7 martie 2013

In mijlocul unor evenimente macrocosmice


Adevarat, oare pot eu sa fac sau sa spun ceva de la mine?
Nimic nu pot sa fac si sa spun de la mine.
Insa pot sa repet numele lui Dumnezeu si astfel Duhul Lui(sau Energia Lui) sa vina in mijlocul nostru si marea aventura spirituala sa inceapa sau sa continue… 
 Ce are acest Duh sa ne spuna astazi?
Deasupra noastra se afla fiinte primordiale si macrocosmice. Noi ne-am trezit in mijlocul existentei si povestii lor.
Deasupra noastra se duc lupte arhetipale si primordiale intre aceste fiinte primordiale.
Caderea unui inger este un astfel de fenomen unic la nivelul Eternitatii. Acest inger primordial a plecat din Cer cu intreaga lui armata, cu o mare parte dintre ceilalti ingeri primordiali.  
O parte din acestia care au dorit sa se intoarca probabil ca au trebuit sa parcurga drumul reintruparii…
Pe de alta parte si din ingerii care nu au cazut s-au intrupat pt a fi alaturi de Dumnezeu si a cuceri acest nou stadiu spiritual, acela de copil al lui Dumnezeu.
Iata ca pt a deveni copil al lui Dumnezeu trebuie sa parcurgi aceasta experienta a intruparii in planul fizic. Sa uiti de toata gloria in care ai fost creat ca inger si sa devii in simplu copil pur si neajutorat. Ingerii parcurg acest drum pt ca Dumnezeu insusi l-a parcurs iar Dumnezeu este suprema calauza si El conduce intregul Infinit si intreaga Eternitate.
Trebuie sa intelegem foarte bine ca in mijlocul acestor lupte primordiale, in mijlocul acestui camp de lupta pe care intra fiinte fabuloase, biblice, noi insine nu avem de ales decat sa ascultam cu mare atentie de Caulaza, de Dumnezeu.  
Dumnezeu spune ca daca ingerul cazut ar fi lasat liber, intr-un timp foarte scurt ar zapaci intreaga Creatie si ar prelua conducerea, evident ducand-o la distrugere…
In dorinta de diminua efectele devastatoare ale Raului, Dumnezeu a dat oamenilor porunci. In fapt poruncile nu sunt decat niste formulari ale unor legi primordiale ale Creatiei. E la mintea cocosului spre exemplu ca nu trebuie ucizi, pt ca vei fi ucis. La mintea cocosului pt o fiinta spirituala, pt ca oamenii nu au nici macar aceasta minte a unui cocos.
Odata ce Umanitatea s-a desprins de Dumnezeu, este bine ca ea macar sa tina seama de legile Universului pt a nu se condamna singura. 
Numai ca iata umanitatea se condamna singura si una noua in curand o sa apara. Eu va spun ca o singura persoana poate salva aceasta Umanitate, cu conditia sa fie ascultata. O singura persoana care il cunoaste pe Dumnezeu poate salva pe oricine, galaxii intregi din Infinit. Pt ca la Dumnezeu totul e posibil.
 Uin singur lucru e necesar. Ascultarea fata de Dumnezeu. Trebuie ca fiecare dintre voi sa inteleaga diferenta dintre vointa voastra si vointa lui Duymnezeu. Si cat de pretioasa este aceasta vointa divina. 
 Cat de pretios este faptul de a avea acces la Dumnezeu. Este ca si gand ai gasi o mina de aur, un munte de aur. Cine a gasit muntele de aur, cine se va mai intoarce la fostele lui bogatii? Cine a gasit muntele de aur stie ca numai cu 0,00001 % din acest munte poate sa isi cumpere la loc fostele bogatii, le poate avea din nou… Oricat de bogat ar fi fost acela inainte de aceasta mare descoperie.
Cine a gasit muntele de aur, se duce vinde tot si merge si cumpara acest munte…
44.    Asemenea este împărăţia cerurilor cu o comoară ascunsă în ţarină, pe care, găsind-o un om, a ascuns-o, şi de bucuria ei se duce şi vinde tot ce are şi cumpără ţarina aceea.  Matei 13


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu