21 iulie 2012

Strategia cea mai sigura de a proteja ce a mai ramas din statul roman: Neprezentarea la vot

Sunt sigur ca Basescu poate castiga detasat daca tara iese la vot.
Dar, nu se merita sa riscam acest lucru cand vedem bine ce dementi au ajuns acolo sus.
Practic Referendumul este organizat de niste teroristi si mafioti politici, de entitati foarte periculoase care platesc slugi sa injure Presedintele , de nesuportat pentru ei deoarece nu este mason, si sa puna acapareze in totalitate ceea ce inca nu este sub gheara lor ...
Buncarele lor au cazut si toata aceasta increngatura a Fiarei ce include si masoneria este in cadere libera la nivelul planetei, va cadea in abis, in hău...
Nu putem sa riscam destinul tarii pentru ca Basescu vrea sa castige la voturi si sa ridice opozitia.
Da, este necesar sa votam masiv cu cele doua partide care se opuna acestei aliante de-a dreptul infernale, si asta se va intampla la toamna.
Dar pana atunci Basescu trebuie sa se intoarca la Cotroceni, lucrurile sa reintre in normal, acesti odiosi sa isi dea demisia si sa iasa din politica.
Nu este rost de orgolii aici.
Nu ne putem juca cu acei 50% +1 cand avem de a face cu asemenea politicieni halucinant de nesimtiti si de tradatori.
Pai daca Ponta e o papusa de plastic in mainile lui tata socru si ale lui hrebenciuc si ale lui iliescu iata pericolul infernal ce sta asupra tarii. Bunicuta infernala inca mai face miscari de abracadabra asupra acestei tari. Nu, pana aici.
Daca Ponta nu era papausa de plastic nu ar fi mintit impotriva tuturor evidentelor, sperand ca mai sunt pensionari sau tarani prosti care nu inteleg de fapt ce se intampla. Tot pe astia se baza si iliescu, pana cand lumea a inceput sa se trezeasca.
Iar interimarul discret de la controceni nu e intreg la minte. Nu e nevoie sa spunem mai mult despre el.
Nu putem sa riscam sa punem tara in mainile acestei fiare care iata nu tine cont de nimic, de nici o evidenta, de nici o voce, nu tine cont decat de faptul ca jumatate din cei care o compun ar trebui sa fie acuzati de furturi fara limite, de minciuni nenumarate si de multe alte nenorociri.
Ceea ce se intampla e atat de absurd ca nu ar trebui sa existe.
Este la fel de grav ca invazia comunista cand nebunii analfabeti au bagat la inchisoare profesorii universitari.
Exact la fel se intampla, alti nebuni, sau poate aceiasi nebuni, isi bat joc de noi, de Europa si de lume spunandu-ne ca nu ceea ce se vede cu ochiul liber e Adevarul ci ceea ce ne spun ei la antene, la RTV si la Realitatea...
Ceea ce se intampla este o oroare la care asist personal si acesti nemernici nu trebuie sa scape nepedepsiti, ei trebuie sa cada in judecata lui Dumnezeu si in fapt judecata lor a si inceput, Dumnezeu revelandu-ne ce dragon infernal se ascunde in saptele acestei aliante odioase.
Practic Dumnezeu ne-a dat un avertisment, ne-a trezit la realitate.
Aveti grija ce faceti cu stampila, pentru ca iata unde stapaneste Satana si ce planuri are cu voi si cu aceasta tara...
De aceea nu putem sa ne ducem la votul organizat de acesti odiosi pe care nu am sa ii uit in toate cerurile.
Asta este infernul pe care l-am vazut cu ochii mei...
Este gheara satanei care vrea sa sfasie aceasta tara si sa nu o lase din mana...
Aceasta alianta criminala ar trebui interzisa prin lege.
Grozavia este ca ea reprezinta iata fie tendintele fie inconstienta unui mare numar de romani.
Nu mai este majoritar acest numar deoarece multi au votat la locale ca o forma de razbunare impotriva PDL.
Numai ca ce au votat e de o mie de ori mai grav decat pdl.
Frate nu se poate sa avem in fruntea tarii asa ceva. Astia sunt mai rai decat Iliescu si decat Ceausescu, nu se poate asa ceva.
Tara trece printr-unul din acele momente absurde ale istoriei, cand se taiau fasii din harta tarii, cand se desprindeau teritorii si iata smintiti manati de infern dau lovituri de stat.
Nu, nu, vom avea grija de acesti lupi deghizati care nu respecta nici o regula decat propria lor dorinta de a subjuga acest stat in totalitate sa fie imblanziti intr-un fel sau altul.
Nu putem sa riscam soarta tarii.
Nu, mai bine sa se intoarca Basescu la Cotroceni cu orice vot, si sa isi termine mandatul, dar in nici un caz nu putem sa riscam cu acesti nebuni care nu lupta decat pentru pielea lor, pentru averea lor, pentru a nu ajunge la inchisoare sa puna mana pe ultimele institutii ale tarii pe acre nu le controleaza.
Sunt niste criminali, niste mafioti, niste odiosi, sunt niste invadatori care isi simt puse in pericol afacerile lor murdare...
Gandul si vointa noastra de acum trebuie sa fie de a echilibra votul de la locale care iata nu a facut decat sa aduca infernul pe pamant pentru noi, haosul.
E cu adevarat halucinant tot ce se intampla si il considerat un atac satanic asupra tarii, asupra viitorului acestei tari.
Mergeam pe drumul cel bun dar Dumnezeu a trebuit sa ne arate ce fiara odioasa se ascunde in spatele aparentelor.
Nu, pana aici.
Traim aceste momente incredibile , foarte riscante pentru tara, pentru ca Ponta e o mamaliga care ascuta de acei batrani sclerozati care au nenorocit tara.
Interimarul e la fel de periculos prin inconstienta lui.
Ponta stie si vede in ce rahat a intrat ca un prost, dar celalalt nu vede si nu stie nimic, ala e un pericol authentic, si sa speram ca dupa saptamana asta nu va mai auzi nimeni de el.
A ne duce si a vota NU prezinta un risc, dar a nu ne duce deloc, a nu ne prezenta deloc, e o masura mai sigura pentru a nu se atinge acel prag de 50%.
Vom vedea pe de alta cat se poate fura si care este procentul inconstientilor care vor vota DA la acest vot.
E bine sa stim cati manipulabili, corupti, hoti si alte feluri de tradatori exista in tara.  
Politicienii romani trebuie sa prinda curaj.
Cei care desenau cu compasul lor satanic pe harta lumii noile granite au cazut sau sunt in curs de a fi doborati.
Lumea poate fi unita de cei buni si blanzi care ii vor binele.
Nu mai este necesar sa fie urmate planurile tembele ale celor care regionalizau Romania dupa cum nimereau prin cine stie ce birouri obscure.
Nu, ganditi de acum un nou destin acestei tari, asa cum este ea acum... 
Incetati sa mai privatizati putinul care a mai ramas, dimpotriva, trebuie sa primim inapoi tot ce era al nostru.
Si va asigur ca vom primi si inca mult mai multe deoarece toti vor alerga innebuniti sa primeasca si ei o felie din Tortul pe care Dumnezeu il va darui Romaniei.
Si atunci va veni si randul nostru sa desenam harti si, va spun, chiar viitorul acestei planete, pe care il vom duce la indeplinire chiar din ceruri...
Spuneti NU trecutului daca totusi va duceti la vot.
Eu unul nu ma voi duce, neprezentarea fiind cea mai buna sustinere si cea mai buna forma de protest asupra absurdului in care ne-au adus aceste dementi in numai cateva luni. 
Dumnezeu ne-a ajutat  prin extraterestrii distrugand acele orase subterane.
E randul nostru sa luptam de acum la baioneta cu Fiara si cu odioasele ei planuri.
Ne vom alia cu germania si cu alte state ce au mai luptat impotriva acestei fiare dar poate nu cu liderii cei mai potriviti.
Sa reluam lupta cu curaj...
Cu siguranta vom invinge deoarece acest pamant va fi cu adevarat exorcizat de orice rau... 
Asa sa ne ajute Dumnezeu! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu