4 decembrie 2012

Uniti de Iubirea lui Iisus


Iisus iata ca nu ne lasa si ne insoteste cu prezenta sa sfanta zi de zi, calauzindu-ne spre iesirile din aceasta vale a plangerii.
Trepte nevazute se nasc sub talpile noastre atata vreme cat zilnic aducem ofranda iubirii noastre fata de marele si iubitul Iisus. 
Pasim in aerul Imparatiei eterne precum Petru pe ape...
Un semn al prezentei Sale este si acesta ca orice i-ati cere in privinta celor care ii apartin, va indeplini, cu conditia sa nu fie impotriva vointei lui Dumnezeu si spre binele celor care cer. 
Iata suntem infratiti in mod divin de un sange cu totul special. Acest sange este atat cel varsat pe cruce, dar este in acelasi timp Duhul lui Hristos si Duhul lui Dumnezeu, iubirea cu care Dumnezeu, prin Iisus, ne imbratiseaza, ne purifica si ne calauzeste... 
Iata traim impreuna acest mare miracol, de a fi impreuna uniti in Hristos, in minunatul Iisus. 
Ceata dintre cer si pamant s-a rarit cu fiecare zi, si am reusit si noi sa obtinem aceasta comuniune divina atat de cautata si de pretioasa.
Fiti optimisti deoarece lumina cu care Dumnezeu ne insoteste nu este mai mica decat a oricarei biserici sau religii de pe Pamant, ba este chiar mai mare, cele mai mari mistere fiind elucidate si cele mai mari intrebari primind raspuns.
Despre viitorul civilizatiei noastre, despre viitorul bisericilor si religiilor, despre fondul lor comun, care este revelatia divina.
Iar Domnul spune ca lumina nu este ascunsa sub obroc ci va fi ridicata sa lumineze... Este chiar Lumina Lui.... Este chiar Iubirea Lui... 
Ce lucru minunat este aceasta ca eu sa te pot imbratisa pe tine cu aceasta iubire a lui Iisus... 
Este lumina si intelepciunea de care fiecare om al acestei lumi are nevoie.  
Vezi bine ca Iisus face lumina in jurul nostru si cu rabdare ne explica si ne ajuta sa intelegem ce ne-a pregatit si pentru aceasta lume, dar mai ales pentru cealalta...
Ce minune, ca eu si cu tine sa avem un loc pregatit acolo sus, in marele Ierusalim ceresc...
E un oras fabulos, orasul ingerilor... 
Iar noi suntem o gaşcă de copii teribili extraordinara... 
Sangele lui Hristos curge prin venele noastre...
Mergem spre Lumina, pasim in Eternitate... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu