22 martie 2012

Sustine Dumnezeu iubirile adolescentei?

Experientele erotice ale adolescentei au o influenta diferita asupra dezvoltarii fizice si psihice in cazul baietilor si fetelor.
In principiu iubirile adolescentei si experientele erotice sunt pozitive, au o influenta pozitiva asupra dezvoltarii adolescentilor cu o mare diferenta.
Baietii trebuie sa fie initiati sa nu isi piarda samanta de prea multe ori ci dimpotriva, cat mai rar.
In cazul fetelor , experienta, orgasmul, are numai efecte pozitive, desi se spune ca exista si in cazul femeii doua feluri de orgasm, cu si fara descarcare. De fapt orgasmul are efecte evident exclusiv pozitive, dar orgasmul si ejacularea sunt doua fenomene diferite si daca barbatul isi pierde samanta in exces asta il va afecta. 
O fata care isi incepe inca din adolescenta viata sexuala cu persoana potrivita poate sa cunoasca o dezvoltare deosebit de armonioasa si sa aiba foarte mult success in viata.
Asa cum doctorii recomanda ca toti bebelusii sa beneficieze de imbratisarile, de masajul parintilor la fel trupul adolescentei, incepand cu varsta de 14 ani are nevoie de aceasta framantare a iubirii, care il ajuta sa se dezvolte mult mai armonios si la fel si sufletul ei .
De fapt trupul ei striga, urla dupa aceasta imbratisare si chiar are nevoie de ea.
Deci Dumnezeu sustine iubirile din adolescenta cu conditia ca baietii sa fie avertizati si initiati in aceasta taina a continentei sexuale.
Iar daca nu se produce si ejacularea, decat cel mult orgasmul, atunci mangaierile si imbratisarile sunt realmente o mare binecuvantare.
Desigur ca orgasmul este si el foarte bun cu aceasta conditie ca baietii sa nu isi piarda in exces samanta. Ce este orgasmul decat o stare de fericire? 
De aceea recomand tuturor parintilor ca incepand cu varsta de 14 ani sa isi sustina copiii, adoslecentii, in aceste relatii, invatandu-I ce si cum sa faca.
Am vazut ca unii barbati tineri se intrebau, oare viitoarea lor mireasa ce experiente o fi avut inainte de ei si ce bine ar fi ca ea sa nu aiba habar de nici unele si atunci sa fi venit pe lume.
Sigur fecioria, puritatea, este un lucru minunat si binecuvantat,dar absenta ei nu este niciodata un impediment in calea iubirii.
Doi oameni trebuie sa fie legati de iubirea si indragostirea ce exista intre ei , iar trecutul fiecaruia nu are legatura cu asta. 
Asadar eu nu sustin acest puritanism si dupa modul cum propria mea viata s-a desfasurat, sub calauzirea lui Dumnezeu, invat si recomand , cu binecuvnatrea lui Dumnezeu.
Asadar lasati-I pe adolescenti sa se sarute, lasati-I sa se topeasca in saruturile si imbratisarile lor…
In mod normal aceste sarutari si imbratisari sunt cu totul benefice pentru dezvoltarea lor.
Desigur inrtebarea este cum corelam aceste experiente ale adolescentei cu casatoria si vointa lui Dumnezeu. 
Ei bine suntem fiinte evoluate, moderne, contemporane, sa consideram iubirile si experientele erotice ale adolescentei ca un dar de la Dumnezeu si sa nu ne fortam copii sa se si casatoreasca la aceasta varsta.
Iar daca o fac nu este un lucru rau.
Sa ii invatam mai degraba cum sa iasa din relatii, cum sa treaca cu bine peste despartiri si suferinta, cum sa gestioneze gelozia deoarece iata aceste trairi fac multe victime…
Sa nu credeti ca Dumnezeu este strain de ceva, ca exista ceva care sa se desfasoare in afara Lui…
Vedeti, orice parinte are multe sa isi invete copiii iar supremul Parinte cu atat mai mult…
Saruturile adolescentei nu sunt cu nimic in contradictie cu fericirea unul cuplu si implinirea unui cuplu, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, ba ele chiar sunt o binecuvantare.
Numai acolo unde nu este iubire apar astfel de pretentii prostesti.
Cine considera ca iubirea are vreo legatura cu himenul femeii poate doar sa arate cata minte si profunzime are.
Pe de alta parte Dumnezeu pretuieste pastrarea si puritatea si nu conditioneaza pe nimeni.
Da ceea am vrut sa arat aici ca si daca un suflet are iubiri si experiente erotice inca din adolescenta aceasta poate fi chiar bine si nu este de condamnat…
Eu va spun ca doi adolecenti de 14, 15,16 ani care se tin de mana pot fi un tablou ceresc si o incantare pentru Dumnezeu… 
Si ce spun eu deja se intampla dar sunt multi care odata ce intra in biserici devin sclavii multor prejudecati si in loc sa se lumineze ajung mai rau decat inainte de a cunoaste bisericile, de aceea aceste lucruri este bine sa fie spuse si intr-un cadru religios.
 Imi pare rau ca trebuie sa spun dar gasim atitudini mai sanatoase in afara bisericilor in privinta acestor lucruri decat in interiorul lor.
Adolescentii trebuiesc invatati sa paseasca in ritmul iubirii si sa recunoasca pe Dumnezeu in aceasta iubire, sa daruiasca Lui experientele lor si sa caute sustinerea si calauzirea Lui! 
Arata-mi un singur om care nu binecuvanteaza pe Dumnezeu pentru saruturile si iubirile adolescentei desi poate acum ii par ca fiind dintr-o viata anterioara?
Deci, sarutati-va si imbratisati-va in Dumnezeu.
Dumnezeu sustine aceste cupluri frumoase si atat de fregede care se saruta cu disperare...
Desi daca nu isi amintesc de El, aceste relatii s-ar putea sa se termine cu suferinta... 
Trebuie sa gasim echilibrul iar echilibrul este vointa lui Dumnezeu.
Dumnezeu poate sa sustina si sa binecuvanteze mai mult o femeie care si-a pierdut fecioria  in adolesecnta decat o fecioara care nu recunoaste vointa Lui...
Nu vrea sa mai vada la voi aceasta atitudine primitiva in privinta acetor lucruri.
Imaginati-va ca lumea este desvarsita asa cum este si Dumnezeu o desavarseste in continuare. 
Cel care crede ca este nimic in fata lui Dumnezeu si un mare pacatos este superior celui care isi imagineaza ca are anumite virtuti si ca este pe placul lui Dumnezeu. 
Si Dumnezeu iubeste si binecuvanteaza dragostea adolescentilor tocmai pentru ca are aceasta puritate...

Asta la modul general. In particular fiecare trebuie sa dezvolte relatia cu Dumnezeu pentru ca sa beneficieze de binecuvantarea Lui.
Cine ar putea sa spuna ca Dumnezeu nu este bun , ingaduitor si plin de compasiune?
Ce inseamna pentru El greselile si pacatele noastre daca avem inima plina de iubire pentru El si dorinta de a ne implini in El si prin El? 
Orgasmul a ramas singurul extaz al omului pe pamant. Desigur mai sunt si suflete rare care percep extazul iubirii sau alte forme de extaz.
Dar Dumnezeu nu doreste sa ii ia omului placerea, bucuria, ci dimpotriva sa il invete cum sa aiba aceasta placere si aceasta sa nu ii dauneze. 
Oare nu stie Dumnezeu la ce visati voi? 
La El toate sunt posibile de aceea trebuie sa cerem de la El orice dorim sa experimentam, si daca El ne ingaduie atunci experienta noastra va fi un dar si o treapta. 
Iata am ajuns sa vedem ca Dumnezeu modeleaza mai bine prin aalte instrumente decat prin biserici... 
Vai de lumea aceasta ar fi daca oamenii ar incapea numai pe mana bisericilor...
Dumnezeu vrea ca omul sa descopere Adevarul si pe El prin experiente, prin deplina libertate.
Chiar daca asta dureaza 10 vieti sau mai multe...
Urmati-va Iubirea, Dumnezeu va poate darui totul si orice ca experienta daca si voi ii daruiti Lui totul.
Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa mearga asemenea unor nebuni cu valuri pe cap sa li se vada numai ochii.
Mai degraba i-ar fi mai placut ca oamenii sa mearga goi, asa cum Adam si Eva inainte de a cadea si acestia nici sa nu bage de seama ca ei sunt goi...
Fiti echilibrati, deja vine timpul si a si venit cand se naste o noua lume in care cei din vechea lume par mai degraba saraci cu duhul, chiar si cei din biserici...
Aratati-mi un singur om desavarsit in vreo biserica. Chiar daca au sclipiri priviti cu atentie si veti vedea ca nu pe noi Dumnezeu ne cheama in biserici si pe cei din biserici la noi! 
AMIN!  
PS: Eu va spun, laudati pe Dumnezeu ca a luat puterea bisericii si bisericilor, dezbinandu-le pentru ca am fi cunoscut o dictatura mai cumplita decat cele pe care lumea le-a cunoscut! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu