23 iunie 2012

Motive ca sinuciderea sa fie o inscenare...

Trebuie sa luam in calcul si aceasta varianta deoarece exista motive foarte serioase cu efecte foarte mari pentru jocurile politice de acum nu numai romanesti ci internationale.
1.       Gestul face sa treaca in plan secund ba chiar sa nu mai ia nimeni in seama povestea cu plagiatul lui Ponta. Distragerea atentiei opiniei publice nationale si internationale si salvarea lui ponta.
2.       Daca Nastase folosea acel pistol gatul lui se facea praf sau cel putin doua gauri produceau sangerare destul de mare care nu ar fi putut sa fie camuflate cu un fular si nicidecum sa fie operate abia a doua zi la 11 ore de la momentul evenimentului.
3.       Atitudinea celor doi politisti in fata camerelor de luat vederi care parca jucau in a nu stiu cata dubla, total desprinsi de la tensiunea evenimentului. Politistii au jucat foarte prost scena.
4.       Atitudinea lui Nastase pe targa ce sugera o posibila anestezie a gatului.
5.       Sangele foarte putin atat pe nastase cat si pe politist.
6.       Ambulanta destul de dubioasa, fara medic si putina graba a celor care se ocupau de nastase.

Deja noi toti suntem intr-un scenariu desprins de orice realitatea si se pare  dan Diaconescu va oteviza nu numai romania ci intreaga europa...
Este cu totul halucinant, iata am gasit cuvantul care sa exprime cel mai bine starea de roman politist in care a intrat intreaga tara, nastase devenind elodia 2...
Un alt motiv este si faptul ca aceia care se dedau la aranjamente atat de mari la masa la care romania este supusa la transplanturi economice atat de mari si de odioase cum au fost privatizarile in perioada nastase ar putea sa aranjeze absolut orice... 
Altul este modul in care incearca sa se puna totul in gradina lui basescu...
Desigur ca si sclifoseala feminina a lui nastase care probabil ca prefera astfel de scene de telenovela politista mondiala decat sa se duca cuminte la orice inchisoare.
Dar dintre toate retinem faptul ca pierdeau razboiul politic si totodata pe micul titulescu care ar fi fost scos de pe scena politica europei, daca nu cumva asta s-a intamplat deja...
Trebuie sa recunoastem ca e ca la Verdun...
Eu zic ca asta e armaghedonul politic ce arata ca eliberarea Romaniei de sub cei care aproape au distrus acest stat este aproape...
Televiziunile in paralel cu relatarea desfasurarii evenimentelor ne dau si ultimele bancuri cu nastase aparute... : 

Din fericire pentru toată lumea, Adrian Năstase pare să fie un vânător foarte prost.

Mircea Badea: ”Dacă aș vrea să-mi înscenez sinuciderea m-aș împușca în gât, nu în picior”. Serios, băi, Badea? Dar n-ar trebui totuși să găseti un loc mai sensibil în care să te împuști, dacă chiar vrei s-o înscenezi fără să râdă lumea de tine? Împușcă-te măcar în șpagat.

N-am văzut nici un pic de sânge, deși Năstase cică are trei plăgi. Tot mai gravă e starea lui Ponta, care are un singur plagiat, dar bun.

(puțin după miezul nopții) Crin Antonescu a intrat în direct pe Realitatea și a salutat cu ”Bună dimineața”. Mai e nevoie să dăm noi vreo glumă?
Medicii lucrează la plaga lui Năstase. De două ore muncesc la ea și tot nu seamănă a împușcătură.
Năstase, la internare: ”Un fleac. M-am curuit.”
- Premiera la Floreasca: prima operatie in care s-a implantat un glont;

- Daca va avea probleme cu vorbirea dupa operatie, lui Adrian Nastase i se va spune Adrian Mutu;

- De la Nastase 4 case, la Nastase 4 plagi;

- Ce tratament i-a fost recomandat lui Nastase impotriva depresiei: 3-4 ani la Guvernare;

- Mesajul lui ConnectR pentru Adrian Nastase: "Eu vara nu mor";

- Adrian Nastase n-a vrut sa se sinucida. De fapt, el a tras in Traian Basescu, pentru ca-i statea in gat

2 comentarii:

  1. Este ca in Tween peaks.bizar este putin...zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact, nu se poate spune ca Dumnezeu nu ne pune in fata unor evenimente extraordinare pe toate palierele...
    Este o sansa acum sa alegem altfel de politicieni, nu ne putem intoarce la trecut...
    Trebuie sa inceteze timpul celor care nu reprezinta vointa si dorinta natiunii, celor care nu sunt transparenti si nu ne spun ce se intampla de fapt in spatele usilor inchise.
    Iar daca basescu are ceva de a face cu condamnarea lui nastase nu putem sa ii ramanem decat recunoscatori, pentru asta l-am votat, daca facea asta in 2009 si punea un guvern bun, era acum erou al istoriei pt toata lumea...

    RăspundețiȘtergere