3 octombrie 2012

Extraterestrii si Armaghedonul


Extraterestrii sunt forta cea mai importanta in aceasta lupta de eliberare a planetei.
Noi insine trebuie sa ne raliem acestui mare Imperiu care va zdrobi practic Oculta, asa dupa cum si Apocalipsa arata.
Iata ca o mare intelegere dobandim in privinta Armaghedonului, intelegand ca in acest Armaghedon sunt implicate forte armate extraterestre.
Ar fi fost mult prea sf sa apara Iisus pe un cal alb si sa sufle impotriva avioanelor sau rachetelor.
In schimb extraterestrii au intors multe rachete din zbor si ii tin din scurt pe acesti nebuni, numiti Oculta, al caror sfarsit e aproape.
Abia dupa eliminarea actualei conduceri planetare, intr-un fel sau altul, va incepe cu adevarat noua lume denumita noul cer si noul pamant.
S-ar putea si pasnic daca acestia vor intelege ca e timpul sa primeasca official oaspetii de pe alte planete si sa asculte ceea ce consiliile galactice sau intergalactice au hotarat pentru micuta noastra planeta.
Dar dupa cum toti stim acestia, evrei, masoni, sau cum vreti sa-I numiti, in ruptul capului nu vor renunta la privilegiilor lor, doar pentru ca toti goimii sau toata pleava acestei lumi sa duca o viata mai buna...
Iar la noi in Romania aceasta forta satanica oculta in mod evident este reprezentata de USL, care atat a mintit in aceste luni de guvernare, si atat a distrus la tara asta in ultimii 20 de ani, atat a furat si luptat impotriva propriului stat, incat isi merita deplin titulatura de satanica.
Asadar iata ca armaghedonul pare a fi lupta dintre acesti nebuni si fortele extraterestre, desigur calauzite de ingerii lui Dumnezeu.
Nu este exclus sa avem si o polarizare planetara.
Dar eu nu vad cu ce e Putin mai bun decat reprezentantii acestei Oculte.
Iata ca Putin lupta la distrugerea si subrezirea acestei tari ca si usl-isti nostri care isi frecau mainile la noile comisioane ce ar fi venit in urma privatizarilor din acest an.
Numai ca iata a aparut un Dan Diaconescu care le-a incurcat socotelile.
Bravo DD, ai facut ce trebuia.
Nu te lasa, te vom insoti cu rugaciunile noastre.
Lupta e in toi. Nastase, aceasta satana sef a politicienilor din Romania, care defapt a dat prima lovitura Oltchimului prin vanzarea petrochimiei Pitesti OMV ului, iata ca se zbate ca un sarpe sa iasa de unde a intrat, desi oare cate vieti ar trebui sa stea inchis pentru a plati tot ce a facut?
Si sa nu credeti ca stiti tot ce a vrut sa faca nastase...
Se pare ca e acolo pentru ca a atentat si la viata chiar a unora din propriul partid...
Daca se spune ca turnurile gemene au fost un ritual satanic, o ofranda de vieti adusa lui Baphomet sau satanei, de ce nu ar face si nastase o ofranda mai mica intr-o vanatoare privata, un glont ratacit...
Iata, prin fiecare rugaciune zilnica ce o spuneti participati si voi la aceasta lupta de gherila cu fortele necunoscute.
Ramanand buni si in iubire, in binecuvantare, iertare, intelegere, va situati de partea fortelor pozitive...
Fiti atenti la voi insiva clipa de clipa si intotdeauna fiti calauziti de interese nobile, de dorinta de a-i ajuta si implini pe cei din jur, de a-i face fericiti si fiti cu gandul la Dumnezeu. 
Fiinta spirituala va fi recunoscuta dupa propriile actiuni.
Oare va strange ca furnica pentru ea si familia ei sau va lupta pentru eliberarea planetei? 
Cine s-ar fi gandit ca vom fi salvati de extraterestrii?
Ca extraterestrii vor lupta pentru eliberarea planetei?
Ca Dumnezeu prin extraterestrii va elibera planeta de tirania acestor nebuni care s-au intors impotriva lui Iisus si lucreaza cu Infernul? 
Tocmai cand au zis ca au pus mana pe intregul Pamant, le-a scos Dumnezeu in cale un imperiu pe masura...
Sa ne amintim ca si acum 2000 de ani Domnul tot printr-un mare Imperiu a lucrat...
Iata un alt punct comun intre prima venire si a doua... 
Vai, cata lumina aveti, Domnul este cu voi! :) 
16. Şi i-au strâns la locul ce se cheamă evreieşte Harmaghedon.
17. Şi al şaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh şi glas mare a ieşit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!
18. Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
19. Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
20. Şi toate insulele pieriră şi munţii nu se mai aflară.
21. Şi grindină mare, cât talantul, se prăvăli din cer peste oameni. Şi oamenii huliră pe Dumnezeu, din pricina pedepsei cu grindină, căci urgia ei era foarte mare.

 Ap 16

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu