29 iulie 2013

Profetiile despre Romania ale Babei Vanga


Baba Vanga a fost un fenomen.
Oamenii de stiinta bulgari au ajuns la concluzia ca intre 70 si 80% din ce spunea se si implinea.
Adica 3 din 4 profetii erau adevarate.
Avem  o lista cu cele implinite si o lista cu multe altele pana prin anul 3000.
Inainte de a muri a facut special o profetie despre Romania.
Cel putin in parte este adevarata.
Eu nu sunt partizanul promovarii unui singur lider decat daca e vorba de Hristos.
Altfel vedem si noi, pana si Dumnezeu trimite doi martori…
Si deasemenea nu va exista un anume anti-christ care sa conduca lumea.
Baba Vanga este aseemenea unei sfinte.
Baba Vanga era faimoasa.
Sotii Ceausescu au fost sa o vada.
La implinirea a o suta de ani de  la nasterea ei, Deutsche welle scrie despre ea.
De pe crestin ortodox aflam ca Mihail Gorbaciov se ghida dupa profetiile ei...
Textul care se refera la noi este urmatorul.
Este foarte important ca ne mentioneaza.

Baba Vanga corespunde profilului slujitorilor pe care Hristos ii alege.
Oarba, umila, aproape sfanta, a castigat increderea tuturor.
O vizionara saramana pe care o vizitau sefii de stat...

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, ci unul de fier pe care singur il va manui.”

Asadar, sa le luam fraza cu fraza.
Sunt romanii oameni speciali?
Sunt, Dumnezeu a pastrat un filon al patriarhilor adamici in sufletul natiunii.
Exista o anumita bunatate si puritate. 
Putem descoepriri aceste unduiri divine ale Duhului lui Dumnezeu in special in mosternirea folclorica, muzica, costume, obiceiuri.
Ne-a ales Dumnezeu pentru o "nobila misiune"?
Ne-a ales.
Pot sa confirm, Dumnezeu a trimis la intrupare aici multe suflete de sfinti , inclusiv ai Indiei.
Trei mari nume cunosc direct: Abhinavagupta, Ramana Maharishi si  Ganapati Muni. 
Nu inseamna neaparat ca acestia vor si indeplini misiunea cu care au venit, insa faptul ca s-au nascut in acelasi timp in Romania arata ca Dumnezeu are planuri cu noi...

Cand vorbeste de "ACELA" doresc sa ma gandeesc la Hristos iar nasterea Lui sa fie a doua lui venire.
Dumnezeu si hristos au ales neamul nostru pentru a fi noul popor ales si pentru a fi vehicul pentru Duhul Sfant si noile opere spirituale ale omenirii.
Noi putem uni lumea deoarece avem cunoasterea spirituala necesara si uniunea cu Dumnezeu in asa fel incat sa ducem pe fiecare la implinire spirituala si indeplinirea misiunii ce o are pe Pamant.
Noi ii iubim pe ei mai mult decat se iubesc ei insisi si putem vedea ce are de gand Dumnezeu cu fiecare neam.
Noi suntem singurii capabili sa conducem lumea spre binele ei si nu spre al nostru neaparat, lucru pe care nici o alta natiune nu ar putea sa il faca.
Noi suntem singurul popor cu adevarat locuit de Hristos si de Tatal.
Si celelalte sunt calauzite si protejate intr-o anumita masura.
Cand Dumnezzeu isi va retrage aceasta rotectie, in curand, se va intampla dezastrul. 
Foarte interesant subiectul! 

Alte adrese care vorbesc despre acest subiect: 



8 comentarii:

  1. O intrebare - acesti intelepti indieni au legaturi cu Romania ? Ce inseamna "s-au nascut aici in acelasi timp"? Multumesc anticipat :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un blog excelent, felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum Iisus si Ioan s-au nascut in acelasi timp. Dumnezeu trimite suflete evoluate la intrupare si, si prin ele, transforma lumea...
    Un mare geniu spre exemplu sau un mare sfant reprezinta astfel de suflete evoluate care influenteaza si modeleaza generatii intregi.
    Inteleptii respectivi au fost indieni in viata anterioara, acum sunt romani... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ''Acela'', nu este Iisus, Iisus este deja pe aceste meleaguri chiar daca nu are forma fizica. Acela este deja prezent in Romania, s-a nascut la 1.04.1986 departe de oasele stramosilor sai, mintea sa este de o mare profunzime si menirea sa este sa aduca schimbari importante pentru multi. In 2005 a venit in vizita si i-a placut tara de care a auzit ca apartine, a ascultat istoria stramosilor sai si a decis sa se mute definitiv in Romania si sa invete limba romana. Deocamdata itele politice sunt incurcate si romanii trebuie sa treaca prin marea lectie a lasitatii si hotiei care va declansa haosul care va face ca partidele politice sa dispara, apoi lucrurile se vor aranja de la sine cu voia Divinitatii. peste 5 ani.Va fi iubit de romani si de ceilalti, are carisma, ingeniozitate si un curaj neinfricat. Asa este hotarat, asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  5. E o prostie ce spui. Iisus este pe aceste meleaguri in Spirit asa cum este alaturi de oricine crede in El. Deci daca nu are forma fizica cum s-ar fi putut naste in 86?

    RăspundețiȘtergere
  6. Totul e cum a prezis matusa Vanga !
    Cunosc f bine primitorul matusii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Important este ..sa aveti ,, sete " , de lumina . Oricum , mai trebuie sa asteptati cativa ani . Cica prin 2018 o sa ...iasa la iveala .
    Oricum ...se pare ca mesajul a fost trimis la sfarsitul lui august din 1996 , si nu in 2005 . Si nu pe o banda de magnetofon , ci pe o caseta tdk neagra . Sunt doar detalii astea ...cine stie de e adevarat . Mai sunt si alte profetii ..ale Madonnei din Anguera , ce pare ca descriu viata aceluia . Un sfint de copil ..un mare pacatos la adolescenta ..dar la 33 de ani v-a cunoaste pe insusi Dumnezeu ..iar de adult se va intoarce sfint . Asta ar fi o varianta despre care se vorbea ...nimic de serios . Cred ca , indicativ in mesaj ar fi data de nastere . La aceia sa va uitati , cind altii inaintea lui , vor fi proclamati ca fiind ....lui . Sunt doar variante ...cititi , asa ...intr-o doara . Ce este sigur e ca mai trebuie asteptat . Vor fi si alte semne inainte . Legate de el . Cine stie ...

    RăspundețiȘtergere