17 iunie 2012

Scoala profetilor, scoala maestrilor

Avem acest privilegiu de a avea acces direct la Iisus, evident pentru noi una dintre cele mai importante fiinte care a pasit pe Pamant.
Si nu numai pentru noi ci si la modul general si real.
Duhul Lui este duhul profetiei. Spiritul Lui este spiritul profetiei.
Aici au fost déjà facute multe profetii aproape de la inceput, cine mai sta sa le caute.
Am spus spre exemplu ca Vadim nu va mai intra in parlament cu partidul inca din 2009...
Am salutat si binecuvantat aparitia Partidului Poporului.
L-am avertizat pe Basescu ca daca nu asculta va primi avertismente mult mai directe...
Suntem si vom fi scoala elitelor, scoala celor care conduc, scoala maestrilor.
Asta pentru ca invocam aici pe capii capilor, capi di tuti capi cum spun italienii.
Asadar incet incet Iisus va adduce aici pentru sfaturi pe cei mai importanti, pe lideri si simultan va lucra in existentele lor si ale tuturor celor care doresc sa se apropie de El .
Desi lideri spirituali destul de mari vin deja aici asemenea lui Nicodim la lasatul serii cand nu ii vede nimeni...
Toate aceste sunt intre voi si Iisus intre voi si Dumnezeu.
El printre randuri va va raspudne la probleme, va va raspunde la intrebari, va va calauzi.
Va va avertiza ce are de gand sa faca cu Pamantul si astfel fiecare va sti in ce directie sa isi calauzeasca turma in asa fel incat sa ii fie bine si sa ramana in vointa lui Dumnezeu.
Nu conteaza cine sunteti si de unde sunteti, rugaciunea zilnica fata de Iisus si inca dorinta Tatalui de a va calauzi v-a adus aici.
Fie ca ascultati fie ca dimpotriva nu ascultati, veti experimenta pe propria piele calitatea si eficienta sfaturilor care va vin aici.
Dumnezeu are intotdeauna o relatie speciala cu liderii, pentru ca ei il reprezinta pe El ca lider suprem.
Sigur vor exista si mici tantari care sa bazaie ba de una ba de alta dar, dupa cum am spus, cei importanti se vor convinge ca Iisus le-a deschis un canal de comunicare...
Vom vorbi si despre Inteligenta versus Inspiratie si vom vedea diferenta enorma dintre acestea, vom vedea superioritatea celor care se bazeaza pe inspiratie divina in comparative cu cei care cred ca propria inteligenta le este suficienta pentru a allege cele mai bune solutii.
De aceea deschidem aici izvorul inspiratiei divine, izvorul duhului sfant.
Deja vad ca multi incearca sa transmita la randul lor mesaje de la dumnezeu unii incercand sa copieze in parte ce facem noi aici dar impunandu-si printre randuri propriile puncte de vedere.
Sigur ca oricine este binevenit sa se apropie de Dumnezeu dar un mesager authentic trebuie sa isi faca o cultura spirituala atat exterioara cat si interioara si ttrebuie sa stie ca mesajul adevarat nu este compus de el ci vine direct de la Dumnezeu.
Nu inventez absolut nimic ba chiar sunt subiecte despre care nu doresc sa scriu dar iata ca acest spirit ma ridica si El insusi spune ce are despre spus. 
Cei de la Nusfalau , cei din alte centre spirituale, toti au de invatat foarte multe de aici, tocmai datorita acestei prezente a lui Iisus si a inspiartiei divine.
Lucrurile se vor desfasura exact asa cum se spune aici si pentru comunitatile lor spirituale si pentru intreaga lume.
Multi din bsierici cred ca mai au ceva de spus in fata lumiii.
Sigur in fata micilor lor grupuri spirituale poate mai au, dar pe Pamant déjà pasesc fiinte ce au o uniune cu Dumnezeu ce nu au avut-o nici macar apostolii...
Si impotriva acestor mari adevaruri si realitati nu mai are nimeni nimic de spus.
Pentru ca in aceste momente de rascruce spirituala este si timpul marilor revelatii pe care Dumnezeu le face in primul rand capilor si liderilor pentru ca acestia sa isi conduca trupele si comunitatile pe drumul pe care Dumnezeu doreste.
Si cei care nu vor sa faca asta vor constata destul de usor ca in spatele cuvintelor era chiar Iisus.
Eu sunt doar scribul, doar mesagerul, sforile sunt tinute in mana de catre Dumnezeu.
Orice conducator de miscare spirituala sau politica sau de orice natura va cunoaste foarte repede pretiozitatea sfaturilor si consilierii mai ales daca o va cere.
Daca Domnul a ales sa vorbeasca aici si nu in alta parte stie El mai bine de ce face asta.
El este conducatorul si stapanul si noi suntem slujitorii.
Si daca altii de o suta   de ori mai puternici decat noi si cu mii de persoane in jurul lor vor trebui sa asculte de noi, iarasi este gratia Lui. 
De aceea acestia mici care imi fac reprosuri, imi aduc mustrari si doresc sa ma calauzeasca si sa ma initieze...
Ii chem  la ascultare si la adevarata initiere.
Veti fi cu totii martori, si buni si rai la ascensiunea grupului spiritual care se va supune si va asculta constientizand ca se spune si asculta chiar de Dumnezeu.
Iar celorlalti nu le ramane decat sa isi puna mainile in cap la sfarsitul vietii cand vor vedea ca nu numai ca nu au parcurs mii de kilometri apropiindu-se de zborul divin printre lumi si conglomerate de lumi, dar se vor gasi in acelasi punct numai ca de aceasta data nu la inceput de drum ci la sfarsit, talantii se vor fi irosit.
Pentru ca Dumnezeu nu va trimis aici ca sa copiati lumea, ca sa traiti in rand cu lumea pe voi care sunteti adevaratii mostenitori ai cerului, ci va trimis ca sa iesiti in evidenta ca slujitori ai Lui prin acte de mare curaj, de mare sacrificiu, prin abandon si renuntare la lume si la propria persoana pentru a deveni instrumente si slujitori ai celui Viu.
De acea El va cheama si va incurajeaza, Nu exista alt Dumnezeu in afara de El care sa ii fie superior si de la care sa primiti mai mult.
Si odata ce veti fi inteles pretiozitatea cuvintelor si calauzirii Lui va veti inscrie pe o orbita a vietii vesnice, a desavarsirii, a implinirii asteptate de atata timp si de atatea vieti.
Asadar eu aici nu sunt singur, ba inca nu numai ca nu sunt singur dar sunt un simplu instrument, nu fac si nu spun nimic de la mine ci v-ati aflat, constient sau nu, in direct cu Cerul si cu dumnezeul cerului si daca va veti lasa modelati si calauziti de Acesta veti constata pas cu pas ca ati intrat pe un taram al miracolelor si gatiei divine.
Amin!
Si nu exista nimeni din nici o organizatie de pe pamant de orice natura, care sa fie superior Celui etern si care sa faca exceptie de la calauzirea de aici. Oricat ar fi de mare ar fi, oricate puteri ar avea.
Nu exista nimeni de pe intreg pamantul care sa va daruiasca o invatatura mai inalta.
Pentru ca, nu-i asa, Cine este ca Dumnezeu?
Bun venit la scoala maestrilor spirituali si la scoala profetilor!
Iata aici este suprema sinteza spirituala pe care nu a facut-o nimeni niciodata si care vine in dar chiar de la Dumnezeu, de la Cel care a promis ca va fi templu si altar in cetatea ce coboara din cer care reprezinta noua lume spirituala, holy ground, Noul Ierusalim etern si ceresc care isi deschide ambasada pe Pamant, care isi construieste cartier pe Pamant.
Iata portile lui sunt deschise pentru toti, crestini, muslumani, hindusi, masoni, yoghini, sfinti sau pacatosi, veniti de luati lumina spre a putea renaste din cel viu si Etern si spre a deveni astfel copiii lui Dumnezeu.
Domnul spune ca oricat de mari ar fi pacatele voastre daca va veti supune Lui si veti asculta de El veti devenii sfintii Lui.
Voi talhari si desfranate daca veti intra in iubirea arzatoare a lui Dumnezeu aceasta va va purifica ca pe niste copilasi abia nascuti si nimeni nu va mai putea sa gaseasca mizeria si pacatele voastre.
Cine nu ar putea sa se arunce plin de fericire in bratele deschise ale lui Dumnezeu?
Cine nu ar putea sa il recunoasca si sa il urmeze?
El este totul, faceti ce va spune si va veti mantui...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu