25 iunie 2012

De la Iad la Rai

Trebuie sa spunem inca de la inceput ca Dumnezeu nu vrea sa trimita pe nimeni in Infern.
Infernul este vazut si considerat de Dumnezeu ca un fel de scoala de corectie...
Inainte de trimiterea oricui in Infern Dumnezeu trimite multe avertismente.
Mesajul meu spiritual este pentru multi un astfel de avertisment, mai ales pentru cei foarte orgoliosi din punct de vedere religios.
Pentru ca infernul este, reprezinta, Imparatia Orgoliului, a Minciunii si a tuturor nelegiuirilor.
De aceea toti crestinii din toate bsiericile trebuie sa stie ca niciunul nu va urca in nici un cer pana ce nu se vor impaca cu fratii din celelalte bsierici mai ales daca au avut imptoriva acestora iesiri de ura si manie.
Daca nu sunteti dispusi sa impartiti cerul cu fratii din celelalte biserici atunci luati-va adio de la el chiar de acum...
De aceea ortodocsii mai ales trebuie sa stie ca pana nu isi vor cere iertare de la fratii lor protestanti si nu ii vor imbratisa si nu se vor cai daca au avut iesiri de ura...
Dar si invers desigur.
Imparatia lui Dumnezeu este Imparatia Iubirii si a Umilintei in care spiritele se abandoneaza vointei lui Dumnezeu si renunta la sine , in opozitie cu infernul care reprezinta exacerbarea orgoliului si neascultarea de nimeni...
De asemenea absolut tot ce se spune aici este bun si adevarat chiar daca pentru unii socant  sau scandalos. Si tot ce se spune are effect pozitiv chiar daca in unii scoate la suprafata intunericul si ignoranta care zac in strafundurile fiintei.
Marea noastra problema se pare ca este orgoliul si nu pacatul...
De aceea exersarea in ascultare si in diferita alte exercitii spirituale este binevenita.
Practic unul din marile secrete ale vietii este ca exteriorul este inttodeauna o extindere a interiorului, o proiectie a interiorului.
Dea ceea trebuie sa ne exersam in iubire si in purificarea interiorului pentru ca inclusive Raiul nu este altceva decat o corespondenta a posibilului rai interior.
Cine nu se afla déjà in paradis, e putin probabil ca va ajunge vreodata.
Cine nu gaseste paradisul inca de pe pamant cu greu ar putea s ail dobandeacsa dupa.
De aceea pentru multi avertismentele vin numai in aceasta viata, care este vazuta ca o mare incercare, ca un mare test.
In afara de aceasta corespondenta dintre interior si exterior, mai exista si legea karmei pe care eu am comparat-o cu energia gravitationala personala a fiecarei fiinte.
Tot ce pleaca de la tine se reintoarce la tine...
Gesturi, fapte, stari, ganduri...  
In plus mai trebuie sa retinem si aceasta idee a lucrarii pentru Dumnezeu.
Dumnezeu angajeaza, sa ne depunem cv-urile si intentiile de a lucra pentru El.
Iata El ne cheama la scoli spirituale in care sa ne specializam...
27.    Lucraţi nu pentru mâncarea cea pieritoare, ci pentru mâncarea ce rămâne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului, căci pe El L-a pecetluit Dumnezeu-Tatăl.

Ioan 6 

PS: De la Iad la Rai este si titlul unei minunate carti de Jacob Lorber in care ne sunt revelate de catre Iisus  minunate evenimente ce se intampla in lumea de apoi, intalnirea cu ingerii, cu Iisus, si ce urmeaza apoi, misiuni in multe lumi si civilizatii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu