5 iulie 2012

Sa intelegem Scriptura in spirit si sa vestim Evanghelia vesnica

Am cativa cititori care special vin pentru a ma prinde in ofsaid si a se bucura daca vor gasi ei amanunte care sa arate ca incalc scriptura.
Iata ei evolueaza chiar si fiind in opozitie cu mine, o dovada in plus ca acest spatiu este plin de Duhul lui Dumnezeu.
Astfel, constienti fiind ca trebuie sa ma iubeasca si straduindu-se sa faca asta, cel mai bine reusesc atunci cand sunt ferm convinsi ca am incalcat scriptura si poruncile lui Dumnezeu...
Numai ca eu aici in atitudinea si invatatura pe care o dau, in veci nu voi calca in spirit vreo porunca a lui Dumnezeu tocmai pentru ca ma inspira si ma sustine acest Dumnezeu...
Astfel, un anonim care crede ca il cunoaste pe Dumnezeu imi arata ca Evanghelia spune sa nu iti faci aproapele prost sau nebun.
Numai ca dragule , impreuna cu ceilalti bisericosi,  tu nu poti sa intelegi scriptura in spirit ci ati ramas la buchiseala.
Eu am voie sa numesc prost orice prost, asa cum si Domnul a facut-o, orice pui de naparca am voie sa ii spun pui de naparca, oricarui nebun am voie sa ii spun nebun , asa cum si Domnul a facut si de asemenea oricarui smintit , smintit.
Nimeni nu trebuie sa faca asta atunci cand ar folosi aceste cuvinte din orgoliu si manie subiectiva, neavand dreptate.
Versetul este bun si este limpede si se refera la aceeasi lege karmica. Iata acesta este Matei 5 cu 21: Aţi auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu ucizi"; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă.
Asadar in prelungirea acestui verset Domnul spune:
22.       Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; şi cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.

Iata deci o diferenta enorma intre a nu cadea in manie si a pacatui si a spune adevarul si a lua atitudine impotriva prostiei si smintelii atunci cand este cazul.
Dar tu anonim, inca nefiind renascut in Duhul lui Dumnezeu nu poti sa patruzi in spiritul Cuvantului.
Dar Domnul te-a adus aici ca sa primesti mai multa lumina.
Si Domnul spune, cine ma iubeste, ma asculta...
Atunci ma vei iubi cu adevarat cand te vei lumina si vei vedea ca nu de la mine vorbesc ci de la El, si arat si spun mereu adevarul... 
Pana atunci te straduiesti sa ma iubesti doar din acelasi orgoliu de a demonstra ca stii si esti ceva...
Iata Domnul e bun, te iubeste si ti-a raspuns.
Eu va spun ca nu m-au invins cei mai puternici de pe acesta planeta desi s-au straduit destul, cum ati putea avea voi vreo sansa care sunteti cel mult asemenea unor muste ce uneori trebuiesc scoase afara din camera cand e nevoie de mai multa liniste?
Oricine se straduieste sa invete de la mine si sa asculte intra in ascultare de Cel viu si Acesta va tine seama de asta si il va binecuvanta si il va ajuta sa paseasca spre viata vesnica.
Asa ca anonim, relaxeaza-te, nu sunt aici de capul meu si nu vorbesc de la mine.
Straduieste-te sa vezi ce te invata Dumnezeu prin mine.
Iata nu eu trebuie sa ajung ca tine ci tu trebuie sa ajungi ca mine.
Si daca ai venit aici in mare manie tunand si fulgerand invaluit intr-un veritabil duh al infernului, sa ne amintim asta... Iata pleci in lumina si iubire... 
Spune tu ca nu e asa... :) 
Iata la venire tu te faceai vinovat de versetul pe care il invoci dar la plecare sfarsesti prin a-mi spune ca ma iubesti si ca ma consideri frate. Si inca am multe provocari pentru tine.
Astfel iti spun ca biserica ta astazi este si maine nu va mai fi...
Dar biserica mea este eterna... 
Intelege si accepta si asta daca poti!   
6. Şi am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veşnică celor ce locuiesc pe pământ şi la tot neamul şi seminţia şi limba şi poporul,
7. Zicând cu glas puternic: Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi Lui slavă, că a venit ceasul judecăţii Lui, şi vă închinaţi Celui ce a făcut cerul şi pământul şi marea şi izvoarele apelor.

Ap 14

5 comentarii:

  1. Tatal minciunii este satana !
    Iarta-l Doamne pe "ingerul tau" ca nu stie ce face !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tatal minciunii si al intunericului, numai ca tu esti in intuneric si nu pricepi Adevarul, cu mult mai aproape de cel pe care il numesti si de care ai venit adesea insotit la mine.
    Iar Iisus a spus, Nu toti care spun Doamne Doamne se vor mantui ci doar aceia care fac voia Tatalui Meu...
    Iar aici voia Tatalui este explicata cu amanunte...
    Nu tie ti-am spus ca iti voi fi judecator?
    Iata esti un model de orbire, multi ca tine care participa la liturghii vor sfarsi chiar in mijlocul liturghiei deoarece pe oricine va trimite Tatal la ei vor reactiona exact asa cum faci tu cu mine.
    Si inca tie ti s-a si explicat asta...
    Iata tu esti un produs al bisericii, prost ca nopatea, mort spiritual si dusman al Luminii Adevarului si Intelegerii, dusman al Iubirii, dusman al Celui caruia ii spui Doamne Doamne si care ti-a vorbit adesea prin mine...
    Iata intalnirea cu mine ti-a fost avertisment sever, sa nu zici ca Domnul nu ti-a atras atentia ca o mare parte din mintea si inima ta sunt stapanite de intuneric si ca mai degraba vei ajunge acolo chiar dupa moarte deoarece se pare ca urasti cu putere Lumina...
    Eu stiu foarte bine ce fac si Domnul tocmai ti-a vestit ca vei fi trimis dupa untdelemn in curand si la intoarcere vei gasi usile inchise...
    Iata ca tine sunt zeci de mii de farisei, de orbi si de nebuni in toate bisericile.
    De aceea sfarsitul lor e aproape pentru ca iata ce produse scot.
    Eu iti spun ca eu aici am facut mai mult pentru biserica ta in fata lui Dumnezeu decat tine, in timp ce tu ii dai cu tarnacopul la temelie cu mult zel...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fecioara Maria: Orice s-ar întâmpla în lume copii, trebuie să ştiţi că Dumnezeu Cel Prea Înalt este cel ce porunceşte

    Miercuri 4 iulie 2012, 12:50

    Copilul Meu cei care au asistat la miracole ale apariţiilor mele pe pământ să ştiţi că secretele prezise şi profeţiile se vor desfăşura în curând.

    Copii de aceea m-am făcut cunoscută în lume pentru un timp, de a ajuta la pregătirea voastră pentru întoarcerea glorioasă a Fiului meu.

    Fiul meu vă pregăteşte pe toţi, prin vizionari şi profeţi, astfel încât să fiţi demni de a primi Darul Lui, viaţa veşnică.

    Vouă nu trebuie niciodată să vă fie teamă de viitor, dacă credeţi în Fiul Meu, pentru că El este Pâinea Vieţii şi veţi avea un viitor minunat nou.

    Orice s-ar întâmpla în lume copii, trebuie să ştiţi că Dumnezeu Cel Prea Înalt este cel ce porunceşte.

    Şarpele are o putere mică faţă de Tatăl meu.

    Puterea şarpelui are putere doar asupra acelora care cad pradă păcatului şi ispitelor puse de el în calea lor.

    Omul devine un prizonier atunci când păcătuieşte pentru că puterea lui de a rezista păcatelor şi altor infracţiuni împotriva Tatălui meu, slăbeşte.

    Apoi, el continuă să păcătuiască până când el este cuprins de un întuneric care este atât de dens, că nu poate scăpa din acesta, indiferent cât de tare încearcă.

    Copii, datoria voastră acum, din dragostea ce-o aveţi pentru Fiul meu, este de a ajuta acele suflete slabe.

    Numai voi le puteţi ajuta şi salva, deoarece mulţi nu vor putea să se ajute singuri.

    Voi sunteţi soldaţii Fiului meu de care El are nevoie în acest moment. Aceasta va fi, prin dragostea voastră pentru el, acordând haruri asupra sufletelor pierdute atunci când invocaţi ajutorul Său, prin rugăciunile voastre.

    Aici este rugăciunea cruciadei pentru a salva pe păcătoşi.

    Rugăciunea Cruciadei (64) Salvează fraţii şi surorile mele

    "O, dragul meu Mântuitor Isus Cristos
    acceptă rugăciunile şi sacrificile mele ca un dar pentru a ajuta la salvarea fraţilor şi surorilor mele
    din temniţa întunericului în care se află
    Permite-mi să-i ajut în salvarea sufletului lor

    Te rog să-i ierţi pentru păcatele lor şi Îţi cer
    de a revărsa Duhul Sfânt în sufletele lor
    astfel ca acestea să alerge în braţele tale ca într-un refugiu de care au nevoie cu disperare, înainte de a fi pierduţi pentru totdeauna
    Cu umilă slujire şi mulţumire, eu iţi ofer darul meu de răscumpărare pentru aceste suflete. Amin"

    Copiii voi sunteţi una cu Fiul meu. Dragostea voastră pentru El, Îi aduce o deosebită mângâiere şi jertfele voastre şi rugăciunile, Îl vor ajuta să aducă toată omenirea în siguranţa Paradisului Său Nou pe pământ.

    Numai atunci poate Sfânta Familie a lui Dumnezeu Cel Prea Înalt să se reunească şi să trăiască în pace pentru totdeauna.

    Mama voastră iubită
    Mama Mântuirii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un text si frumos si inspirat si acest spatiu se regaseste in paragraful acesta:
      "Fiul meu vă pregăteşte pe toţi, prin vizionari şi profeţi, astfel încât să fiţi demni de a primi Darul Lui, viaţa veşnică."

      Ștergere
  4. Anonim, l-am rugat pe Domnul sa-ti raspunda, si El spune asa: Aceia care nu vad Lumina si Cuvantul Meu decat in propria lor biserica sunt inca foarte orbi si au un drum lung de parcurs pana la adevarata Intelegere si Lumina.
    Iata asta e problema ta, sa nu vezi mai departe de propriul tau nas care nici nu e prea mic...
    Oare Domnul te-a chemat aici ca sa te lumineze, sa primesti mai multa lumina sau cumva sa ne convertesti si sa ne nusfalizezi?
    Noi stim bine in ce masura e prezent Domnul la Nusfalau si respectam asta.
    Dar iti spun ca tu si cei de la Nusfalau si multi alti preoti, episcopi si credinciosi veti fi in cer in clasa si in scoala mea unde multi profesori spirituali vor preda.
    Eu respect nivelul tau spiritual si nu te resping, dar nici nu te primesc atata vreme cat esti lipsit de bun simt, cat bati cu piciorul in poarta si te crezi stapan intr-un loc in care esti doar chemat, musafir...
    Nu ti-am spus mai devreme ca atunci cand te vei duce la targ dupa untdelemn usile ti se vor inchide?
    Nici untdelemn n-ai gasit si nici sa intri nu mai poti...
    Glorie lui Dumnezeu care vorbeste cu noi si prin noi...
    Si aici sunt deja cativa vizionari si profeti de care vorbeste Fecioara in acel text, special ca sa ii pregateasca si pe cei ca tine, pentru ca tu esti foarte nepregatit de Intoarcerea lui Dumnezeu, si ai o viziune foarte gresita despre cum se va intampla asta...
    Eu iti spun ca El aici deja s-a intors facand multa lumina, lumina de care ai si tu nevoie de aia spiritul tau se tot intoarce aici...

    RăspundețiȘtergere