29 noiembrie 2012

Cine este Antichristul?


Antichristul este un duh, duhul satanei si al infernului. Acest duh se manifesta prin cine poate. Este gresit sa se astepte o persoana. Antichristul se manifesta constant in aceasta lume, inca de acum 2000 de ani si inca de cand ingerul cazut, a cazut...  
Sa ne amintim ca aici am intalnit astfel de fiinte manate de acest duh, care lupta impotriva lui Iisus, a Bibliei, a crestinismului in general.
Acest duh antichristic se manifesta prin cine poate.
Prin atei, prin satanisti, prin nebuni, prin oameni rai , prin hapsani, prin hoti, prin criminali, prin oricine nu are o minima educatie spirituala. 
Asadar duhul antichristului este in opozitie cu duhul lui Dumnezeu.
 Cum recunoastem aceste fiinte?
Foarte simplu, dupa fapte si dupa atitudinea lor fata de Iisus. 
Oricine nu recunaoste pe Iisus ca Mesia este antichristic si manat de acest duh, mai ales daca se straduieste sa convinga si pe ceilalti ca Iisus nu este Cel trimis de Dumnezeu, Mesia cel profetit, asteptat, iata, sa vina si a doua oara. 
Sunt si antichristi declarati asa cum sunt si satanisti declarati.
Dar cei mai multi nu indraznesc sa apara in fata lumii ca antichristi, pentru ca pur si simplu vor inceta sa existe in fata acelei lumi, nu vor mai primi nici o atentie.
De aceea stau in umbra si incearca sa manipuleze...
Ei il urasc pe Iisus, dar daca ar iesi in fata si ar spune tuturor, Noi de moarte il uram pe Iisus, imediat ar fi catalogati drept nebuni si nimeni nu i-ar mai asculta.
Asa ca trebuie sa poarte masti.  Masca stiintei uneori, masca unor alte religii care nu recunsoc crestinismul sau lupta impotriva lui, masca ateismului, si, dupa conjunctura, diferite alte masti care sa ii ajute sa obtina si sa pastreze o pozitite in societate. 
Exista destul de multi antichristi, inca mai exista in pozitii de conducere ale acestei lumi.
Dar lupta e in toi, incet, incet, sunt eliminati si din politica, si din afaceri.
In acest sens eu sunt poate singurul care am propus ca fiecare sedinta a Parlamentului sa inceapa cu recitarea rugaciunii Tatal nostru.
Orice rugaciune ne protejeaza si ne asigura inspiratie divina, singura ce ne poate calauzi prin aceasta vale a plangerii... 
De aceea vreau sa va atentionez pe toti.
Mergeti si cunoasteti-va politicienii, superiorii si intrebati-i daca ei cred in Iisus. 
Sigur, pot sa fie asemenea lui Geoana, sa creada , sa fie dati afara din psd, sa numeasca partidul „mafiot”, si apoi sa se intoarca inapoi...
Pentru ca trebuie sa stim ca e plina politica de astfel de antichristi, unii declarati, altii din inconstienta.
Cine poate sa deosebeasca duhurile si energiile poate sa vada in ce fel de duh sau energie este fiecare om.
Buna, negativa, sau neutra.
Aceasta este lupta pe care o duceti fiecare, prin rugaciuni zilnice, prin iubire, prin stari divine, prin binecuvantari fata de ceilalti, prin luminarea celorlalti.
Nu traiti numai pentru voi ci incercati sa aduceti lumina...
Fie ca lumea niciodata sa nu mai fie condusa de personaje inconstiente precum, sa zic, George Bush...
Inconstient este desigur un compliment.
Avem nevoie de iubire, de rugaciune, de intimitate cu Iisus si cu cerul, de bunatate, de armonie, de intelepciune, de pace si de liniste...
Mergeti si intrebati pe cei care candideaza in colegiul vostru ce parere au despre Iisus, daca cred in Iisus, in minunile, invierea si a doua lui venire...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu