18 martie 2013

Cum judeca Dumnezeu?


Acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru aceste timpuri si pt aceste generatii si pt cele ce vin.
Dumnezeu nu se considera pe Sine Judecator ci un Parinte si un Tata bun puternic si drept. 
Pentru ca voi sunteti copiii Lui, si voua va va dezvalui mai mult decat tuturor celorlalti.
Creatia, Universul are legi fixe si precise, desi El Spiritul a lasat si o poarta prin care se poate scapa de judecata si de legi: Compasiunea si Mila divina, Salvatoarea… 
Asadar daca sunteti inconjurati de judecata lui Dumnezeu, de suferinta, de intuneric si va simtiti pierduti invocati Compasiunea si Mila divina reprezentata in mod divin de Hristos Iisus, Salvatorul si Calauza cea sfanta si Desavarsita si de Fecioara Maria...
Intr-adevar cu ce poate compara aceasta minune de a invoca pe Hristos si de a descoperi ca Cel invocat este greu de Dumnezeu, greu de Divinitate precum un copac plin de fructe coapte ce sta cu crengile aplecate pana la Pamant.
Asa este si Hristos, greu de Desavarsire si de marile daruri dumnezeiesti incat atunci cand ochii ti se deschid te simti coplesit de atata Divinitate, de atata Gratie si Sfintenie.
Acest Dumnezeu preaplin de Gratie nu vrea sa fie nimanui Judecator.
Dimpotriva, pentru toti vrea sa fie Salvator.
Pe toti ii cheama la Sine, chiar si pe cei rai…
Face lumina in jurul tuturor in asa fel incat sa inteleaga fiecare ca singura judecata este rezultatul, fructul propriilor actiuni…
Daca cineva este intr-atat de sado-maso incat sa isi faca rau siesi, Dumnezeul il lasa liber sa isi faca rau cat doreste, pana i se ia de atata suferinta, moarte si judecata si il ajuta sa inteleaga ca oricand poate deveni bun, plin de iubire si intelepciune… 
Daca nu si nu, pt ca sunt unii care se arata demoni impielitati pana la sfarsit , acestia sunt trimisi intr-un foc ce corespunde focului lor interior.
Sunt trimisi in lumi unde vor fi urati asa cum ei urasc, unde vor fi alergati asa cum ei insisi alearga, unde vor fi ucisi asa cum ei insisi ucid…
Universul exterior nu este decat oglinda celui interior…
Ce este Viata decat Lumina Soarelui care este Dumnezeu?
Cine uraste Lumina va fi lasat in Intunericul pe care atat il slujeste. Intr-adevar multe infernuri sunt asociate cu intunericul si sunt considerate lumi subpamantene in care sufletele stau asemenea viermilor ascunsi intr-o scorbura, in mirosuri pestilentiale , in chinuri de neimaginat. 
Din aceste motive ii numesc pe slujitorii infernului imbecili si nebuni, asa cum si Hristos i-a numit in Matei 23:
16. Vai vouă, călăuze oarbe, care ziceţi: Cel ce se va jura pe templu nu este cu nimic legat, dar cel ce se va jura pe aurul templului este legat.
17. Nebuni şi orbi! Ce este mai mare, aurul sau templul care sfinţeşte aurul?
18. Ziceţi iar: Cel ce se va jura pe altar cu nimic nu este legat, dar cel ce se va jura pe darul ce este deasupra altarului este legat.
19. Nebuni şi orbi! Ce este mai mare, darul sau altarul care sfinţeşte darul?

Slujitorii Cerului judeca la fel cu cei ai Infernului diferenta fiind aceia ca cei ai Infernului sustin raul pt ca Imparatia lor sa creasca cu cei care il fac si care vor fi trimisi in Infern pt ca interiorul lor este un infern...
Iar slujitorii Cerului fac doar lumina in jurul celui care face rau pt a se asigura ca face acest rau in cunostinta de cauza... 
De aceea sinuciderea corespunde Infernului pt ca toti sinucigasii isi fac rau lor insisi asemenea tuturor slujitorilor Infernului. 
Odata ce cineva a cazut in Infern nu mai iese usor de acolo, cu singuranta nu iese pana nu isi va plati toate datoriile.
Infernul este o cumplita inchisoare unde au loc torturi...
Uneori si pamantul devine un Infern si pe alocuri, intr-un loc sau altul este constant un infern... 
Cine in loc sa aleaga sa devina un inger luminos va alege sa devina un diavol respingator? Nu este acela un nebun si un imbecil, un dobitoc ce isi va transforma propriul suflet intr-unul de dobitoc, adica de animal supus mortii? 
Pocainta inseamna sa il iubim pe Dumnezeu sa facem numai binele, sa incepem sa lucram pt Dumnezeu si pt aproape, sa slujim Adevarul! 
Cum a judecat Dumnezeu prin Hristos pe Satana tot asa va judeca prin ceilalti slujitori ai Sai pe demonii care aleraga astazi innebuniti pe pamant luptand impotriva lui Dumnezeu. 
Ii va lasa sa aiba parte de tot raul pe care l-au facut si mai ales de aceia pe care i-au slujit...
Si niciodata un suflet nu este mai aproape de propria judecata sau binecuvantare decat atunci cand ia cunostinta de mesajul lui Dumnezeu... 

47. Şi dacă aude cineva cuvintele Mele şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci n-am venit ca să judec lumea ci ca să mântuiesc lumea.
48. Cine Mă nesocoteşte pe Mine şi nu primeşte cuvintele Mele are judecător ca să-l judece: cuvântul pe care l-am spus acela îl va judeca în ziua cea de apoi.
49. Pentru că Eu n-am vorbit de la Mine, ci Tatăl care M-a trimis, Acesta Mi-a dat poruncă ce să spun şi ce să vorbesc.
50. Şi ştiu că porunca Lui este viaţa veşnică. Deci cele ce vorbesc Eu, precum Mi-a spus Mie Tatăl, aşa vorbesc.
Ioan 12 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu