11 februarie 2013

DE ce demisioneaza Papa evreu si anti-christ


Incredibil, evreul anti-christ care a ajuns Papa demisioneaza!
Ultima lovitura data bisericii de acest impostor care prin aceasta demisie vrea sa discrediteze autoritatea scaunului papal si a bisericii in general. Pana la urma ce mai e si un papa, unul care vine si pleaca cad vrea el…
Este important sa cunoastem Adevarul.
Am spus ca mi s-a parut inca de la inceput ca e ceva in neregula cu acest papa.
Probabil ca niciodata nu se astepta sa ajunga Papa.
Cand a ajuns a fost vadit deranjat.
Probabil pt ca era nevoit sa indure pana la capat supliciul de a fi crestin numai de ochii lumii cand el in inima lui e iudeu de fapt.
Acest supliciu al urii fata de crestini s-a intiparit pe chipul lui in acel zambet stigmatizat care arata ura ce l-a macinat toata viata. 
Cititi-i cartile(eu insumi am inceput sa citesc prima carte) si veti vedea cat de rece si de gol si de lipsit de iubire fata de Iisus si fata de Crestinism este. 
Un alt motiv ar fi acela ca probabil nu a dorit sa moara crestin. 
I-o fi ajuns si lui o viata intreaga  sa se prefaca.
Daca ii urmarim cu atentie discursul vom observa strategia tipic iudaica de a nu-l recunaoste pe Iisus ca Mesia.
In cartile sale ataca tocmai aceasta mare implinire spirituala.
Evreii s-au hotarat sa-l recunaosca pe Iisus ca simplu profet…
Acest individ dispretuieste atat de mult Biserica si Crestinismul incat a facut tot ce ii inagduia pozitia ca sa le discrediteze.
Daca ar fi spus mai multe l-am fi luat de nebun si nu ar mai fi fost credibil. 
Ratzigner, evreu mic si rau, ai urat functia asta de la inceput si ti-ai dispretuit fariseimul de a face ceea ce nu credeai.
Ai lovit destul in Hristos si in biserica, iti doreai sa ramai in istorie ca unicul demisionar. A mai fost unul sau doi acum sute de ani.
Iti spun eu ca vei ramane ca tradator.
Nu vei fi crezut tocmai pt ca ti-ai dat demisia desi poate ca , in nebunia ta, crezi ca te va lua cineva in serios. 
Fratilor, ceea ce este cutremurator insa , daca tinem cont de profetia lui malachia, vine ultimul Papa...
Acest evreu care a fost Benedict cu siguranta ca a pus ceva la cale cu Oculta.
Sa vedem cine va ajunge papa si ce se va intampla.
Iata ca traim intr-adevar acele timpuri din urma cand lumea se afla in pragul ultimului mare conflict spiritual dintre Rau si Bine, dupa care raul va fi infrant definitiv pe aceatsa planeta, cel putin pt urmatorii 15  mii de ani sau poate chiar pt totdeauna.
Lasati-l sa plece, nu a vrut niciodata sa fie papa si isi dispretueiste propriul fariseim.
Daca ai curaj, Ratzinger spune ce crezi tu defapt despre Iisus si Crestinism, dar o sa mori cu ranjetul ala de fariseu pe buze, pt ca nu vei avea acest curaj.  

13 comentarii:

  1. Nu judeca pentru ca sa nu fii judecat ! :(
    Judecata este numai a lui Dumnezeu !
    In rest, sa ne tinem bine : pecetea a 2-a din apocalipsa - razboaie cat cuprinde, marele avertisment, falsul profet, anticristul .... "adevarate aventuri" ... dar trebuie sa vina si purificarea ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "EU sunt CALEA,ADEVARUL si VIATA! " IISUS HRISTOS,Domnul nostru.....DUMNEZEU ADEVARAT din DUMNEZEU ADEVARAT,NASCUT,NU FACUT.....

      Ștergere
  2. Anonimule, prietene, de ce iubesti mai mult biserica decat pe Hristos si Adevarul?
    Stii tu ca acest "Papa" a incercat sa sugereze ca Hristos nu s-a nascut in Betleem ci la Nazaret?
    Stii tu ca Nasterea in Betleem este o implinire a profetiilor si ca astfel Papa a atacat direct statutul de Mesia a lui Hristos?
    Nu esti in masura sa mustri si sa ma certi, cearta-i mai bine pe anti-christi.
    Purificarea de anti-christi si mincinosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate cu cartea respectiva ... dar cred ca nu a scris-o el .... la varsta de 85 ani mai semnezi si ca primarul ... a fost ori mana masonilor, ori constrans de ei .... ca si demisia ... l-au fortat ... asta ca sa se implineasca profetiile !
    Si raul, in agitatia si nebunia sa, danseaza dupa planul Domnului ! :)
    GLORIE DOMNULUI IN VECI DE VECI ! AMIN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-a fortat nimeni, lucreaza de o viata la acest plan, e o strategie a lor sa se infiltreze la Vatican.
      Pur si simplu e un iudeu credincios care nu suporta deloc Crestinismul.
      Si vrea sa moara iudeu.
      Nu este planul Domnului ca Antichristul sa conduca biserica, iar profetiile sunt avertismente care nu ar trebui sa se implineasca, sunt un fel, daca nu va pocaiti, Satana va deveni Vicarul vostru...
      Dar in schimb, intr-adevar Dumnezeu se poate folosi de orice se intampla in aceasta lume.
      Iar concluzia pozitiva este aceea ca Crestinismul merge inainte chiar si cu un papa ce lupta impotriva lui Hristos.
      Spre disperarea lor nu pot sa il opreasca, degeaba au luat Vaticanul in stapanire ba inca Papa, scarsnind din dinti a trebuit sa mai si canonizeze niste sfinti.
      Destul, pana aici, i-a fost de ajuns, demisia e confirmarea faptului ca este evreu si moara evreu... Adica iudeu.

      Ștergere
  4. PLAN GLOBAL PENTRU DIMINUAREA NATALITĂŢII ŞI CĂDEREA GUVERNELOR LUMII

    www.avertisment.ucoz.com
    Vineri 26 noiembrie 2010, 3:00
    Fiica Mea iubită, în curând vei avea parte de călăuzire, printr-un conducător spiritual. Nu uita, că mulţi vor fi în rândurile celor chemaţi, dar puţini vor fi cei acceptaţi. Nu Mă pot amesteca în liberul vostru arbitru, care nu este altceva decât un dar pentru voi. Acum e foarte important, ca această sarcină să fie îndeplinită, deoarece copiii Mei să poată auzi toate acestea şi astfel să scape.

    Semnul
    Acum să nu faci greşeli, pentru că schimbările sunt în curs şi în curând vor fi arătate atâtea semne premergătoare, încât vor fi puţini aceia care nu le vor observa. Acestea sunt acele semne despre care vorbesc în acest mesaj şi despre care iubitul Meu Tată, prin apariţiile din întreaga Europă, atrage atenţia oamenilor. Mulţi oameni care-şi deschid inima şi îşi eliberează sufletul prizonier, vor înţelege că acestea sunt mesaje cereşti. Copiii Mei vor recunoaşte adevărul, atunci când vor vedea semnul minunii provocate de Soare. Ignoră toate ironizările tuturor oamenilor, ura şi dispreţul lor, provocat de aceste mesaje. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu apostolii Mei, când propovăduiau prin darul Duhului Sfânt. Fiica Mea şi tu
    ai primit acest dar. Să nu-l refuzi niciodată şi să nu te îndoiești de el. Acesta este adevărul şi-l ştii şi tu deja. În sfârşit încep să scadă îndoielile tale. Precum ţi-am mai spus, îţi voi trimite ajutor. Deja este în desfăşurare realizarea acestei promisiuni.
    Te voi înştiinţa despre viitor şi pe mai departe, care trebuie să-l spui tuturor, chiar şi ateilor. Ce se va întâmpla dacă pentru început nu vor crede? Când evenimentele, se vor desfăşura din ce în ce mai mult, nu vor avea altă alegere, decât să creadă adevărul.

    Plan pentru organizarea unui război
    Prin puterile lumii, se pregăteşte un plan de rău intenţionat, desfăşurarea unui război, care are ca scop diminuarea populaţiei. Rugaţi-vă, rugaţi-vă, este mare nevoie acum, pentru ca paguba produsă de aceşti oameni răuvoitori să fie cât mai mică. Ei depind într-un mod prostesc de înşelător, de aceea au putere satanică şi sunt hotărâţi să-şi îndeplinească planul cu orice preţ.

    PLANUL RASTURNARII PAPEI BENEDICT
    Sunt în pregătire şi planuri pentru a prelua puterea Bisericilor, a diferitelor culte şi chiar a Vaticanului. Iubitul Meu papă Benedict, este înconjurat de aceia care plănuiesc răsturnarea lui. Există şi planuri pentru răsturnarea unor conducători de state, cu intenţia de a fi şi ei înlăturaţi de proprii oameni. Treziţi-vă copii şi luptaţi. Acesta este un război adevărat, cu totul altfel ca cele de până acum, pe care le-aţi trăit pe pământ. Acesta nu este altceva decât un război dirijat împotriva voastră, împotriva fiecărui copil al Meu. Voi sunteţi ţinta. Problema este că nu vedeţi duşmanul, pentru că are inima laşă şi nu are curajul să se arate.



    Întâlniri secrete
    Plini de sine, se întâlnesc în secret în cercul lor şi pot fi găsiţi pe toate tărâmurile vieţii. Nu doar pe coridoarele guvernelor voastre, ci şi la tribunal, poliţie, în comerţ, în învăţământ şi armată. Nu permiteţi acestor oameni să vă prescrie vouă cum trebuie să vă rugaţi. Fiţi atenţi cum vor dori să vă dirijeze viaţa. Să vă pregătiţi de pe acum pentru vremurile care vă stau în
    faţă.

    ..... vine si continuarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai selectat cuvinte inspirate, numai ca Benedict , fiind evreu, de cine ar fi putut fi rasturnat? In privintga lui s-a inselat, mai are si alte erori, daca esti curios iti pot comenta din prisma Adevarului fiecare text care doresti, esti binevenit cu orice text, dar nu am sa stau sa dau replica la toate textele ei.
      Antichristul deja a pus stapanire pe Vatican, acesta era si secretul de la Fatima pe care l-au tinut atat de ascuns.
      Astia care conduc Vaticanul acum sunt preocupati de cum sa se armonizeze pentru a se uni cu evreii mai ales si a declara Crestinismul un fel de iudaism de mana a doua...

      Ștergere
  5. Atenţionare pentru vaccinările în masă
    Înainte de toate, vă rog să vă rugaţi în grupurile de rugăciune. Să vă rugaţi pentru aceia care sunt discipolii satanei.
    Rugăciunea vă ajută la zădărnicirea unor catastrofe. Să vă feriţi de lucrurile îngrozitoare pe care vor să vi le provoace prin vaccinuri. Să nu aveţi încredere atunci când dintr-o dată, din compasiune faţă de voi, vor să vă vaccineze. Fiţi vigilenţi. Prin înţelegere intre ei, vor să subjuge, din ţară - în ţară, atâţia oameni pe cât va fi posibil. Nu vă temeţi, pentru că îi voi apăra pe credincioşii care se roagă. Să vă rugaţi şi pentru sufletele curajoase care s-au hotărât să răspândească adevărul. Pe mulţi dintre ei îi ironizează, râd de ei cu toate că vorbesc doar despre adevăr.

    Depozitarea alimentelor
    Să nu aveţi încredere în cei care vând alimente. Să vă pregătiţi deja de pe acum pentru viitor. Începeţi să strângeţi alimente şi seminţe de semănat pe cont propriu. Depozitaţi-le ca şi când v-aţi pregăti de un război. Toţi cei care o fac, procedează corect. Sufletele voastre se vor întări datorită rugăciunilor şi adoraţiilor şi vor fi apărate, astfel nu veţi ajunge în calea celor răi. Nu lăsaţi ca ei să domnească peste părerile şi convingerile voastre, deoarece vor dori să adopte nişte legi ce vor duce la destrămarea familiilor. Se vor strădui să despartă familiile, prin faptul că îi vor încuraja pe oameni la libertatea sexuală şi religioasă.

    Uciderea unor conducători din lume
    Vor stârni ura între naţiunile lumii, vor omorî lideri şi prin asta, vor să-i dirijeze pe oameni sub dictatură, luându-le libertatea. Mânia lui Dumnezeu s-ar putea simţi în curând, din cauză că El nu mai poate suporta prea mult timp răutăţile acestor oameni, dacă ei nu vor întoarce spatele, organizaţiilor aflate sub influenţa satanică. Rugaţi-vă pentru ei.
    Fiţi atenţi, pe cine votaţi la alegeri. Când vorbesc, să fiţi foarte atenţi la cuvintele lor. Pe aceia să-i ascultaţi, care încearcă să vă atenţioneze. Vă atrag atenţia grabnic, să vă rugaţi pentru cei care nu fac aşa, ca şi ei să se poată converti şi să poată scăpa. În curând va începe împlinirea acestor evenimente, despre care v-am vorbit. Fiţi strâns uniţi, să vă ţineţi propriile alimente la îndemână, încercaţi să vă produceţi legumele şi altele necesare pentru supravieţuire. Acesta este un război împotriva voastră, chiar dacă nu pare. Totuşi fiţi vigilenţi.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste sfaturi sunt bune , dar eu insumi le-am dat chiar de cand am deschis acest blog.

      Ștergere
  6. Vor interzice Bisericile
    Voi, copiii care vă adunaţi curaj şi vă întoarceţi la Biserică, să nu vă temeţi niciodată să vă rugaţi şi să vă arătaţi deschis credinţa. Mulţi dintre voi care acum consideră Biserica Mea un lucru natural, nu vor mai face asta. În faţa lor, doar atunci se va lumina adevărul, când li se va lua acest dar, care le-a permis să-şi trăiască public credinţa. Asta vă va face furioşi. Fiica
    Mea, spune-le credincioşilor Mei să nu se neliniștească. Îi voi salva pe toţi aceia, care Mă urmează, îi voi ridica pe nori, ca să aştepte Noul Paradis. Pe Pământ ei vor savura Noul Paradis şi în această Viaţă Nouă se vor reîntregi cu membri răposaţi ai familiei. Ei acum trebuie să rămână puternici, trebuie să se roage şi trebuie să fie iubitori unii faţă de alţii. Rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă, mai ales pentru sufletele pierdute şi induse în eroare, care n-au habar despre influenţa viitoare a faptelor lor, a vieţii lor viitoare.

    Despre sufletele lâncede
    Rugaţi-vă şi pentru sufletele lâncede. Ele trebuie să se întoarcă curând la Mine. Copiii Mei, prin iubirea unora faţă de alţii şi având în faţa ochilor Adevărul, nu întârziaţi să-i atenţionaţi. Fiţi exemple pentru ei, prin asta să le arătaţi înţelesul adevărat al rugăciunii, pentru că astfel nici ei nu vor pieri. Rămâneţi tari. Niciodată să nu vă daţi pe mâna oastei înşelătorului.
    Niciodată. Să luptaţi pentru ceea ce credeţi. Deja de pe acum să vă apăraţi familiile. Întoarceţi-vă la Mine. În fiecare zi să vă rugaţi Rozariul Milostivirii Divine. Creştinii lumii, rugaţi-vă Rozariul! Permiteţi ca Mama Mea să mijlocească pentru voi şi prin ajutorul Ei, să vă puteţi întoarce la Mine. Copiii Mei, plâng pentru voi şi acum am mare nevoie de credincioşi, să ne adunăm şi să ne unim puterile împotriva celui rău. Rugăciunea este răspunsul la această chemare.

    Al vostru Mântuitor, Isus Cristos

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, intr-adevar eu as putea sa arat unde greseste aceasta femeie, ce pune de la ea si ce este inpiratie divina.
    Dar am aratat deja mai multe erori foarte mari asa incat nu putem sa dam prea multa atentie acestui mesaj.
    Bunaoara asta cu interzicerea bisericilor este veche de pe vremea comunistilor.
    Bisericile nu vor mai fi interzise, cel putin nu in Europa.
    Nu va fi nimeni ridicat pe nici un nor iar cu familiile ne vom reintregi in lumea cealalta sau si in asta dar spiritual vorbind, pastrandu-le o iubire pura si rugandu-ne pt ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaticanul este lovit de un fulger ( dupa ce Papa isi anunta demisia ). “Si le-a zis: Am vazut pe satana ca un FULGER cazand din cer.” Sfanta Evanghelie dupa Luca (10:18)

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, este un avertisment de la Dumnezeu.
    Indiferent ce se va intampla cu vaticanul, crestinismul si iubirea pentru Hristos in veci nu vor dispare si atata timp cat va exista acest pamant, Hristos va fi adorat si urmat.

    RăspundețiȘtergere