17 august 2012

In cenusa sa se trasnforme USL-ul


Libertatea este una din comorile cele mai pretioase pe care Dumnezeu le daruieste fiintei, creaturii, si una din cele mai mari realizari de dupa Revolutia, revolta sau lovitura de stat din 89.
Usor observam ca Usl a atentat chiar la aceasta libertate a poporului roman prin demiterea avocatului poporului, prin modificartea statului Institului Cultural Roman, prin suspendarea presedintelui si prin dorinta de a subjuga Justitia, si prin furtul masiv de voturi inca din anii 90. 
Au fost multe alte semne prin care acestia aratau ca doresc sa intimideze toate vocile ce se ridica imptoriva lor.
Acum ca au vazut ca nu mai au nici o sansa s-au mai linistit si se gandesc  deja cei mai multi dintre politicieni si cei mai multi executori din teritoriu, cum sa treaca inapoi la PDl... 
Deoarece PDl ul e in crestere acum.
Cel mai caraghios probabil o sa fie acel Frunza Verde din Caras Severin, acolo langa Mehedinti unde s-a furat pe rupte la Referendum, care va fi nevoit sa se intoarca din nou la democrati deoarece liberalii nu vor mai intra in parlament... 
Pentru faptul ca USL ul a dat liber la borfasi sa atace statul, sa puna in pericol viitorul Romaniei in UE si sa ii distruga imaginea realmente – aratam acum ca o natiune total si deplin corupta in care hotia si minciuna nu numai ca a ajuns prim-ministra dar a ajuns sa dea lovituri de stat pentru a scapa de Justitie...
Pentru aceasta vom transforma USL  ul in cenusa... 
Sa scape cine poate, sa alerge inapoi la PDl sau sa mearga la Dan Diaconescu...
Cu o surpriza total neasteptata ne-a iesit in cale Dumnezeu in acceasta vara fierbinte care a fost o mare incercare pentru natiune.
Acum in aceasta lupta uluitoare care s-a dat si se da, noi romanii scapam definitiv de politica si politicienii psd.
Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Sarbu, Mitrea si desigur Iliescu sunt istorie...
Ei sunt adevaratele epave... Nu cum hotarasc asemenea hoti si cumparatori de voturi va arata tabloul politic al Romaniei.
Ce gluma proasta, dupa ce s-au strans toti hotii la un loc, sa hotarasca ei ca apoi unii sa devina putere si altii opozitie.
Nu, mai degraba sa devina putere si opozitie PDL ul si Dan Diaconescu...
Cenusa sa devina aceste doua partide sau 3 din usl si Iliescu sa traiasca daca se poate sa vada asta...
O asa parada de minciuni si manipulari nu am vazut niciodata si nici nu o sa mai vedem vreodata, de aceea cenusa sa devina aceasta alianta si aceste partide. 


3 comentarii:

  1. Nu stiu daca romanii vor scapa vreodata de leprele astea.
    Atata timp , cat dracu asta de iliescu inca mai respira , tara asta nu va putea scapa de acesti nemernici care intuneca viitorul acestei tari .

    Americanii, nu vin ei la noi de dragul nostru , ca niciodata nu au actionat ei undeva de dragul altora si pentru binele altora , ci pentru ca interesul lor este in joc. Au venit sa vada ce intentii au acesti neispraviti care s-au instalat cu forta pe tronul Romaniei.Au venit sa le impuna jocul lor si sa vada ce raspuns primesc. Daca nu le canta in struna , cu siguranta ii vor da joj "democratic".
    Nu trebuie sa uitam cine conduce lumea din spatele acestor indivizi.

    Sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa nu-si intoarca fata de la noi si sa nu uite de acei oameni care au murit ca prostii la revolutie crezand in idealurile lor de libertate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vada Cel de Sus cum un blog dedicat celor crestinesti se ocupa cu propaganda politica (lucrul diavolului) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu numai ca vede si stie, dar El e la carma aici.
    Si exact asta facem, luam din mainile diavolului totul, inclusiv politica, si le punem in mainile lui Dumnezeu.
    Si idioţenia ta spre exemplu tot a diavolului este...
    Ramai aproape si vei scapa de ea...

    RăspundețiȘtergere