18 martie 2013

Regatul nostru


Va puteti intreba poate de ce regatul nostru trebuie sa aiba un rege, de ce nu este Democratie?
Dar eu va spun ca orice ordine sociala ar fi in regatul nostru, in Impartatia lui Dumnezeu orice rege ramane centrul regatului sau, indiferent daca locuieste in palatul sau sau daca se afla incognito la plimbare prin regat.
Regele si Imparatul nu se pot schimba in veci deoarece regatul si imparatia nu sunt altceva decat o prelungire a sufletului, spiritului sau Duhului lor…
Am vazut multe suflete angelice care isi asteapta mantuirea…
Sa duca aceeiasi lupta pt dreptate si adevar in continuare si nu vor pierde acest dar uluitor de la Dumnezeu care este viata vesnica...
Regatul este asemenea unei familii in care care sufletul se naste.
Regatul este chiar mama si tatal celui care il locuieste…
In fine, nu trebuie sa ne preocupam de asta.
Regatele toate au un palat al regelui care corespunde maretiei regelui.
Chiar daca regele locuieste palatul, chiar daca nu, ramane Rege si bucuria si implinirea lui este sa isi vada supusii fericiti si laudand pe Dumnezeu.
Va spun ca veti rade in eternitate de atata fericire si veti deveni izvoare de extaz si iubire… 
Cine nu isi lauda Familia?
Si totusi toate sunt daruri de la Dumnezeu…
Ardeti precum artificiile de dragul lui Dumnezeu, sclipiti de iubire pentru El, pentru uluitorul gest de Sacrificiu pe care l-a facut pentru noi si pentru Infinit… 
Cine nu vrea sa fie atins de Cel Etern?
De Cel dincolo de care nu exista nimic altceva?
Sigur pana atunci vor mai fi multe teste de iubire, ascultare si incredere, dar important este sa primim acest Duh , sa il mentinem si amplificam… 
Regele trebuie adesea sa fie inconjurat de intreaga lui curte regala, sa fie imbracat in hainele gloriei pentru a primi nenumarati oaspeti din toate colturile Infinitului…
Regatul are multe sate si orase, multe domenii, dar oare regele nu se inconjoara la curtea sa regala de cei mai dragi lui, de cei mai fideli si mai apropiati?
Totul este pura beatitudine, libertate deplina si fiecare este liber sa cante pe Dumnezeu acolo unde doreste…
Acolo unde iubirea, umilinta si abandonul(sacrificiile) sunt cele mai mari acolo sunt prezenti si regele si imparatul si Dumnezeu insusi.
Sunteti cu totii chemati sa participati la bunul mers, la fericirea regatului si Imparatiei... 
Desigur ca regele si Imparatul si Domnul Insusi se inconjoara intotdeauna de cei care il iubesc cel mai mult...

3. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
4. Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
6. Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.
7. Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.
8. Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.
Ioan 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu