13 iunie 2012

Televiziunile si politica

Vreau sa recapitulam inca o data adjudecarea politica a televiziunilor pentru a intelege mai bine mesajul lor atunci cand le priviti.
Stie deja toata lumea ca Antenele apartin lui Felix care detine partidul conservator, acesta fiind motivul pentru care acest partid se afla mereu in alianta cu psd. 
Realitatea tv s-a compromis demult cu S.O. Vantul, sustinator al aceluiasi psd.
Din Realitatea tv s-a deasprins un r mai mic ce acum a devenit mai mare Romania tv sau RTV, am mai spus ca acest R nu vine de la Romania ci de la Realitatea…
In aceste alegeri RTV si-a dat deplin arama pe fata si nu vad cine ar mai putea sa aiba vreo indoiala in privinta apartenentei ei, 100% psd-ista, mai ales ca o parte din prezentatori au lucrat inainte la Realitatea.
 Asadar este evident ca daca nu ai televiziune incetezi sa existi ca partid sau miscare politica, cum s-a si intamplat cu Romania Mare.
Sa continuam analiza noastra.
Pro tv este in cadere si nu prea mai are nimic de spus, incearca sa isi alinieze mesajul politic  trendului antenelor.
Desi au avut puterea, PDL nu are decat o singura televiziune care sa tina piept celorlalte, mai exact actualii puteri politice, respective B1 tv.
Desigur avem si televiziunea poporului, un mircol al libertatii, inchisa, hartuita, amenintata mereu pe lista neagra a puterii, OTV. Sustineti OTV este singura televiziune cu adevarat 100% libera si independenta. 
In afara de acestea mai exista o singura televizune, deasemenea  independenta, ce inca nu este receptata de toti romanii, NASUL TV
Acestea trei din urma sunt extrem de importante pentru ca noi telespectatorii sa reusim sa ne formam o imagine obiectiva si sa reusim sa distingem intre mesajul si eventuala manipulare politica si realitate.  Sunt si cele mai obiective.
Retine si sustine aceste trei televiziuni, ele sunt simbolul libertatii noastre.
Initiaza-ti prietenii care nu stiu inca de aceasta apartenenta politica a televiziunilor, pentru ca au nevoie de aceasa grila pentru a evita manipularea, manipulare care se practica masiv, mai nou vad cum chiar si parlamentul se deda la astfel de jocuri.  
Sa nu ne lasam manipulati de aceste televiziuni cumparate de psd.
Realitatea politica este aceeasi.
Exista inca trei forte politice pe scena, psd-ul ramanand la acelasi 30%.
Norocul lor este ca i-au cooptat pe liberali in alianta.
Liberalii impreuna cu PDL si cu Dan Diaconescu din fericire au peste psd, au peste 50%…
Tara nu este atat de rosie pe cat vor unii sa se creada.
Galbenul in fapt este una din culorile mele preferate.
Alaturi de violet desigur…
Cere furnizorului tau de cablu sa introduca NASUL TV in grila de programe. 

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Multumesc si eu lui Dumnezeu pentru toate.
   Eu am un rol insignifiant, un fel de scrib, daca Dumnezeu toarna inspiratie se scrie, daca nu , nu...

   Ștergere
 2. Dragul meu Inger, cum stii eu nu ma uit la tv de trei ani, de cand cred eu ca l-am descoperit pe Dumnezeu.
  Explica-ne te rog din inima si fara sa te superi cum vezi tu ca merg lucrurile astea amestecate, unde si cum l-ai gasit tu la Diaconescu pe Dumnezeu.
  Eu de dragul tau m-am uitat la o emisiune inainte de alegeri si nu era pomenit Dumnezeu, era vorba doar de calomnii, de judecata, de rasfatul pamantului asta dar nicidecum in iubire si daruire a lui in mana lui Dumnezeu.
  M-as bucura sa vad asta la oricare dintre partidele politice si atunci crede-ma ca incet ar intra in voia lui Dumnezeu, si noi in gratia Lui.
  Te rog sa ma intelegi ca nu vreau sa te contrazic in ce spui dar ma gandesc ca mai sunt nedumeriti ca mine care consideram ca iti sta mai bine cu partea placuta lui Dumnezeu.
  Sau daca e sa facem politica, sa pornim noi acel partid spiritual care se tot porneste si se tot vorbeste despre el, aici ai avea din nou dreptate bani-s la ei...
  Cu acelasi respect si admiratie ca intotdeauna.
  Eu sigur ca am votat Dan Diaconescu pe toate listele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu tot timpul a transmis mesaje regilor si conducatorilor natiunilor prin profeti si diferiti alti slujitori.
  De aceea mesajele pentru oamenii politici si aprinderea luminii in acest univers vor continua.
  Ca sa existe un partid spiritual trebuie sa existe oameni spirituali care sa creeze acel partid.
  Pana atunci este suficient sa facem un partid cu oameni bine intentionati si cinstiti, neinregimentati in organizatii oculte sau mafiote.
  Iar acest partid este Partidul Poporului singurul care merita votul oricarei fiinte cu adevarat constiente.

  RăspundețiȘtergere