4 martie 2012

Modelul Putin

Dupa douazeci de ani in care am fost crunt pacaliti de “democratie”, care nu a  fost decat o modalitate a celor nevazuti de a vandaliza statul, sesizam necesitatea unor lideri care sa tina tara in mana, sa conduca realmente tinand desigur cont si de politica globala dar si de necesitatile locale.
Rusii s-au trezit ceva mai inaintea noastra si au inteles ca nu poti sa ai pretentia sa traiesti intr-un paradis dar ca un lider, chiar daca nu cel mai bun, este cu mult mai de preferat inexistentei liderului si acestei perindari ingrozitoare  la putere care nu ajuta cu nimic natiunii , dimpotriva, toate se subtiaza, averea nationala, puterea statului etc 
Dumnezeu ne ofera si prin modelul Rusiei dar si prin mai multe actiuni pe care serviciile secrete le-au intreprins in toata lumea exemplu care desigur ca nu este nou al conducerii unei natiuni prin intermediul seviciilor secrete.
Dupa cum istoria va arata Basescu impreuna cu ai nostrii au fost ei insisi foarte eficienti in preluarea puterii si concentrarea de acum asupra interesului si binelui national respectand desigur directivele politicii globale.
In sfarsit oamenii responsabili din conducerea Romaniei au inteles ce s-a intamplat si cu ajutorul lui Dumnezeu au ajuns sa controleze intr-o anumita masura ce a mai ramas din statul roman. 
In mod normal si la opozitie si la putere ar trebui sa fie oameni la fel de responsabili si patrioti in asa fel incat daca ii schimbam totul sa mearga la fel de bine.
Daca  pana acum acestia nu s-au coordonat si cei mai multi inca mai cred ca dusmanul e la putere sau la opozitie, de acum au reusit sa inteleaga ce se petrece si sa salveze ce se mai poate salva…
Da, cred ca e mai bine sa conduca unul singur, chiar mai putin inspirat, decat sa nu conduca nimeni. In mod evident e mai bine.
Destul cu aceasta democratie care ne-a distrus.
Marea crima impotriva statului facuta de Roman si Iliescu este tocmai faptul ca au refuzat sa conduca tara ocupand acele functii de dragul imaginii…
De aceea propun ca amandoi sa ajunga in Infern si sa stea acolo multa vreme alaturi de Ceausescu… 
Tocmai de aceea sustin pe Basescu.
Bravo Base esti primul presedinte care a inteles ce se intampla si calauzit de Dumnezeu a reusit sa stabilizeze aceste fenomen ingrozitor al absentei conducerii, vid de putere ii spune, nu?
De aceea si noi sa sustinem in alegerile apropiate si locale miscarile politice ce stau in spatele siglei popular…
Sa avem vedere si sa vedem ce oportunitati ne ofera Dumnezeu…
Stam destul de  bine inclusiv economic si departe de a fi totul pierdut in urmatorul deceniu putem sa prindem radacini pentru ca apoi sa inflorim si sa devenim o natiune model pentru intreaga planeta.
Cred ca suntem pe drumul cel bun si cred ca ingerii lui dumnezeu vor deschide ochii oamenilor in asa fel incat la alegerile ce vin, mai ales cele parlamentare sa votam cu cine trebuie. 
Am vedere si vad ca Dumnezeu sustine pe Basescu si pe populari… si pe unii si pe ceilalti…
Doar nu aveati de gand sa votati cu psd, oricum ? :)
Cred in integrarea Moldovei in Uniunea Europeana si disparitia granitei.
Hai Ungureanu,. Hai Base!
Ati vazut ce urla Vladimir Voronin in rusa…
Cred ca Romania va fi in sfarsit condusa si este deja condusa, de oameni capabili si responsabili….
Nu vedeti cum o mare renastere este foarte apropiata… ?
Hai Razvane! :)
Oamenii au memorie scurta, PSD=ILIESCU=MINERIADE=VOICULESCU=TRADARE.
Am spus cu ani in urma ca Basescu s-ar putea sa realizeze unirea Moldovei cu tara…
Zilnic ma rog la Iisus pentru asta…
Asa si voi rugati-va zilnic pentru ca Dumnezeu sa fie cu cei care ne conduc… 
Romania este foarte aproape de mari realizari, va rog sa fiti optmisti si sa fiti alaturi de cei care ne conduc invaluindu-i in iubire si rugandu-va pentru ei...
HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 
Doamne Iisuse inspira pe Putin si arata-i ca Moldova e a noastra si ca Tu doresti sa fie a noastra... 
Draga Putin, iata Domnul ti-a dat putere multa, te rugam sa tii seama si de dorintele noastre deoarece avand trecere in fata lui Dumnezeu si tie iti vor fi benefice binecuvantarile noastre...
In sfarsit Romania este condusa! 
Hai Basescu, fii eroul de care tara are nevoie. 
Cu placere ma profilez numai pe cartofi daca voi avea fericirea sa vad o Romanie Mare infaptuita sub ochii mei.
Dar ne vom reveni inclusiv economic.
In curand lumea se va elibera! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu