22 martie 2013

Scandalul laptelui a luat sfarsit. Concluzii


In primul rand cred ca toata lumea a inteles acum ce este aflatoxina.
Ei bine este intr-adevar o toxina care se datorteaza mucegaiului din nutretul animalelor.
Aceasta apare exclusiv spre sfarsitul iernii, la trecerea spre primavara cand se intampla ca hrana animalelor, concentrate sau fanete, intr-adevar sa mai si mucegaiasca uneori. 
In atatea mii de ferme si la mii de producatori este evident ca se mai intampla ca fanul sau nutretul vacilor sa mai si mucegaiasca.
Aceasta aflatoxina apare si in alte alimente care mucegaiesc. Poti sa afli aici mai multe despre aflatoxina: http://www.antena3.ro/stiinta/mancarea-care-ucide-ce-este-aflatoxina-substanta-cancerigena-care-se-gaseste-in-sute-de-produse-din-romania-206430.html
In ceea ce priveste prezenta ei in lapte s-ar putea spune ca niciodata nu poate sa fie un pericol pt sanatate deoarece asa cum am mai spus ar trebui fie sa bem zeci de litri zilnic , fie doi litri pe o perioada de 60 de ani ca intr-adevar sa fie un pericol.
Aflatoxina este insa un motiv de razboi alimentar, si acest razboi s-a dus in multe state , nu numai la noi.
As vrea ca toata lumea sa inteleaga ca prezenta substatntei in lapte apare numai sezonier, pe o perioada de cateva luni la trecerea dintre iarna si primavara.
Asadar pericolul este ca si inexistent mai ales astazi cand nimeni nu consuma lapte de la acelasi producator pe o perioada prea mare de timp. 
Intrebarea care ramane este, Cine ne-a atacat si de ce?
Cine continua sa atace statul roman si de ce?
Cati din acesti dusmani ai statului s-au infiltrat la putere incercand realmente sa desfiinteze definitiv acest stat?
Iata ca exista astfel de dusmani care deobicei apartin chiar tarilor din jur, vecinilor.
Este evident ca spre exemplu comunitatea maghiarilor din Romania sau poate chiar a celor din Ungaria au interes ca statul nostru sa se duca de rapa…
Tocmai de aceea trebuie sa fim atenti la ce ne aduce desfiintarea granitelor.
Trebuie sa ne identificam f bine dusmanii, fie ca sunt de alta nationalitate, fie ca sunt discipoli ai Satanei, asa cum sunt masonii, fie ca sunt pur si simplu mafioti care pentru un pumn de arginti  isi vand chiar si familia.
Tara asta este o mare si binecuvantata Familie. 
Trebuie sa ne protejam mai ales ca iata unii au venit , ne-au desfiintat si armata si economie si acum se retrag...
Trebuie sa ne repliem…
Trebuie sa renastem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu