22 martie 2013

Oculta pierde batalia...


De cand Oculta si-a pierdut orasele subterane situatia luptei de eliberare a planetei s-a schimbat f mult in bine.
Membrii Ocultei sunt dezorientati pt ca nu se asteptau ca extraterestrii sa se implice…
Stiu ca au putine sanse impotriva extraterstrilor si cu toate astea nu ezita sa doboare navele extraterestre atunci cand au ocazia.
Desigur ca atunci cand spunem Oculta spunem si Masonerie.
Asadar, situatia s-a schimbat la nivel planetar desi unii au ramas inca in vechea strategie.
Cand Oculta a fost lovita atat de tare de extraterestrii este evident ca noi oamenii trebuie sa luptam sa scapam de acesti odiosi si de politicile lor. Sa pastram doar ce era bun din planurile lor.
Masoneria devine o oraganzatie obsoleta care de altfel continua probabil din inertie planurile Ocultei. 
Statul roman si toate tarile trebuie sa se purifice de aceste organizatii secrete si sa promoveze oameni curati, neinregimentati decat binelui si prosperitatii tarii si umanitatii. 
Pai daca masonul cel mai mare al tarii, in ajutorul caruia iata sar ceilalti gen Codrin Stefanescu, este Adrian Nastase, ce am putea sa ne asteptam de la acesti masoni romani?
La nimic bun, poate la distrugerea definitiva a acestei natiuni.
Poate ca in trecut masonii au facut si lucruri bune, dar cei din prezent , se vede bine, numai rele fac si nu are cum sa fie altfel deoarece pentru a face bine trebuie sa te afli sub binecuvantarea si protectia lui Dumnezeu.
Nu ai cum sa gandesti bine atata vreme cat faci parte dintr-o organizatie care practica ritualuri satanice, in care se aduc ofrande Infernului.
Pentru prima data poate in istorie, desi si pana acum serviciile secrete aveau departamente care se ocupau de domeniul paranormal, pt prima data lumea intreaga trebuie sa se preocupe de calitatea energiilor in care convietuieste si sa indeparteze, sa atenueze, sa contracareze efectul acestor energii negative, infernale, aduse in scena si pe Pamant iata si de aceste fiinte malefice care aduc ofrande Infernului.
Fiecare om poate sa isi asigure binele zilnic si totodata painea cea de toate zilnice printr-un progam de rugaciune zilnica, prin studiu spiritual, prin fapte bune, prin adorarea lui Dumnezeu.
Acesti oameni sunt ucigasi de oameni, al fel cum si tatal lor: 
43.       De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
44.       Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
Ioan 8

Dar tocmai aceste crime pe care le-au facut ii vor judeca.
Asa cum in  urma omorarii lui Iisus Satana isi va primi jusecata finala si definitiva la care s-a supus singura incercand sa-l omoare pe Cel etern.
Iata cum se judeca in Creatie…
Cei vinovati, cei rai, cei condamnati sunt lasati sa si-o faca singuri, cu mana lor…
De aceea noi urmam sfaturile lui Iisus care ne-a indemnat sa intoarcem si obrazul celalalt, sa ne iubim dusmanii, niciodata sa nu facem nici cel mai mic rau celor care ne fac rau, pt ca sa nu generam alt rau in acest mod, dimpotriva, sa raspundem la rau cu bine, sa ne rugam pt dusmani, sa ii binecuvantam…
O mare placere sa ne rugam pt Oculta si sa o binecuvantam, nu-I asa?
Sa ne rugam deci pentru toti locuitorii Pamantului, sa ii binecuvantam si sa speram ca vor face alegerile corecte, ca vor alege Lumina, Iubirea Toleranta si nu opusul acestora.

44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,
45. Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.
46. Căci dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veţi avea? Au nu fac şi vameşii acelaşi lucru?
47. Şi dacă îmbrăţişaţi numai pe fraţii voştri, ce faceţi mai mult? Au nu fac şi neamurile acelaşi lucru?
48. Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.

Matei 5 
Acesti ucigasi de oameni, mai nou au inceput sa ucida fiinte si de pe alte planete...
Dar ce sansa au impotriva acestora? Iata ca si-au facut dusmani pe masura rautatii lor.
Sfarsitul lor este aproape, ia Umanitatea beneficiaza iata de ajutor extra-terestru...
Ce divin,  ce frumos! 

2 comentarii:

  1. Această Ocultă este, probabil, Fiara sin Apocalipsă, cu care cei aleși vor avea de dat o ultimă bătălie !
    Dar, nu știu de ce, simt că puterea ei a slăbit mult. Poate dat fiind că nu e decât o putere omenească, și nu e susuținută de Cer, așa cum bine spuneai. Și membrii ei se deconspiră tot mai mult...
    Puterea lor e susținută și de adeziunea indirectă a celor care nu reacționează la manevrele lor, și deci le permit. Dar, atunci când sunt înfruntați, și dați pe față - cum a fost de exemolu scandalul gripei porcine, și acel Secretar de Stat de la Ministerul Sănătății care semăna panica pentru ca lumea să cumpere vaccinuri, mason recunoscut - puterea lor scade ! Puterea societăților secrete se bazează. în cea mia mare parte, pe secret :), dar în zilele noastre, când există presa (atât cât a mai rămas necoruptă), și o opinie publică puternică, secretul nu mai rezistă chiar atât de mult !
    Desigur, puterea lor se mai bazează și pe bani și influență de culise, dar asta a fost de când lumea ! Și în zilele noastre, nici măcar banii nu sunt mai importanți decât opinia publică. Atunci când un fapt reprobabil e dezvăluit, oricâți bani ar avea autorul, tot trebuie să își ia plata !

    În concluzie, dacă noi ne facem partea, ne rugăm și trăim frumos, și nu lăsăm să se petreacă nici o nedreptate în jur, atât cât ne stă în putință, Oculta va fi mult slăbită... până ce va dispărea cu totul !

    Numai binecuvântare să ai în lupta ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am ajuns sa simtim ca puterea ei a slabit mai ales dupa acel anunt al distrugerii oraselor subterane de catre extraterstrii.
    Este miraculos acest ajutor pe care l-am primit...
    Iata eu nu am urmarit indeaproape scandalul cu gripa porcina, ma bucur ca altii au facut-o.
    Dupa cum am spus, si dupa cum chiar scripturile spun, lupta este deja castigata, mai ramane de vazut cine va primi si laurii victoriei...
    Cine va avea curajul sa intre in scena si in istorie...

    RăspundețiȘtergere