4 iulie 2013

Varstele Omului


Am putea sa punem titlul la fel de bine”Sexualitatea si varstele Omului". Desi am citit multe carti incepand din copilarie totusi am realizat ca nici una nu-mi spune ce sa fac la fiecare varsta.
N-am gasit nici una care sa-mi spuna, baiete, orice ar fi cu nici un chip nu te masturba in adolescenta sau in perioada de crestere, dupa ce samanta ta apare.
De aceea m-am hotarat, ca , inspirat de Dumnezeu, sa scriu eu insumi o astfel de carte care sa ramana mostenire spirituala generatiilor ce vor veni.
Aceste informatii se bazeaza si pe un studiu detaliat asupra sexualitatii ce cuprinde cei  mari specialisti in acest domeniu cum ar fi Freud si la o analiza detaliata a etapelor putem sa aducem si citate din acesti specialisti. 
Am impartit varstele omului in cicluri de cate 12 ani.
Se  poate ca aceste cicluri sa fie impartie in doua sau 3 la randul lor daca se doreste, dar cred ca aceasta este o impartire corecta ce corespunde varstelor si etapelor pe care Dumnezeu le-a pus in viata omului. 
Asadar prima etapa este intre 0 si 12 ani. Copilaria.
Am spus inca de la inceput si spun in continuare, Dumnezeu dorerste sa oferim copiilor o copilarie pura, cat mai perfecta.
Am auzit la tv in talkshow-uri tot felul de variante cum ca copiilor ar trebui sa li se vorbeasca despre sexualitate inca de la gradinita.
O mare prostie.
Copilului nu trebuie sa i se vorbeasca despre sexualitate atata vreme cat el nu o poate experimenta, adica nu inainte de 12 ani, varsta medie cand apare ciclul sexual  sau mentruatia le femei si samanta la baieti. 
Asadar sub nici o forma nu trebuie sa fie introdusi in sexualitate la gradinitia sau in ciclul primar de scoala.
Abia in ciclul gimnazial trebuie sa li se vorbeasca desespre sexualitate ca despre o forma a iubirii intre barbat si femeie care se concretizeaza in cel mai minunat fruct, copiii. 
Pana ce trupul lor nu dezvolta sexualitatea copii trebuiesc crescuti asemenea ingerilor, sunt asexuali, nu au sexualitate, sunt androgini, sunt copii.
Abia dupa varsta de 12 ani trebuie sa fie introdusi in acest subiect.
Daca totusi copii intreaba in copilarie despre sexualitate, o fac in mod inconstient si trebuiesc pur si simplu scosi din subiect. Vor uita imediat. 

Varsta cuprinsa intre 12 si 24 de ani o numesc varsta Adolescentei.  
Desi fetele se dezvolta mai repede tocmai datorita sexualitatii lor care are o forma exterioara si ii devanseaza pe baieti cu cativa ani totusi vom considera si pentru unii si pentru ceilalti ca 12-24 etapa adolescentei. Fetele au aceasta perioada mai scurta. Adolescenta lor se inchie la 20 de ani. Ele trebuiesc sa fie mandre deoarece Dumnezeu le daruieste un rol atat de important si trebuiesc sa devina mature mult mai repede. 
Cu siguranta mai ales pentru baieti este valabil.
Asadar, cu exceptia unor polutii nocturne de care nu sunt constienti, sexualiatatea masculina apare aproape fara sa fie constientizata.

Daca copilul se transforma in adolcescent si trupul sau manifesta de acum si sexualitatea, Dumnezeu a hotarat ca primii doi ani, adica pana la 14 ani sa ii aiba pentru a se obisnui cu noua situatie.
Mai ales fetele, deoarece am vazut, baiatul poate sa nu sesizeze nici o diferenta. 
Nu insist aici cum trebuiesc introduse fetele in acest mister al trupului lor care trebuie privit ca un mare dar, ca o minune divina, poate cu alta ocazie vom vorbi.
Cert este ca deobicei primesc bine acest eveniment si devin mult mai mandre de ele insele si de rolul pe care Dumnezeu li l-a daruit. 
Asadar Dumnezeu doreste ca abia dupa varsta de 14 fetele sa aiba de a face in mod direct, sa experimenteze in mod direct sexualitatea. 
Dupa modelul Fecioarei Maria, dupa modelul propriei noastre vieti. Majoritatea dintre noi au avut prima iubire, primul sarut si primele experiente erotice cu fete de aceasta varsta in timp ce noi aveam cativa ani mai mult. 
Iata ca ajungem de unde am pornit.
Daca de la 14 ani fata experimenteaza iubirea, la 16 este deja pregatita, cel tarziu la 16 sa aiba primul copil. 
Desi Dumnezeu prin fecioara ne-a aratat ca la 14. 

La 24 cand ajung sa se marite astazi fetele ar trebui sa aiba cel putin 2 copii. 
Etapa 24-36 este etapa Tineretii.
Etapa 36-48 este etapa Maturitatii.
Mai apoi nu ne intetreseaza atat de mult desi putem vorbi si despre celelalte etape si chiar vom vorbi.
Acestea sunt etapele si varstele Omului dupa cum Dumnezeu a hotarat. 
Este drept ca ciclul menstrual al unor fete incepe de la 10 ani dar chiar si asa tot varsta de 14 ramane cea stabilita de Dumnezeu pentru a incepe experienta erotica care se poate concretiza deja cu un fruct, copiii. 
Ca sa nu-l maniem pe Dumnezeu prea tare si mai ales ca sa nu disparem de pe pamant, trebuie gasita o solutie pentru ca fetele sa nu inceapa sa procreeze atat de tarziu…
Aici ganditi si voi.
Trebuie o schimbare de mentalitate… 

Asadar aceasta este invatatura mea si a Lui. Si poate ca vom analiza in amanunt fiecare etapa altadata. 

Rugati-l si voi pe El sa ne inspire cum sa facem sa ne inmultim din nou.
Pentru ca pierim...
Europa piere, populatia ei scade...
Meditati, rugati-va , gasiti solutii.
Invatati-va fetele sa nasca copii... 

PS: Aceasta invatatura este sustinuta si de varfuri spirituale ale bisericii ortodoxe cum ar fi Parintele Cleopa! 
Si confirm ca este de la Hristos si ca Hristos doreste ce am spus mai sus. 
Doreste ca femeia sa nu experimenteze sexualitatea atata vreme fara sa si conceapa... 
Acum sa ne sfatuim cu totii ce sa facem sa salvam tara si lumea... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu