6 noiembrie 2013

Cand sexualitatea devine prietenul omului


Vreau sa intelegeti f bine de ce exista o cale a abstinetei si atat se insista aici impotriva sexualitatii si de ce exista si o alta cale mai putin cunoscuta unde sexualitatea poate deveni un ajutor pe calea spirituala. 
Atata vreme cat omul nu cunoaste continenta sexuala , respectiv cum sa isi ridice energia sexuala spre etajele superioare ale fiinte, nu se poate vorbi de exploatarea energiei sexuale pe calea spirituala.
Asa ca, daca nu putem sa ne folosim de ea, si pierderea potentialului sexual, respectiv a samantei la barbat( dar si femeia se pare ca poate sa aiba astfel de orgasm cu descarcare), sexualitatea nu ne aduce un bine decat relativ ce consta in placerea momentana si intr-o anumita aronizare a fiintei ce vine din fuziunea amororasa.
Dar omul trebuie sa se fereasca sa faca dragoste prea des daca ejaculeaza…
Toti oamenii inteligenti stiu asta.
Sportivilor li se interzice sa faca dragoste cateva zile inainte de competitia sportiva…
Pana si actorii din filmele porno nu fac dragoste si nu ejaculeaza cel putin cateva zile inainte de filmare…
Orice femeie inteligenta trebuie sa stie aceste lucruri si sa aiba grija ca barbatul ei sa nu ejaculeze prea des…
Pe de lata parte, daca ejaculeaza, este mai bine sa o faca cu ea decat sa se masturbeze…
Asadar e nevoie de o masura si un echilibru.
Cu atat mai mult pe calea spirituala.
Din acest motiv sexualitatea a fost atat de infierata pe calea spirituala.
Nu numai in Crestinism.
A devenit Dusmanul deoarece omul isi pierdea energia si ajungea si sa fie cuprins de tot felul de dorinte…
Asadar sexualitatea ca vehicul si instrument este specific fiintelor initiate, dupa cum am spus, care stiu ce sa faca cu aceasta energie.
Pe de alta parte, ca femeie, daca aveti armasari care sunt dispusi sa faca dragoste cu voi pana cand numai pot, puteti sa ii lasati sa faca ce vor, dar atrageti-le atentia asupra acestui aspect si invitati-i sa afle despre contineta sexuala…
Aceasta contineta sexuala schimba total saportul sexual deoarece ea implica aducerea ofranda a acestei actiuni lui Dumnezeu, respectiv ducerea energiei spre centrii energetici superiori.
Pana cand omul nu invata asta trebuie sa aiba grija de potentialul sau sexual, mai exact de sperma daca vorbim despre barbati.
Ei pot sa faca dragoste dar cu masura, in functie si de vitalitatea fiecaruia, si sa tina seama de faptul ca organismul lor are nevoie de cateva zile ca sa refaca samanta pierduta intr-o singura partida de sex.
Iata acesta era misterul si acesta este unul din motivele care au dus la aceasta viziune asupra sexualitatii, mai ales a celor care se afla pe calea spirituala.
Altfel relatia de cuplu trebuie sa fie ceva minunat si cei doi trebuie sa se lase purtati de iubire si dorinta.
Desigur exista multe de spus si aici.
Dar este bine sa intelegeti ca nu exista alta solutie in privinta sexualitatii.
Era foarte greu daca nu imposibil sa le vorbesti oamenilor despre centrii energetici, despre transmutare si sublimare si despre tot ce implica acest minunat proces in care ne putem folosi de sexualitate cu binecuvantarea lui Dumnezeu ca de un dar minunat de la El. 
Iata acum ati inteles.
Pana ce invatati cum sa faceti dragoste in Dumnezeu si pentru El, pana va gasiti un astfel de partener cu care sa faceti asta, puteti sa continuati cu ceea ce aveti folosind consacrarea si incercand sa aflati cat mai multe despre un altfel de a face dragoste.
Adusa ofranda, a face dragoste ca un sacrificiu adus lui Dumnezeu.
Mai e mult pana acolo dar tineti seama de ceea ce v-am spus si femeile aveti grija ca nu sunteti voi cele care ii stimulati prea mult pe barbati. Atrageti-le atnetia si apoi, daca nu va asculta, voi nu aveti ce pierde.
Oferiti-i lui Dumnezeu fiecare astfel de intalnire cu sotul sau iubitul. 
Dar din moment ce ati aflat aceste lucruri trebuie sa le atrageti atentia.
De altfel daca barbatul nu exagereaza, sexualitatea ii face bine si asa si se poate mentine si chiar implini. 
Asadar intelegem acum de ce abstinenta este fundamentala pe calea spirituala si continenta nu este o optinue la indemana oricui.
Totusi in epoca moderna barbatul nu actioneaza in actul sexual numai manat de instinct ci deja incearca sa il controleze intr-o anumita amsura pentru a-l prelungi si pt a-si aduce si iubita la orgasm.
Conform studiilor cu cat educatia este mai mare cu atat barbatul se preocupa si de satisfacerea partenerei.
Dimpotriva, la oamenii primitivi inca se mai practica mutilarea femeii, cum sunt inca multe natiuni si triburi in Africa...
Dumnezeu va iubeste mult si in El si cu El puteti sa va bucurati de tot ce El a pus in interiorul vostru.
Cu conditia sa il invocati si sa ii oferiti ca ofranda ceea ce faceti... 
Iubiti-va mult deoarece Dumnezeu nu binecuvanteaza nicio relatie dintre barbat si femeie, nici chiar casatoria, care nu se bazeaza pe iubire. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu