21 august 2012

Cine este acest Dogaru?

A devenit deja un obicei ca Domnul sa ne rasfete cu anuntarea dinainte cu o zi cel putin a diferitelor rezultate ale alegerilor sau deciziilor diferitelor institutii. Ne-a anuntat de altele si cu ani inainte, vom mai aminti aceste lucruri.  
Sunt multe de spus dar acum este cazul sa ne focalizam asupra acestui Dogaru, un istoric se pare.
Dar un istoric cumparat de USL si de voiculescu.
L-am urmarit cu atentie in interviul de la Dan Diaconescu deoarece avea o imagine relativ buna si nu stiam nici eu cu ce sa-l gasesc vinovat.
Pe la mijlocul interviului, cand Dogaru acuza mortii din listele electorale, Dan Diaconescu il intreaba daca nu cumva acesti morti au servit si USL-ului la alegrile locale si la multe alte alegeri decizand soarta multor candidaturi.
La care, ce raspunde domnul Dogaru?
Spre suprinderea si satisfactia mea ca l-am prins in sfarsit in offsaid, Dogaru spune ca asta nu e treaba lui ci treaba opozantilor sa demonstreze, opozantii politici fiind aici cei din partidul democrat....
Pai asa domnule patriot si domnule istoric, ne-au cumparat astia cu totul, lucram pentru ei trup si suflet?
Dogaru printre altele a semnat cu usl un angajament prin care acest grup de oameni carora le-au fost luate mintile, vor desfiinta CCR, DNA si alte institutii ale statului...
Discutam despre Dogaru deoarece el e foarte mandru ca este lider al unui sindicat care poate sa scoate nu stiu cati oameni in strada.
Lucru pe care a tinut sa ni-l arate in aceasta seara...
Ei bine aceasta zi si aceasta seara este ziua in care Romania a ajuns la punctul cel mai de jos, este punctul din care incepe ascensiunea.
Odata cu decizia de astazi a CCR aceasta ascensiune déjà a inceput. 
Vom comenta aceste lucruri si maine, deoacamdata trebuie sa ramanem in alerta deoarece infractorii sau “puscariabilii” nu au renuntat la lupta lor.
Au convins o femeie care ajunsese intr-o pozitie profesionala fantastica in Justitie sa renunte la tot numai ca sa le  numeasca lor noii procurori care sa ii scape de ce vine peste ei... 
Vai, vai, vai, sunt in acesta lume mai multe grupuri de oameni, politice sau comunitati etnice, care nu stiu de ce au ajuns impreuna. 
Pentru a fi  judecati adica.
Asa cum Vlad Tepes i-a strans odata pe toti nefericitii intr-o cladire...
Cam la fel a strans Domnul usl-ul in aceasta vara fierbinte, in anul care iata devine anul purificarii, o autentica apocalipsa in politica romaneasca, un armaghedon, in care “puscariabilii" s-au strans sa scoata ochii doamnei cu balanta... 
Si stiu cativa nefericiti care s-au dus chiar special in aceasta alianta infernala... 
Din 2009  am tot strigat aici, lasati-l in pace pe Basescu pentru ca e sustinut de Iisus... 
Acum am si inteles deplin de ce... 
A lucrat din plin pentru ca justitia sa functioneze si sa devina independenta... 
La sugestia Europei desigur.
La sugestia Celui de Sus.
Asa renaste Romania din cenusa... 
PS: Are acest Dogaru ceva de a face cu vreun serviciu secret din estul Romaniei? 
Este agent dublu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu