20 martie 2013

Pseudo-initierile Cabalei si Masoneriei


Atat Masoneria cat si Kabala se bazeaza pe o idee forta care este gresita, falsa. Aceasta idee este cea mai inalta treapta esoterica a lor. Nu stim care de la care a imprumutat-o, este falsa, este in fapt o intoarcere pe dos a Adevarului divin ce ii corespunde.
Ambele sustin ca Dumnezeu poate fi obligat de catre Om sa faca anumite lucruri, adica Dumnezeu sa devina o putere a Omului.
Fals, aceasta ideea este sugerata de catre Satana, fiind o forma de orgoliu in mod evident.
Iar orice are legatura cu orgoliul are legatura cu ingerul cazut.
Dimpotriva, Iisus ne arata foarte limpede ca nu se impune cu nimic inaintea Tatalui, dimpotriva, il asculta intru-totul orice Tatal i-ar cere, face. 
Atat Masoneria cat si Kabala ofera pseudo initieri care nu fac decat sa rataceasca fiinta, tinand-o departe de initierile autentice.
Ambele in prezent sunt flagelate de ura impotriva marilor religii pe care incearca sa le inlocuiasca.  
Este tot mai evident ca este imposibil sa fii un slujitor autentic al lui Hristos dar in acelasi timp mason sau cabalist. 
Sa ne explice Oreste ce inseamna sageata cu varful in jos, simbolul emisiunii lui. 
S-a pocait prietenul nostru sau tot mai considera ca A da cezarului ce este al cezarului inseamna a plati tribut ingerului cazut… 
Uitati-va bine in ochii mei si tineti seama de ce va spun pt ca nu exista un altul pe intreg Pamantul care sa va calauzeasca pe voi… 

Iata ce spun sfintii marilor religii, Dumnezeu nu se reveleaza pe deplin decat dupa ce omul i se abandoneaza total si neconditionat, iar abia apoi Omul se identifica cu El si se topeste in El.
Singura , dar singura modalitatea de a obliga pe Dumnezeu sa faca ceva, este exclusiv... Iubirea.
Intr-adevar daca inima voastra arde de iubire pentru El, atunci s-ar putea intr-adevar sa coboare din inaltul Cerului la voi...
Iubirea si umilinta, dorinta de a putea avea privilegiul de a face voia Lui, a Celui Etern.
In fapt atat Masoneria ca si Kabala sunt religiile celor frustrati, celor care nu pot sa asculte de Dumnezeu, orgoliosilor, celor care s-au ridicat impotriva lui Dumnezeu... 

28. Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
29. Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.
Ioan 8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu