5 august 2012

Glumele ardelenesti ale lui Rus

Multi spun ca Rus e omul PDl ului in guvernul usl.
Si eu cred ca e asa deoarece decat sa il cred tampit mai degraba imi place sa cred ca face glume ardelenesti cu usl ul...
Trebuie sa recunoastem ca avem politicieni foarte haiosi.
De la Iarna nu-i ca vara, la almanahe si branconaje, mai nou Rus intra si el in istorie cu doua replici pana acum, absolut memorabile.
Domnul Rus ne-a spus ca de la Platon si Aristotel toata lumea plagiaza... !!!? asta ca sa ii ia apararea lui Ponta... Nu avem cum sa nu apalaudam o asemenea replica. Tare de tot si cu efect...
Si ultima, Rus ne spune ca primarii de la tara trebuie sa mearga din poarta in poarta sa vada cine a mai ramas viu in tara.
Adica sa vada daca in afara de aia care au votat si in afara de cei care au votat pentru alti sute de mii de romani, cu urne mobile si vot multiplu, mai e cineva viu in tara.
Altfel om respectabil cu alura de ministru, nu avem ce sa ii reprosam. Tocmai de aceea ii savuram glumele.
Basescu zice ca aia de afara au avut probleme foarte mari in a intelege cine este Nea Vasile pe care Rus l-a mentionat in interviul de pomina.
Nea Vasile este cetateanul roman care va fi intrebat de reprezentantul primariei daca vecinii lui mai traiesc...
Probabil ca asta este umorul ardelenesc sanatos care ne arata cat de nesatatosi la cap sunt cei din USL care dau foc la tara, care mai nou vor sa cioparteasca populatia Romaniei ca sa le iasa lor votul.
Daca ar fi cum cred ei, ce se va intampla cu judetele MEHEDINTI, OLT si TELEORMAN care in acest caz vor avea toate peste 150% participare la vot?
Mortii lor pana acum erau foarte buni , dar acum brusc au devenit un ballast.
Asa copii, faceti totul , numai sa scapati de basescu.
Dati foc la recolte, otraviti fantanile, si injumatatiti populatia tarii.
Ce sunt 2 milioane de romani?
E ca si cand ai trimite in neant Bucurestiul...
Totul e atat de absurd incat atitudinea lui Rus imi pare de apreciat... 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu