14 iunie 2012

Si totusi sfarsitul va veni...

Se pare ca aceasta profetie care vesteste sfarsitul bisericilor vechi ii zapaceste pe unii atat de tare ca ajung inventeaze tot felul de teorii despre sfarsitul lumii si evenimentele ce preced acest fenomen. Vai ,sfanta biserica spun ei, sfanta traditie, sfintele moaste etc... uitand ca acest atribut al sfinteniei ar trebui sa il pastram exclusiv pentru Cel viu! 

Dar ei pentru ca nu mai au pe Singurul Sfant, ce pot sa faca decat sa "sfinteasca" pe cele care ar putea sa ii tina locul lui Dumnezeu.
Lumea se va reinnoi si in lumea cea noua bisericile cele vechi care sunt asemenea unor putregaiuri, asemenea unui ballast, nu au ce sa caute , vor ramane in cartile de istorie.
Dar Dumnezeu a daruit, va darui lumii biserici noi, la vremuri noi, biserici noi, nu ? 
Nu e nimic de facut, este vointa lui Dumnezeu aceasta. 
Cele vechi vor primi tot mai putina sustinere spirituala pana ce intregul lor fariseim , inrteaga lor ignoranta si intregul lor intuneric vor iesi la iveala si nimeni nu le va mai trece pragul.
Acestor copii indigo sau violet sau cum vreti sa le spunem, copiii cerului si pamantului cel nou, nu le va trece nici prin gand sa se incurce cu tamaierile si maslurile voastre si celelalte obiceiuri ale bisericilor vechi.
Ei au crezut ca daca le predau copiilor "religie" in scoli vor castiga mai multi adepti.
Nu au luat in calcul ca s-ar putea intampla chiar invers... 
In timp ce voi ii veti chema in bisericile trecutului ei deja vor comunica direct cu cei din ceruri si vor pune umarul la constructia bisericilor viitorului.
Acest spatiu se afla sub directa indurmare a lui Iisus si a prietenilor din ceruri si mesajele contin si profetii si calauzire pentru toata lumea, inclusiv pentru mine insumi.
Iisus si Dumnezeu isi pregatesc temeinic slujitorii, pentru ca Ei insisi sunt profesori spirituali autentici si desavarsiti.
Spre exemplu ideea mesajului despre Nusfalau vine de la Iisus.
El se foloseste de mine spre a discuta cu voi, cu zeci sau sute de oameni pe care eu nu ii cunosc.
Eu ii ofer fiinta mea spre a vorbi cu voi. Are multe de impartit si de lamurit cu fiecare dintre voi. Pentru ca s-a cam saturat sa tot pretindeti ca l-ati cunoaste si ca ati face voia Lui...
Printre cei care citesc sunt fiinte realmente zapacite, care au o idee total gresita despre sfarsitul lumii si despre noua lume.
In fapt majoritatea oamenilor nu au de unde sa aiba viziunea cea reala, divina, asupra evenimentelor.
E normal sa fie asa.
Vom face aici o scoala a profetilor.
Iisus va face asta.
Pentru cei care au astfel de pretentii, le amintesc inca o data ca nu se fac profetii la termen.
Avem un profet care a asteptat toata viata sa i se indeplineasca o profetie , certandu-se cu Dumnezeu ca il pune sa spuna lucruri care nu se si intampla…
Tocmai ce am vazut undeva un text publicat in decembrie caruia I se schimba probabil titlu in fiecare luna si care doreste sa prezica incetarea violentelor in orient spune acolo, probabil e vorba de Siria. Si probabil apoi isi va revendica profetia, iata am profetit ca in aceasta luna violentele vor inceta…
Sigur e bine sa va incercati aptitudinile profetice, e bine sa faceti un blog de teste si incercari profetice si sa ma invitati sa va critic profetiile.
Pe de alta parte daca nu reusiti sa va uniti cu cei din cer nu aveti ce spune, decat cel mult ce va imaginati voi.
Credeti voi ca profetii plecau la drum cu idei preconcepute ca sa isi apere templul, traditia?
Praful s-a ales de templul evreiesc desi a avut atatia profeti si inca l-a avut si pe Iisus. 
Cum sa aspirati sa fiti profeti cand sunteti praf si pulbere si nu cunoasteti de niciunele.
Inscrieti-va la cursurile mele de profetie, iata gratuite, sa invatati care este taina profetiei.
Aceasta sarcina a profetiei a fost atat de grea ca nimeni nu a cerut-o vreodata, ba dimpotriva avem exemplu de alesi care au fugit de ea…
Nu mai plangeti sfarsitul bisericilor pentru ca multe biserici crestine s-au sfarsit in acesti 2000 de ani…
Eu va spun ca bisericile voastre sunt asemenea unor jocuri de copii de gradinita iar fiintele viitorului sunt asemenea unor oameni de stiinta care nu au ce sa caute in gradinite mai ales in cele ale lumii vechi.
Putem face oricand o lista cu sminteli strigatoare la cer prezente in toate bisericile…
De la adorarea moastelor , ca si cand Duhul lui Dumnezeu nu a gasit alta cale mai buna si mai putin macabra sa ne sustina decat oasele unor morti, fie ei si sfinti, si pana in partea cealalta unde unii cred ca icoanele sunt chip cioplit…
Sigur Iisus e bun bland si ingaduie toate aceste sminteli si copilarii.
Dar ce sa caute acesta nebunie in lumea cea noua?
Ce sa caute aceste nerozii in fata lui Dumnezeu?
Nimeni nu poate sa se faca singur profet, dar Dumnezeu si Iisus pot sa cheme pe cei doritori in astfel de locuri unde sa putem analiza pe marii profeti si unde sa  putem intelege si invata care este mecanismul profetiilor.
Sigur, bisericile abia asteapta sa produca niste profeti care sa le justifice existenta, care sa le preamareasca rostul si sa le anuleze sfarsitul
Dar toate bisericile ce exista acum pe pamant vor deveni una cu pamantul si fizic si spiritual.
Altele noi le vor lua locul care vor fi de o mie de ori mai eficiente decat aceste trunchiuri care au devenit mai mult scorburi decat copaci vii care sa aduca multumire lui Dumnezeu. 
Iisus nu are nevoie de bisericile voastre exterioare care au devenit simbolul orgoliului si ignorantei ci de cele interioare.
Dar acum faptul e consumat si desavarsirea Lui compenseaza intunericul si ignoranta in care au ramas bisericile. 
Toate acestea tin de trecut, noua lume le va uita si nu isi va mai aminti niciodata de ele...
Nu vor mai fi nici papi si nici episcopi, nici uniforme si nici moaste, nici ura si neintelegere ci o fratie a Iubirii si Intelegerii, un dialog continuu cu cei din cer.

Odata cu intoarcerea Lui, bisericile isi vor gasi sfarsitul, vor fi resetate...
Paradoxal, nu, ca intoarcerea lui Iisus sa insemne sfarsitul bisericilor....
Si totusi asa trebuie sa fie si daca nu va este deajuns Iisus atunci veti fi judecati si veti pieri odata cu bisericile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu