11 iulie 2012

Minune, Europa si chiar si America ne sustin!

S-au intamplat in ultimele zile cateva evenimente pozitive care merita subliniate si care nu pot decat sa ne trezeasca optimismul si speranta intr-o lume normala. 
Primul, aproape nimeni din Europa si pe langa asta nici americanii si nici macar evreii nu se asociaza cu golaneala parlamentara pe care cei doi mici eroi pucisti incearca sa o impuna...
Nu ma intereseaza ce se intampla in subteran, faptul ca politicienii europeni, cei americani si nici macar evreii nu se asociaza cu puciul pus la cale de psd si orgoliile lui antonescu de a vorbi  de la tribuna prezidentiala, desigur in mod... discret, este un fapt minunat ce trebuie salutat.
Asadar singura forta care ramane in spatele aliantei care incepe sa aiba rezonante rele, usl, este mafia locala, adica mafia politica insotita de baronii locali.
Iata inca odata se dovedeste ca lumea de dincolo de granitele noastre nu este deloc imperialista si nici lipsita de lumina si intelepciune.
Cred ca incet incet simtul ratiunii si bunul simt vor ajunge sa conduca si lumea noastra.
Se pare ca marea problema a lumii au fost dictaturile, mafiile si sminteala unor asa zisi initiati care s-au gandit ei sa lucreze cu.... baphomet.
Timpul dictaturilor a trecut , mafiile si ele se subtiaza, iar cei care au ceva de a face cu baphomet sunt trecuti la capitolul... dusi cu pluta... 
Bisericile nu mai sunt de mult locul de unde sa vina vreo lumina spre lume.
Sigur, se mai aprind inca lumanari, din cand in cand cate o luminita mai straluceste prin cate un sfant care prin stigmatele vizibile ne aminteste ca Iisus supravegheaza indeaproape aceasta lume.
Aici am avut privilegiul sa vedem cum Duhul lui Dumnezeu ne dezvaluie in forta versete si intelesuri ascunse ale versetelor biblice.
Am vazut aici ca Domnul a prezis sfarsitul bisericilor de astazi.
De aceea imi permit sa fiu rezervat in privinta asa zisilor mesageri divini care fac apologia bisericilor si care ne prevestesc vreo ortodoxizare sau catolicizare a lumii...
Sigur au fost si forte negative, au fost smititi care in loc sa sustina fiinte de mare valoare precum Steven M Greer, au luptat imptoriva lor.
Aceste lucruri sunt regretabile pentru ca este timpul sa ne asociem cu prietenii nostri de pe alte planete, cu confratii galactici.
In mod evident nu bisericile ne vor salva, in mod evident nu Liturghiile ne vor salva ci bunul simt si dorinta de a ne ajuta unii pe altii, buna noastra intentie de a construi impreuna o lume curata.
Atata timp cat tari ca Finlanda sau Mare Britanie spun ca nu vor sa isi ajute nici macar fratii europeni - ce sa mai zicem de intreaga lume, nu va fi inca bine, dar incet incet isi vor da seama ca Gloria unei natiuni sta in cat de mult le ajuta pe celelalte, nu in razboaie, nu in impunerea punctului de vedere , ci in cat ajutor pot sa dea fratilor mai saraci si mai corupti, cum suntem si noi inca... 
De aceea am incredere in Dumnezeu, am incredere in Uniunea Europeana care este un vis frumos, un vis divin.
Cine admira Statele Unite stie bine ce mare realizare ar fi unirea unei Europe gloriase din punct de vedere istoric, cu radacini milenare, o imbinare a marilor culturi care va da nastere unei mari puteri mondiale. 
De aceea trebuie sa salutam pe toti aceia care nu se asociaza cu puciul acestor smintiti...
Salutam ambsadorul americii, salutam germania, salutam pe toti aceia care se ingrijoreaza pentru noi , aratandu-ne in felul acesta ca facem parte din familia lor. 
Salutam si multumim lui Dumnezeu pentru tatal ziaristilor romani, minunatul Ion Cristoiu!
Iti multumim Doamne ca nu ne-ai lasat si ca ne dai speranta intr-o lume normala, intr-o lume spirituala in care sa nu mai existe mafie, lipsa de educatie, si alte rele care ne-au bantuit in ultimele secole.
Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu