21 mai 2013

Lectia despre sex (III) Sexul anal


In mod normal nu as fi vorbit despre sexul anal in cuplu.
Dar se pare ca este mult mai raspandit decat as fi crezut si o mare parte dintre barbati si femei se dau in vant dupa asa ceva. 
Barbatii pentru ca li se pare ca este asa un fel de forma suprema de a poseda femeia.
Femeile pot avea si orgasm si multe chiar isi doresc sa experimenteze toate formele de sex.

Si pentru ca orice este interzis  capata intotdeauna o valoare mult mai mare si este dorit precum fructul oprit trebuie sa stim ca sexul de orice fel intr-o relatie de cuplu plina de iubire nu este oprit.
Totusi sexul anal este mai greu de experimentat pentru ca presupune existenta unui lubrifiant pe care ar trebui sa il avem la indemana odata ce am purces pe calea fuziunii amoroase. 
Ar mai presupune si existenta unei bai sau dus. Daca la sexul normal nu este recomandat sa facem dus dupa ce avem o astfel de fuziune tocmai pentru a ramane in acele energii speciale create de fuziunea amoroasa, probabil ca daca experimentam sexul anal am avea nevoie de asa ceva. 
Fiziologic, energetic, sexul anal are efecte pozitive asupra organismului feminin stimulandu-i vitalitatea. 
Teoretic,  s-ar putea si fara lubrifiant daca barbatul s-ar stradui sa intre progresiv , si apoi sa ramana in interior, dar astfel de lucruri trebuie sa le experimenteze fiecare si sa vada cum ii este mai placut. 
Nu uitati ca dupa orice experienta si placere, inclusiv cele erotice, sa ii multumiti lui Dumnezeu pentru ca o dobanditi cu instrumentele create de El... 
Femeile profesioniste, cele care fac spre exemplu filme cu astfel de experiente, intotdeauna fac clisma inainte de experientele anale... :) 
Cam complicat, nu? :) 


PS: Sexualitatea ramane o forma de adorare a trupului celuilalt... Il dorim si il pretuim atat de mult incat ne dorim sa fuzionam in toate chipurile, cat mai mult si mai urgent. 
Dorinta barbatului ramane un compliment pentru femeie si desi ea nu poate accepta pe oricine trebuie sa isi aminteasca ca tocmai frumusetea ei genereaza dorinta. 


Trebuie sa mai spunem ca o sexualitatea prea intensa, lipsita de continenta nu face bine barbatului. Spre exemplu doctorul Marginean recomanda ca barbatul sa nu ejaculeze mai mult de doua ori pe saptamana...  







  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu