22 iunie 2013

Bisexualitatea feminina este ingaduita


Barbatul il reprezinta pe Dumnezeu iar femeia reprezinta Creatia.
Femeia reprezinta Duhul si Puterea lui Dumnezeu. 
Femeia reprezinta Iubirea Lui.
De aceea este firesc si normal ca iubirea, atractia si imbratisarea femeii sa se rasfanga asupra a orice.
Slabiciunea ei este transformata in binecuvantare si nu trebuie sa fim mari filozofi sa observam ca sarutul intre doua fete este ceva frumos, dulce si placut.
Libertatea femeii este mult mai mare decat a barbatului si la fel si iertarea lui Dumnezeu in ceea ce o priveste.
Nu insa si in cazul conflictului cu Dumnezeu.
Aici, fie barbati, fie femei, toti patimesc la fel deoarece Binele si Armonia izvorand din Dumnezeu, daca te departezi de El sau te situezi impotriva Lui, efectele vor fi aceleasi.
Femeii ii este acceptata si relatia exclusiva numai cu femei dar acest lucru nu este de dorit pentru ea deoarece barbatul si femeia se implinesc reciproc si au nevoie unul de celalalt.
Pe toate planurile inclusiv sau mai ales in sexualitate. 
Lingamul barbatului este comoara pe care Dumnezeu a conceput-o pentru Femeie.
Daca stam un pic sa analizam, Lingamul este special conceput pentru Ea. 
De aceea in plan sexual, o femeie este cu atat mai femeie cu cat il doreste mai mult pe barbat, cu cat il iubeste si adora mai mult. 
Am spus toate acestea pentru a se sti ca femeii ii este ingaduita bisexualitatea mai ales daca se transforma intr-un joc erotic in care barbatul este in continuare adorat ca dumnezeu si ca dar al lui Dumnezeu pentru femeie. 
Doua femei care se bucura simultan de un barbat dar si de ele insele , este un tablou erotic sanatos si ingaduit de Dumnezeu.
Sexualitatea feminina este o minune si in fapt inca un tabu, iar Dumnezeu nu va condamna o femeie chiar daca ea se lipseste de barbat, dar mai mult ea va pierde din aceasta. 
Femeia are voie ca sa zic asa si la femei deoarece ea il intrupeaza pe Barbat si totodata si dorinta acestuia pentru Femeie…
Asta nu inseamna ca trebuie promovata aceasta atractie dar am considerat necesar sa spun ca ea este ingaduita si poate fi chiar binecuvantata de Dumnezeu daca ea include adorarea Barbatului. 
Consider ca adorarea lingamului ca simbol al Vietii, nu numai in India, s-au descoperit si in romania astfel de temple rupestre, provine dintr-un timp matriarhal.
Pentru ca numai Femeia intr-adevar poate sa aprecieze si sa iubeasca un barbat asa cum Dumnezeu doreste.

Femeia este in fapt templul in care Barbatul este adorat.

Dorinta feminina pentru Barbat si fata de ceea ce este un simbol divin, Lingamul, este sustinuta si binecuvantata de Dumnezeu. 
Totusi Ea trebuie sa caute in acel Barbat pe Dumnezeu intai.
Inainte de a-l iubi si adora sa primeasca binecuvantarea Lui sau sa il primeasca din mainile Lui. 

Daca femeia isi va face datoria fata de barbat si va iubi si adora si i se va darui, si Dumnezeu ii va ingadui si implini dorintele si o va purta pe Bratele Sale sfinte inspre Desavarsire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu