29 august 2012

Noi si legiunile de ingeri si extraterestrii


Ca un raspuns la intrebarile din textul anterior... E posibil ca dan Diaconescu sa se sacrifice pentru noua alianta de dreapta. Ceea ce este foarte bine. Echilibrul politic este foarte necesar si s-a vazut bine ca la locale acest echilibru s-a pierdut.
Vreau sa va mai spun ca subiectul Oculta si teoria Conspiratiei este deja aproape de domeniul trecutului.
Oadata ce bazele lor subterane au fost distruse si extratetrestrii s-au implicat direct in salvarea micii noastre civilizatii, pericolul si planurile Ocultei au fost scoase din carti.
Ei nu numai ca trebuie sa ramana la suprafata printre noi, nemaiavand buncare, dar se pare ca cei mai rai dinrte ei au primit mesaje directe de la fiintele extraterestre ca daca nu se potolesc si nu abadoneaza planurile lor satanice vor fi trimisi la inchisoare pe planete extraterestre...  
In acest context de eliberare a planetei de sub aceste legaturi  infernale, ceea ce reprezinta un mare semn al intoarcerii lui Iisus, se schimba si noua strategie mondiala.
Iata noi suntem privilegiati de aceste aliante in care suntem si mai ales de faptul ca acestia sunt oameni de cuvant si iata tin cont si de interesul nostru.
Asemenea lui Iisus nici noi nu suntem fiinte oarecare ci avem putere de la Dumnezeu, si, dupa cum Iisus spune, legiuni intregi de ingeri ne pot sari in ajutor in orice clipa.
La aceste  legiuni de ingeri se mai adauga si cele de extraterestrii, nu pentru ca nu ar fi suficiente primele, dar intalnirea si cooperarea cu fiintele extraterestre este urmatorul pas pe care civilizatia noastra trebuie sa il faca. 
Si ca sa se vada ca nu vorbesc prostii si la randul nostru si noi ii sustinem pe confratii nostri nemti si americani, impreuna vom arata ca mai usor vom elimina noi un personaj care este un sceptic european si nu prea coopereaza cu aliantele in care ne aflam.
Acet orban sau cum il cheama al ungariei...
Aviz si lui putin care nu e batut in cuie acolo pe tronul rusiei.
In sfarsit nedreptatile istorice care s-au comis impotriva Romaniei sunt indreptate.
In sfarsit suntem mai aproape ca oricand de unirea cu Moldova.
Faceti cum va spune El, Domnul!
Sustineti-ne si veti fi sustinuti.
Germania si America vor primi multe binecuvantari si li se vor sterge multe pacate pentru acest ajutor care ni-l dau, pentru aceasta dreptate istorica ce va avea loc. 
Am spus! :)
PS: Domnul mi-a spus de mai multa vreme sa anunt aceasta eliminare de pe scena politica europeana a acestui orban, asa il cheama nu? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu