4 mai 2012

Babaji si Iisus

Nu numai Iisus lucreaza pentru unirea bisericilor si religiilor si lumii, dar Babaji are aceeasi misiune de la Dumnezeu. 
Cei doi mari avatari sunt doua perle stralucitoare ce stralucesc in coroana cereasca a lui Dumnezeu. Doua din cele mai speciale fiinte ce au pasit vreodata pe Pamant.
Am sa va prezinta 6 mari sfinti, 6 mari maestrii spirituali, 6 mari comori ale spiritualitatii universale, modelate si ridicate de Babaji , pentru a intelege care sunt fructele si operele marelui Babaji.
Desigur pe primii trei ii stiti din Autobiografia unui yoghin.
Ceilalti sunt revelatia directa pe care Babaji ne-a facut-o. 
Iisus iubeste si pretuieste pe babaji iar Babaji iubeste si pretuieste pe Iisus.
In fapt in doua fiinte daruite exclusiv lui Dumnezeu in care totodeauna este prezenta desavarsirea lui Dumnezeu. 
Acestia sunt monstrii sacri ai sfinteniei pe pamant.
Acestia sunt diademe ale sfinteniei absolute.
Sunt insasi puritatea si chiar si sfintii lor sunt puri si desavarsiti.
Asadar daca marii maestrii spirituali care sunt discipolii lui babaji sunt atat de divini si de frumosi, cum trebuie sa fie Babaji insusi?
Si este adevarat ca daca Iisus ar dori sa ne recomande pe cineva din hinduism ar fi babaji deoarece Tatal Insusi l-a ridicat pe babaji in acelasi timp cand Iisus pasea pe pamant ca mare inger peste Hinduism si Umanitate, pentru a modela Hinduismul spre a corespunde dorintelor Tatalui si a fi la unison cu lurcarea facuta prin Iisus si cu spiritualitatea universala…
Asa a aparut Advaita Vedanta, marea filozofie hindusa care este opera marelui Babaji…
Dar deja am trecut la capitolul mari revelatii.aceste revelatii sunt facute prin cineva la fel de pretios ca si ceilalti mari sfinti ai traditiei spirituale eterne.
Si intr-adevar gasim in Babaji gratia unui inger.
Multi ingeri sunt in cer, legiuni intregi.
Dintre acestia Dumnezeu ne insoteste cu cativa dintre cei mai mari pentru ca marturia Lui sa ramana iar cei care beneficiaza de ea sa se bucure de aceste delicii si comori ale cerului. 
Fiecare mare inger are in subordinea lui ingeri mai mici.
In cazul de fata Iisus se insoteste de sfintii cunoscuti iar babaji de marii maestrii la fel de cunsocuti.
Pomul se cunoaste dupa fructele iar fructele pomului babaji sunt uluitoare: sfintenie pura refelectata in cei alesi, mari maestri ei insisi, desavarsire, modelarea umanitatii, continuarea traditiei spirituale autentice. 
Babaji si Iisus depun marturie unul despre celalalt si se sustin reciproc in teren pentru salvarea si luminarea pamantului.
Sunt doua modele divine cu totul dumnezeiesti de renuntare si abandon desavarsit in fata vointei lui Dumnezeu.
Asa cum Iisus face in toate vointa Tatalui la fel si Babaji a renuntat chiar la propria fiinta si a ramas in Creatie doar pentru ca Tatal I-a cerut asta ca o gratie si o binecuvantare pentru celelalte creaturi…
Babaji este unul dintre ingerii si maestrii nostri iubiti, un mare dar de la Tatal de care ne folosim cu dragoste spre luminarea si binele tuturor, a umanitatii intregi.

20. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte.
21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Matei 7 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu