25 septembrie 2012

Sa ne rugam pentru Dan Diaconescu


Sa ne rugam ca Dumnezeu sa il ajute pe Dan Diaconescu sa preia Oltchimul si sa il repuna pe picioare.
Atrag atentia asupra nemerniciei lui Ponta( ce gunoaie de om!), care in loc sa spuna tarii ca Dan Diaconescu mai are 10 zile pana sa depuna banii, timp in care trebuie sa negocieze acest contract, ne minte fara rusine spunand ca Dan Diaconescu nu are banii si pretinzand ca trebuie facuta o noua privatizare.
Cum adica sa fii prim ministrul unei tari si sa minti in asemenea hal?
Am spus, de la inceput, toti acestia in frunte cu Iliescu trebuie sa mearga in Infern pe perioade nedeterminate. 
Privatizarea a reusit, contractul va fi negociat cu statul si talharii din guvern care au nenorocit tara nu au primit nici o comision.
Oltchimul a fost pus pe butuci de aceiasi talhari care guvernau in 2007, psd si pnl, cand au micsorat capitalul social al acestei societati fapt ce a dus la sabotarea ei.
Si aceiasi talhari care guverneaza acum au dat Petrochimia Pitesti, OMV ului, cand Oltchimul era legat de aceasta rafinarie ombilical, neputand sa functioneze fara ea.
Cum ii mai rabda Dumnezeu pe acesti nenorociti?
Cata manipulare!
Au sarit toti acum pe Dan Diaconescu, mintind si manipuland in ultimul hal pe aproape toate televiziunile.
Daca vreti sa intelegeti ce se intampla cu Oltchimul si cum urma sa fie realmente desfiintat de firma concurenta care a ajuns sa detina 30% din actiuni si care probabil platise comisoane mari guvernului sa castige si sa dea combinatul la fiare vechi, priviti OTV.
Digi24 am vazut ca iarasi este corect in informare.

2 comentarii:

  1. Sa dea Dumnezeu ca DD sa-i poata invinge pe acesti mafioti , dar cand ii vad cat de indarjiti sunt sa distruga Oltchimul, tare mi-e teama ca nu o sa-i poata invinge.
    Noroc ca strainatatea sta cu ochii pe noi, cu toate ca lui ponta nu-i pasa, pentru ca el nu are nici un pic de rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai vazut ce nemernici sunt?
    Inepand cu Nastase care a dat arpechimul omv ului, guvernul lupta impotriva statului, nu s-a mai vazut asa ceva... Cei pusi sa salveze statul si economia, nu stiu cum sa le distruga mai repede si sa isi ia comisioanele...
    Acea companie poloneza nu stie cum sa inchida mai repede Oltchimul. Si zici sa iti fie mila de ei ca Oculta le-a ucis conducerea cu acel avion prabusit... Dumnezeu e drept...
    Dar vom scpa de ei, Romania va renaste.

    RăspundețiȘtergere