2 aprilie 2012

Dumnezeu doreste sa existe mai multe mame tinere si foarte tinere

Trupul uman este asemenea unui fruct. Din punct de vedere sexual incepe sa prinda culoare, sa se coaca, in jurul varstei de 12 ani.
Intre 12 si 14 ani se produce aceasta transformare in care trupul de copil in numai cativa ani se transforma in trup de adolescent si apoi de tanar.
Trupul isi dezvolta in aceasta perioada sexualitatea si incepe sa emita energie erotica.
De aceea este normal ca in jurul varstei de 14 ani sa apara primele iubiri, mai ales la fete, primele sarutari si imbratisari, primele relatii.
Dupa cum am aratat nu intamplator Fecioara ramane insarcinata la varsta de 14 ani.
Fiind un model divin Dumnezeu vrea sa arate ca incepand cu aceasta varsta fetele pot si e bine sa nasca copii.
Desigur ca perioada de varsta intre 14 si 16 ani are multiple semnificatii spirituale, mai ales in cazul fetelor.
In fapt varsta Fecioarei este aceasta pentru ca avem si un aspect divin primordial, o fiica a unei mari zeite, fiica marii zeite Tripura Sundari, care este Fata de 16 ani… Exista asadar o forma a lui Dumnezeu care intruchipeaza fata de 16 ani…
Asa ceva este uluitor, Dumnezeu a creat asadar o forma primordiala ce corespunde acestei varste, ce intrupeaza suprema puritate si frumusete… 
Exista o anumita puritate frumusete, candoare, gingasie care nu le vei intalni decat la aceasta varsta.
Barbatii care au avut iubite de aceasta varsta stiu sau isi amintesc asta.
Acestui subiect i s-au dedicat romane si mii de poezii. Regine si femei celebre s-au maritat intre varsta de 14 si 16 ani sau avut mari iubiri la aceasta varsta. 
Verificati si veti vedea ca Julieta avea tot… 14 ani…
Fie ca ii spunem simplu Domnisoara fie ca ii spunem Fata de 16 ani, sau Lalita, numele ei de zeita, sau Bala, sa stiti ca o astfel de fata frumoasa este adorata chiar de Dumnezeu…
O mare parte dintre fetele ce au intre 16 si 18 ani sunt mai mult decat pregatite sa conceapa un copil. Nu numai ca sunt pregatite dar Dumnezeu doreste asta.
Am vazut ca exista chiar o emisiune mai de curand, ce are titlul Mama din greseala, unde se povestesc astfel de cazuri.
Aceste fete nu raman deloc din greseala insarcinate.
Dumnezeu doreste ca ele sa conceapa. Dumnezeu le daruieste acei iubiti cu care sa conceapa.
Mai mult, educatia fetelor la aceasta varsta nu este deloc corecta.
Orice familie ar trebui sa se bucure daca o astfel de fata ramane insarcinata, fie ca se marita fie ca nu.
Parintii ar trebui sa isi asume cresterea unui nepot sau darea lui spre infiere.
Fata poate sa creasca odata cu copilul ei.
Desi acum suntem suficienti pe pamant si nu e cazul sa se puna problema inmultirii, totusi acest fel de educatie ar calauzi fetele spre cupluri mult mai reusite deoarece ele nu ar mai alerga disperate dupa maritare…
Iar o fata care nu are inoculat in mintea ei ca trebuie sa se marite cu orice pret, va stii sa pretuiasca si sa astepte iubirea… 
Din pacate, din cate am studiat si cercetat, cele mai multe probleme si divorturi si neimpliniri in cupluri apar din acest interes prea mare ori al fetei ori al parintilor de a-si marita fata, apar pentru ca cei doi nu se casatoresc din iubire ci din diverse interese… Nu neaparat materiale. Sunt spre exemplu fete care se casatoresc de gura parintilor, ca sa nu mai spunem ca inainte se casatoreau chiar fortate de parinti.
La fel si avorturile.
Nimic mai caraghios sa vezi bisericile cum stau cu un bici intr-o mana pentru a le biciui pe cele care raman insarcinate prea devreme si cu altul in cealalta mana pentru a le pedepsi daca fac avort.
Daca nu mai vreti avorturi schimbati educatia parintilor si a copiilor.
Parintii sa astepte cu bucurie un nepot si sa nu il conditioneze de casatoria fetei.
Lui Dumnezeu ii plac foarte mult aceste mame intre 14 si 18 ani, mai ales daca au mai facut si sport si sunt foarte dezvoltate fizic…
Stati voi linistiti ca ele nu devin mame din greseala ci pentru ca Dumnezeu le lasa insarcinate, si bine ar fi pentru parinti sa inteleaga asta si sa le ajute.
Majoritatea fetelor incepand cu varsta de 16 ani devin adevarate femei si un copil le-ar ajuta sa se dezvolte foarte bine spiritual si sufleteste chiar daca nu se si casatoresc.
De aceea lui Dumnezeu nu ii plac prea mult acestia care judeca pe ceilalti in aceste lucruri, ci dimpotriva ar trebui sa ii sustina si sa ii binecuvanteze . 
Cat de bine le-ar sta unor astfel de fete sa conceapa un copil la 17 ani decat sa alerge prin baruri si cluburi, decat sa ia anticonceptionale si sa aiba nu stiu cate relatii in urmatorii 6 sau 7 ani pana se casatoresc.
Dumnezeu dispretuieste aranjamentele si planurile voastre mai ales ca nu sunt inspirate de El.
Dumnezeu doreste ca cel putin un sfert din fetele ce au intre 14 si 18 ani sa conceapa copiii…
Acesti copii ar fi o mare binecuvantare pentru ele si pentru familiile lor, niste daruri divine.
De aceea parintii si fetele si societatea ar trebui sa primeasca cu multa bucurie ca pe o implinire si binecuvantare aceste lucruri.
Credeti ca daca Dumnezeu voia, Fecioara nu ar fi putut sa aiba 16 , 18 sau 20 de ani?
Nu, Dumnezeu a dorit ca ea sa aiba 14…
Meditati asupra acestor lucruri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu