2 iulie 2012

Spania , Regina Fotbalului!

Spania de ani buni este regina incoronata a fotbalului mondial.
Pentru prima data in istoria acestui sport o echipa a castigat consecutiv doua campionate europene si un campionat mondial.
Tineam cu Spania.
Daca va veti arunca privirea asupra spaniei veti descoperi acolo ceva frumos, veti descoperi o emulatie spirituala, chipul lui Hristos, o comunitate, o natiune in care El se simte bine.
Italia, Franta sunt blazate , vlaguite spiritual, ceea ce iata se reflecta si in jocul nationalelor.
A se mai observa ca natiunile care au culoare galben in steagul national au parte de un anumit foc interior, au aceasta rezonanta cu Soarele.
Nu vi se pare ca avem multe in comun atat cu Suedezii cat si cu spaniolii?
Si chiar si cu Ucrainienii, le-am dat pamant si un mare oras si apoi sa ne amintim de frumoasa femeie prim ministru care a adus acest soare de care vorbeam deasupra Ucrainei.
 Spania, tara bucuriei, tara istoriei plina de lirism, a marilor catedrale, a marelui Imperiu care a cucerit continente...
Spania invaluita in iubirea lui Dumnezeu.
Spania castiga campionatul european din 2008, campionatul mondial din 2010, si iata din nou campionatul european din 2012.
Viva Espana! 
Iubim Spania!
Vedeti, inving cei care sunt vii, plini de iubire, de simplitate, de sinceritate.
Sunt semne tot mai mari ca intram deplin intr-o lume a iubirii, intr-o lume a Soarelui, intr-o lume in care umbrele si cele ascunse vor fi date uitarii.
Iubesc Soarele, iubesc focul, iubesc culoarea galben! 
Te iubim  Spania, Dumnezeu iubeste Spania.
Spania 4 - 0 Italia 
Felicitari! Ole! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu