7 noiembrie 2013

Monarhia reface Romania Mare?


Iata nu ne-am gandit pana acum ca Monarhia ar putea sa ajute la unirea Romaniei cu Moldova si apoi, de ce nu, la refacerea Romaniei Mari.
Nu trebuie sa lasam deoparte nici un ajutor cand este vorba a restitui ceea ce Dumnezeu ne-a daruit.
Si stim cu totii acum cat de pretioasa este limba romana, iata specialistii deja recunosc ca este radacina limbii latine.
Asadar ceea ce am avut si am primit de la Dumenzeu se cuvine sa redevina din nou al nostru deoarece pentru orice om de pe acest Pamant este mai bine sa fie roman decat ceea ce este acum si este mai bine sa vorbeasca limba romana decat limba pe care o vorbeste acum.
O limba adevarata trebuie sa se citeasca asa cum se scrie.
Din acest punct de vedere si din multe altele romana este mai buna si mai importanta decat engleza, franceza si orice alta limba.
Trebuie sa luam in calcul si revenirea regelui daca aceasta ajuta la intrarea mai rapida a Moldovei in UE si apoi la realipirea ei la Romania. 
Nu avem nimic de pierdut si oricum Casa Regala are destule proprietati romanesti asa ca de ce sa nu fie pusa la treaba pentru Romania daca tot este platita din Romania.
Cat despre latura politica acum stim cu totii ca politicienii nostri functioneaza mai bine cand stimulati de ceva exterior.
Altfel uita de ei si se focalizeaza numai asupra comisioanelor si intereselor.
Exista si o latura mistica legata de numele celor care apartin monarhiei romanesti.
Actualul nostru rege, caruia Dumnezeu i-a dat o viata foarte lunga, poarta numele arhanghelului care a fost in fapt ingerul poporului ales…
Cea mai mare personalitate istorica a natiunii noastre care a realizat cu sute de ani inainte ceea ce avea sa fie in prezent adica o Romanie Mare, poarta numele aceluiasi arhanghel.
Si multe alte persoane importante poarta acest nume important ceea ce arata ca ingerul respectiv a ramas tot ingerului poporului ales, numai poporul s-a schimbat… 
Deasemenea cea mai importanta femeie a Romaniei, cea mai cunoscuta si cea care a facut cel mai mult pentru tara poarta un alt nume de o importanta la fel de mare ceea ce evident nu este o coincidenta ci un mod prin care Dumnezeu vorbeste cu noi.
Este vorba de Regina Maria!
Iar noi stim cine este Regina Maria…
Sa o rugam sa ne ajute din nou sa dobandim ceea ce am avut mai inainte.
Iata asa lucreaza Dumnezeu de-a lungul timpului.
Prin sugestii divine El isi calauzeste neamul.
De aceea trebuie sa ii sustinem pe liberali, care s-au declarat monarhisti, in cazul in care avem de ales intre ei si psd-isti, respectiv pe Antonescu daca nu intra in turul doi altcineva mai bun si care sa nu fie din psd. 

Ajuta-ne Doamne sa ajungem cat mai repede acolo unde Tu ne calauzesti! 


Regele era rege peste o Romanie Mare si la fel este si acum. Estre bine de stiut asta si este bun un asemenea ajutor pentru a realiza acest scop maret din nou si pentru totdeauna.

5 comentarii:

  1. Regele si familia regala = REPTILIENI....Antonescu se pare ca a pierdut startul,se " lucreaza" la greu pentru imaginea lui NAUMOVICI-adica Ponta-sustinut de iudeo-masonerie...Oricine ar candida la presedintie,deci pe oricare l-am vota,va rezulta tot un " reprezentant" al Iudeo-masoneriei condusa de Reptilieni....Asa ca mai bine stati acasa si pregatiti-va pentru noul mileniu si noua ordine mondiala a SCLAVIEI....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iti spun ca reptiliana nu este decat prostia oamenilor...
    Bati campii, lumea se afla in pragul eliberarii depline si definitive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inseamna ca vom scapa definitiv si pentru vecie de : Reptilieni,Iezuiti,Iudeo-masoni,Khazari,Jidani,Maghiari,Tigani....Nu-mi vine sa cred asa ceva,sa lase Ei puterea imensa si averile incredibile precum si Noua Ordine Mondiala pe care se " lupta" s-o infaptuiasca???? Imposibil....si INCREDIBIL.....

      Ștergere
  3. Asta este ultimul comentariu la care ii dau drumul.
    Tu nu vezi ca prostia ta e cu mult mai mare si mai periculoasa decat toate categoriile alea pe care le faci varza?
    E si asta op metoda de a manipula. Sa faci pe prostul sau pe idiotul in vecinatatea intelepciunii in asa fel in cat sa para totul o aberatie.
    Cretinitatea celor ca tine este cel mai mare pericol al Umanitatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfarsitul celor ca tine este aproape.
    Nu vor mai fi idioti pe planeta.
    Asta e marea veste!
    Un Pamant nou fara prosti!

    RăspundețiȘtergere