1 iunie 2012

Rugaciunea inimii!

Astazi primesti a doua rugaciune pe rozariu care este faimoasa, celebra si foarte iubita.
Este mult mai scurta decat Ave Maria de aceea o vei repeta zilnic cu mare placere si bucurie.
Va fi legatura ta directa cu Iisus.
Acum ca te-ai unit cu Fecioara prin Ave Maria, iar Fecioara te-a pregatit pentru intalnirea cu Iisus, este motiv de mare bucurie.
Pe boabele mari spui tot Tatal nostru iar pe cele mici spui rugaciunea inimii: Doamne Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!
Asadar inainte de Ave Maria poti sa spui rugaciunea inimii, rugaciunea fiind scurta o vei parcurge foarte repede.
Daca o adresezi pentru alte persone si chair si pentru tine, poti sa repeti daca doresti Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!
Esti inarmat cu doua rugaciuni extrem de puternice si de cunoscute in intreg crestinismul.
Esti deja foarte bogat si rugaciunea ta zilnica incepe sa dea rezultate…
Aceasta este o zi de sarbatoare, ziua in care intreg grupul nostru spiritual incepe sa repete zilnic Doamne Iisuse miluieste!
Cumparati metanii sau rozarii si daruiti-le tuturor.
Invatati-i aceste taine simple ale rugaciunii si Duhul lui Dumnezeu va cobori peste ei renascandu-I si integrandu-I in ordinea spirituala a lucrurilor din Imparatia lui Dumnezeu.
Iisus primeste aceasta ofranda zilnica si promite fiecaruia care va spune cel putin doua rozarii zilnice ca il va lua in considerare si isi va arunca privire asupra lui oricat de pacatos ar fi.
Ca si in cazul rugaciunii Ave Maria si Doamne Iisuse poate fi repetata pentru diferite scopuri si dorinte, poate fi daruita celor care credeti ca au nevoie.
Eu va spun ca Iisus va iubeste foarte mult pentru ca voi veti fi lumina noii lumi, voi veti fi adevarata sare a pamantului, a intregului pamant.
Doua metanii sau rozarii zilnice de Doamne Iisus miluieste sunt atat de scurte si atat de repede pot fi spuse, iar efectul lor este atat de mare incat aceasta lectie este o mare minune.
Prin repetarea zilncia acestei rugaciuni tu arati dorinta ta sincera de a te uni cu Iisus, este ofranda pe care tu o aduci zilnic.
Cu atat mai mult daca o repeti si in fata templului exterior unde poti sa ii adaugi si ofranda de lumina si alte ofrande dupa cum am mai aratat...
Dumnezeu are planuri mari cu tine, vei vedea ca aceasta este adevarata Lui Scoala...
Scoala Profetiei, Scoala Mantuirii, Scoala Ingerilor, scoala unde El a trimis Duhul Lui ca sa lumineze Pamantul pentru mii de ani, ca sa indrume noua civilizatie a cerului si pamantului cel nou... 
Bucura-te asadar de acest dar pe care Iisus ni-l face deoarece nu va fi niciunul care sa repete Doamne Iisus zilnic si cu credinta si pe care El sa nu il ia in seama si sa nu il pregateasca pentru o apropiere si o intelegere mai mare, pentru o binecuvantare mai mare, daca va repeta zilnic...
Doua metanii sau rozarii inseamna 100 de Doamne Iisuse miluieste zilnic...
Bineinteles ca tu poti mult mai mult si in ziua in care aduci ofranda mai mare poti sa repeti de mai multe ori, timp de o jumatate de ora sau o ora...
Pentru inceput poti sa experimentezi cu un rozariu de Doamne Iisus si unul de Ave Maria!

Cu cat repeti mai mult aceste rugaciuni cu atat dai mai multa putere acestora sa actioneze in lumea ta, in universul tau...
De aceea iti spun, imputerniceste-l pe Iisus in lumea ta si in aceasta lume prin repetarea numelui sau, prin repetarea rugaciunii Lui!

Porneste in minunata aventura spirituala prin repetarea zilnica a numelui lui Dumnezeu!

Iisus a deschis pentru tine o usa si te asteapta sa faci impreuna cu El aceasta repetare ce va duce la unirea ta cu El...

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI  PACATOSII !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu