28 iunie 2012

Deslusirea intelesului celei de a doua veniri a lui Iisus

Iata devine evident pentru tot mai multi ca intoarcerea lui hristos reprezinta tocmai acest fenomen spiritual de transformare a planetei, de trercere a ei intr-o noua era.
Asadar este evident acum pentru toti ca hristos nu o sa apara pe cerul exterior. Nu ca nu ar putea , dar aceasta aparitie nu ar ajuta cu nimic la evolutia spirituala a nimanui.
Insa El apare pe cerul interior al fiecarui credincios care se straduieste sa inteleaga ce inseamna noul cer si pamant.
Noul cer inseamna noua intelegere spirituala, noua viziune spirituala a omului.
Iar noul pamant este daca vrei noua ordine mondiala a pamantului in care toti oamenii vor fi frati si se vor inchina aceluiasi Unu Dumnezeu. Va fi o noua ordine mondiala insa nu cea pe care o doreau unii ci cea dorita de dumnezeu.
Dupa cum am spus, pentru multi Intoarcerea lui Hristos sau a doua venire, va fi ca si prima pentru evrei.
Nu o vor recunoaste niciodata.
Pentru ca ceea ce va ramane din biserici, un fel de cioturi, vor astepta mereu intoarcerea asa cum evreii inca mai asteapta pe Mesia. In fapt evreilor li s-a luat de asteptare si incep sa constientizeze eroarea facuta de stramosii lor.
Ceilalti, grupul spiritual al celor alesi, se vor uni in spirit si vor reprezenta pentru Dumnezeu comunitatea ce paseste in cetatea ce coboara din cer, Noul Ierusalim.
In afara ei va fi moartea, in interiorul ei va fi uniunea cu Iisus , cu cerul , cu Dumnezeu.
In afara ei se merge pe calea judecatii si reintruparii, in interiorul ei se merge pe calea mantuirii.
Tocmai de aceea este important efortul individual pentru ca numai astfel Hristos va rasari si pe cerul nostru interior, se va intoarce si pentru noi si vom asista la unison cu El la judecata vechii lumii si la aparitia celei noi. 
Iata aceasta intelegere nu ar fi fost posibila pana acum. Ea vine exclusiv prin adevaratul Duh al lui Dumnezeu asa cum se spune si in evanghelie.
Apocalipsa e plina de metafore iar Evanghelia de parabole.
Dar apocalipsa inseamna revelatie si iata ca incet incet deslusim tot mai multe metafore...
Iata ca tot mai multe persoane si din grupul nostru simt atingerea lui iisus si inteleg transformarea prin care trece intreaga lume si care este sinonima cu a doua intoarcere a lui Iisus. 
Fiara, adica vechea conducecere a lumii, Illuminati, masoni, multinationale ce ne hranesc cu E-uri si alte organizatii ce detineau putere in vechea lume, incet, incet se prabusesc.
In armaghedon iata ca si serviciile secrete sunt o forta de care Dumnezeu se foloseste pentru eliberarea pamantului.
Iata , acestia sunt zorii noii lumi, ai intelegerii in Dumnezeu, ai noii viziuni asupra tuturor lucrurilor.
Cei alesi se detaseaza de ei insisi intelegand ca adevarata lor natura este Cel ce este.
Oamenii se vor lepada de uniforme, de etichete si vor vedea ca fiara patrunsese chiar si in bisericile lor dragi care nu mai sunt izvoare de lumina ci dimpotriva, intr-un procent destul de mare sunt stapanite de intuneric, de dorinta de a supune si controla si de a mentine in intuneric.
Iar oamenii viitorului traiesc in lumina Celui viu si la umbra istoriei vor mai intra decat asa de curiozitate...
De moartea a doua nu scapa decat alesii, cei care se mantuiesc...
8.    Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. Ap 21 

2 comentarii:

  1. Foarte frunos si adevarat ceea ce spui..sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa fim alesii, sa facem parte dintre cei care se mantuiesc....
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Vom fi, direct proportional cu puterea noastra de a ne darui lui Dumnezeu, de a-l iubi, de a-i respecta cele doua porunci pentru ca astfel El sa poata sa lucreze in noi.
    El poate sa lucreze in noi oricum dar vrea sa vada cum il urmam constient asemenea unor copii care isi dau seama cine este Invatatorul si cat de pretioase sunt sfaturile Lui, si care doresc sa se desavarseasca...
    Sufletul nostru este asemenea unei sufragerii unde il primim pe Dumnezeu.
    Iar Dumnezeu ne poate sponsoriza sa trasnformam sufrageria intr-o mica vila si apoi intr-un mic palat, si apoi intr-o veritabila cetate si apoi intr-un mare oras si apoi intr-o tara si apoi intr-un continent, si apoi intr-o lume si apoi si intr-o galaxie...

    RăspundețiȘtergere