai mare din Creatie.
Oare chiar Miscarea a aparut tocmai dintr-o separare primordiala subtila a masculinului de feminin sau, separarea din Miscare? 
Probabil ca miscarea precede aceasta despartire in doua a energiei primordiale.
Asadar femeia are tendinta sa duca cat mai jos, in abis, experienta, manifestarea, viata, in timp ce barbatul cauta sa se inalte cat mai sus spre sublim si absolut.
Masculinitatea este reprezentata cel mai bine in fiinta chiar de organul sexual masculin iar feminintatea de cel feminin.
Aceste organe ce reprezinta la nivel fizic esenta celor doua realitati au foarte multe proiectii la nivel energetic si subtil, au nenumarate forme spirituale deoarece sunt principii primordiale, sunt adica un fel de matrice primodiala in jurul acreia sa invarte totul.
Deoarece in crestinism sexualitatea a fost subiect tabu, din motive ce pot fi integrate spiritual nu au existat nici persoane si nici curente de gandire care sa abordeze direct misticismul fiziologic sa-i spunem.
In Orient au existat astfel de ramuri ale spiritualitatii.
Marile temple pline de sculpturi ce prezinta cupluri in uniune amoroasa servesc de initiere si astazi adolescentilor care sunt introdusi in acest univers printr-un pelerinaj la astfel de temple. 
Asadar exista acest curent spiritual care include ca metoda de evolutie spirituala uniunea sexuala ritualica.
Altfel spus, sotul si sotia transforma actul de fuziune erotica intr-un act sacrificial pe care il daruiesc lui Dumnezeu.
Aceasta consacrare in fapt a uniunii sexuale este absolut obligatorie si uneori de aceasta consacrare depinde chiar si ce fel de suflete vor fi trimise sa se intrupeze ca si copii ai nostrii.
Desigur ca Dumnezeu isi va trimite copiii in lume si fara aceasta consacrare daca e nevoie  dar de regula in familiile spirituale sunt trimise suflete inalte in timp ce in celelalte familii sunt trimisi copii ai pamantului. 
Caderea lui Adam s-a produs in urma mai multor astfel de actiuni si uniuni sexuale fara consacrare.
De ce?
Pentru ca daca tu nu ii consacri lui Dumnezeu tot ce faci , totul fiind energie, nu vei putea sa ai parte de energiile divine, de Duhul lui Dumnezeu, care vine ca raspuns la consacrare si vei ramane in energiile lumii care te vor arunca in labirintul lumii.
De aceea invocam, chemam pe Dumnezeu si asteptam binecuvantarea Lui in tot ce facem.
Revenind la viziunea orientala, marii sfinti si mistici din rasarit au identificat ca proiectie a masculinitatii absolute si a feminitatii, in planul fizic, chiar organele sexuale. 
Femeia vede astfel in Lingam simbolul masculinitatii supreme iar barbatul in Yoni, esenta suprema a feminitatii.
Astfel adorarea masculinitatii respective a feminitatii, la acest bivel este sinonima cu adorarea proiectiei la nivelul fizic a acestor energii respective organul sexual masculin si feminin.
Astfel este posibil sa observam si sa intelegm sfintenia in intregime a trupului fizic, a Omului inclusiv sfintenia organelor sexuale…
Mai mult, zeul suprem Shiva este vazut, este adorat, ca suprema masculinitate chiar sub forma organului sexual masculin.
Sa stiti ca aceasta adorare a masculinitatii respective feminitatii se produce neintrerupt in toata Creatia inclusive pe pamant , marturie stau toate fuziunile sexuale ce au loc tot timpul si dorinta neintrerupta a  femininului pentru masculin si invers…
Asfel, femeia nu trebuie sa se rusineze de aceasta realitate care oricum are loc in interiorul ei , si anume iubirea si adorarea, dorinta ei pentru organul sexual masclin .
Dimpotriva ea trebuie sa realizeze ca aceasta adorare este pusa in interiorul ei chiar de Dumnezeu, si sa se bucure de cea ce simte si de cum vede lucrurile.
Este foarte posibil din acest punct de vedere ca femeia sa identifice, sa il vada pe Dumnezeu in organul sexual masculin, sa vada in oragnul sexual masculin o forma a lui Dumnezeu. Sau cel putin un mare dar  pe care Dumnezeu i-l face. 
Iata acum ati inteles cum este posibila si chiar indicata, adorarea organelor sexuale masculin si feminin, a sexualitatii, pe aceasta cale ce a fost ocultata si ascunsa …
Barbatul este mai curajos, mai solar si isi exprima mult mai usor preferinta, dorinta, adorarea organului sexual feminine.
Dar astazi femeia l-a prins din urma ba chiar l-a intrecut…
Si va spun ca exista o sexualitate divina si binecuvantat aiar pacatul cel mare al sexulitatii de pe paamnt nu este existenta ei in sine ci faptul ca nu este daruita lui Dumnezeu..  
Si inca mai spun ca oricine atinge ceva, mananca ceva, face un singur pas, fara sa il daruiasca lui Dumnezeu este asemenea unui hot care fura ceea ce nu ii apartine…
Iata asa ne intoarcem in Dumnezeu, daruindu-I totul, intelegand totul, intelegandu-ne pe noi, consacrand totul si primind sustinere si binecuvantare din cer, inclusive in fuziunea amoroasa, mai ales daca vrem sa concepem.
Rugaciunile sunt mai mult decat necesare pentru ca Dumnezeu sa ne daruiasca sufletul care doreste El pentru a se intrupa in familia noastra. 
Acum puteti intelege de ce pentru orientali, organele sexuale sunt prezente in temple si sunt adorate ca simboluri ale fortei preocreative a lui Dumnezeu, ca forme a lui Dumnezeu.
Nu va grabiati sa strigati ca va ofera voua crestinismul o teologie superioara, pentru ca chiar si in aceasta teologie si viziune se ascund nebanuite dumnezeisti daruri care divinizeaza Omul, transformandu-l intr-un templu asa cum Dumnezeu isi doreste…
Astfel daruieste Dumnezeu Omului sexualitatea cea divina, transfigurata si indumnezeita…
Si femeile au descoperit multe moduri de a adora organul sexual masculin.
Si nu stiu daca le-au descoperit ele si nu cumva au venit la pachet odata cu Omul…
La nivel erotic, aceasta atitudine a femeii de adorare si iubire, de dorinta intensa fata de organul sexual masculin este foarte placuta lui Dumnezeu, este exact asa cum a dorit El sa fie, din inceputuri…
Simbolul din poza se cheama Linga-Yoni si repreinta cel doua organe sexuale unite si adorate… 
Din Unirea masculinului cu femininul care repzinta Unriea Spiritului cu Creatia se declanseaza Extazul ce la nivel sexul este manifestat prin orgasm, desi in uniunea spirituala si chiar si umana, extazul este pe mult mai multe nivele...

Dumnezeu le-a facut pe toate bune si divine, noi trebuie doar sa le redescoperim asa cum sunt ele in Dumnezeu.
Iar in toate cerurile Omul este adorat ca dumneziesc din varful degetelor si pana in crestetul capului.
Pe toate nivelele se afla mari dumnezei si mari ingeri care se ingrijesc de buna functionare a lumilor. Inclusiv pe nivelul sexual, erotic, exista astfel de ingeri si Dumnezei care sustin, se ingrijesc acest izvor primordial, acest copac din care Adam a gustat fara permisiune...
Sa multumim lui Dumnezeu pentru un asemenea vehicul dumnezeiesc.
Glorie Tie Doamne pentru toate aceste revelatii si descoperiri .

Desigur ca oamenii se bucura de sexualitate oricum, dar de acum stim ca putem sa ne bucuram si in Dumnezeu, cu binecuvanatrea, ingaduinta si initierea Lui...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu